N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Jul 2009

Vidoe Mirul Lagi

Salam Semua..
Emmm tadi dah story mory aktiviti kami di hujung minggu..
La ni nak publishkan plak.. apa yg Mirul buat mlm minggu tu..
Jom layan kan video dia..
video

sorry la korang.. gambo tak berapa nak clear...
Klu korang nak tau.. waktu ni jam dah menunjukkan 11.30 mlm..
Makanya suasana masa tu agak kelam sebab dah nak tido..
Aku hanya hidup kan lampu tido je.. klu pasang lampu bilik.. alamat makin lambat la budak Mirul ni nak tido ok..
Tapi korang tgk la sendri.. bukan nya dia nak tido.. makin bawa segala mainan kat atas katil..
Lasst2 ngan mainan2 tu semua duk tido sama ngan dia..
Macam2 gelagat kan dia.. :D


p/s: tenet hari ni amat la sengal.. lembab ala2 cam siput.. aku rasa siput pun cepat kot. Dari tadi aku duk jenuh refesrh ; restart pc ni.. hampasgas betull.. ish..ish.. geram tahap gaban dah ni.. karang ada mau aku hempuk pc ni.. aku gak yg duk terkebil2.. bikin aku hilang mood aarr..

12 ulasan:

Dee berkata...

cam mimi jelah perangai si mirul ni..hmmm...pastu leh tgh mlm bangun cari gak menan2 yg dibwk tido sama..kalo xde..ngamuk tgh2 mlm tuh

Mamamanja berkata...

uishhh.. bahaya nih memandu di dalam gelap kekekeke

moMmY miMiL berkata...

alalalala..
x sabo nk dpt lesen kete ek?
hehehe..

apa yg weols dgr (tp x sure btol atau x) :

"vroooommmmmm...
x ape ape...
tanggal la kete api ma..
tak bole jugek (johorian ek? hehe..)
ma, sape tu balik?"

hehe..btol ke dialog mirul tuh?
mmg agak clear la apa yg disebut tu..congrate mirul!

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
hik..hik..hik..smpi camtu ya.. mirul tak la smpi mencari tgh malam.. klu dia dah tido.. bila kita kemaskan mainannya.. alhamdulilah tak mencari.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
wakakakakaa.. bahaya kan.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
congrate too mommy mimil gak.. sebab dpt tangkap ngan betul apa yg mirul ckp.. ala klu ni jd contest mesti bestkan.. tapi bukan contest la plak.. hik..hik..hik.. :D

[-suziey-] berkata...

hahahaha..comel n klako..adoi la mirol oit...bahaya tu..drive xpasang lampu ke..ekkeek:D

ct rahani berkata...

bahaya woo mirul drive lam gelap.. accident kang.. hiks..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
ni keretapi jln malam.. tak yah lampu.. keh..keh..keh.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
keh..keh..keh.. habis la nnti accident.. :D

reen berkata...

haaa..tau x pe,tu yg den maleh nk on line tu..lombat cm siput..huhuhu...

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
siput pun cepat rasanya.. :D