N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Jul 2009

Award Followers Miela

Salam Semua..
Hik..hik..hik..hik.. tadi aku kelupaan la plak.. ada satu award tertinggal utk aku publish kan..
Award ni aku terima sebab aku adalah salah sorang followers dia ni..
So dia buat award khas ni utk semua followers dia..


terima kasih gak miela sebab buat award khas ni dan juga beri pada all followers.. mekacih sesangat..cantik kan awardnya..
Lagi satu kan korang.. aku ada gak join contest kat blog miela ni..
ada sesapa skee mkan pekasam tak..??
Klu korang nak tau.. miela ni menganjurkan contest pengomen paling top.. hik..hik..hik. dan hadiahnya adalah pekasam handmade from miela.. kan miela kan..
so pada sesapa yg nak join.. jom terjah blog miela ramai2. (sorry aar Miela... promote skit.. )
Sesapa yg nak order pekasam pun blh.. klik kat blog Miela ya.. :D










8 ulasan:

ct rahani berkata...

wah adiah pekasam.. sebab gak tuh..

Mamamanja berkata...

salah satu usaha mempromosi pekasamnya :)

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
salah satu cara nak promotekan... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
ha'ah.. betul..betul.. betul

miela77 berkata...

salam...makacih tolong promote my pekasam...makacih krn vote iela ek..daku x leh lelama...tenet kat cc...tenet problem ...huhuhu...nanti klu dah ok daku online ek...

reen berkata...

sdap pkasam ni...ikn talapia pling best...ikan kering x de lak owng pomot kt tenet ek..huahuahua...

CuTeMiUt78 berkata...

~miela77~
setakat sokong blog member.. heh..heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
heh..heh..heh... blh order ngan miela k