N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Jul 2009

Kembali Bertugas

Salam Semua...
Hik..hik..hik.. minggu ni aku keja dah macam biskut chip more tu hah..
Sebabnya.. kejap on kejap off.. kejap ada keja.. kejap takde..
Hari ni aku kembali bertugas seperti biasa.
Tapi yg tak seronoknya.. hari dah Jumaat daaaa uuuwwwaaaaaaa....
Eemmmm dan esok adalah minggu aku keja..
Sgt la boring okies...
eemmmm bila la agaknya bapak aku nak ada share ngan co ni..
Blh la aku coti sesuka hati.. aaaaiissshhhh merepek sudah...
Ada ke gitu plak yg aku duk fikir kan... :D
Sib baik bapak aku tak de share kan ngan co ni..
Klu tak.. mau bankrap klu ada pekerja cam aku ni hah..
hik..hik..hik..hik..hik..
okies la korang.. aku nak ucapkan bebenyak terima kasih
Diatas segala doa dan ucapan utk Mirul..
Alhamdulilah.. sekarang Mirul dah benar2 baik dan sihat sepenuhnya..
Dah kembali aktif seperti sedia kala..
Berlari sana sini.. main beskal la.. main ball la... segala menda dia dah nak main..
Syukur sesangat.. bila tgk dia dah sihat sepenuhnya.. berpeluh2 dia main.
Tapi manja tetap ada... time main mesti nak ibu duk ngan dia gak.. layan kan je..
Pagi ni masa aku nak g keja pun dia ok je.. bgn pagi2 ngacau cam biasa.
Lega hati aku bila tgk keadaan dia..
Semoga dia tak demam lagi.. (Mirul memang klu dah kena demam memang akan on off.. )
Sebab dia jarang kena demam.. tapi bila dah kena.. eemmm alamat mau mkn dkt seminggu gak baru baik sepenuhnya... :D
So terima kasih sesangat kat korang yg mendoakan kesejahteraan Mirul.
Hanya allah saja yg dpt membalas segala doa2 korang tu.. :D




10 ulasan:

reen berkata...

selamat kembali bekerja sis!!
alhamdulillah...mudah2an...mirul sihat&ceria sprti selalu...
anak sihat msti ceria&bsmangt bkerja kn...

neezareef berkata...

dah baik senang hati kan

masviona berkata...

alhamdulillah dah baik dah mirul.....senang hati sket kan kalu tidak tak senang duduk kita dok teringat kat dia je

Nurhayati berkata...

alhamdulillah Mirul dah sihat.
skang ni mmg musim kan.. ramai tak sihat.

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
alhamdulilah.. mirul sihat semula

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
ha'ah.. betul tu :D

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~
eemmm betul..betul..betul..:D

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
emmm memang kan..

miela77 berkata...

salam...wah dah kembali bertugas...syukurlah Mirul da sihat...skang ni mmg musim demam...

doa2 la Mr Random pilihmu..klu x order je..ahaks...

CuTeMiUt78 berkata...

~miela77~
alhamdulilah..
hik..hik..hik..hik.. harap2 gitu la :D