N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

2 Jul 2009

Award Khas MamaManja

Salam Semua..
Heh..heh..heh...ni time aku plak nak tempek kan award khas yg aku terima dari Mamamanja
aku dpt 2 sekali gus award khas ni
1st award khas ni aku terima sebab aku join contes father's day kat blog mamamanja, walau pun aku tak menang beras..eh hadiah, tapi aku dpt award khas ni sebab aku join contest utk memeriahkan serta support member :D
2nd award ni sebab aku ada buat wish besday dan special n3 khas utk mamamanja.. maka ni satu penghargaan dari mamamanja lor.. ssskkkeeee.. :D
mekacih ya mamamanja.. sebab sudi beri kita award2 ni.. :D













12 ulasan:

nenekrock berkata...

tahniah si penerima
akk rina mmg baik ht
=D

Khas Lysha berkata...

bestnyer dapat award.. :)

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
just saja skeee je.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~khas lysha~
rasa cam dihargai :D

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

tahniah dpt award....

hepy2 sokmo

[-suziey-] berkata...

waaa dalan ats red carpet la ni amik award:p

CuTeMiUt78 berkata...

~gadis kg sepra bandar~
yup.. harus la menghappykan diri gitu. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
keh..keh..keh.. blue carpet daaa...

ct rahani berkata...

x pe la kak x menang contest tuh.. join lg contest lain k..

niza berkata...

muat ke dinding nak tampal lg...hehehe...

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
eemmmm insyallah..

CuTeMiUt78 berkata...

~niza~
keh..keh..keh.. muat lagi kot.. :D