N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

25 Jul 2009

Ada Sesapa yg tau??

Salam Semua...
Aku nak tanya kat korang.. aku ada satu kemusykilan ni...
Camne erk nak buat.. aku punya background tu hah..
Actuallykan aku dah buang dah widget utk background tu, so klu dah buang maknanya takde la keluar lagi kan.. tapi la ni aku tgk.. still keluar background tu..
Pelik gak la.. napa blh jd gitu kan.. ada sesapa yg blh tlg tak..??
Pastu kan pasal setiap n3 yg aku buat.. napa tak blh buat jarak antara satu perenggan ke satu perenggan..rasanya time aku taip n3 tu.. siap preview blk.. tgk jd ke tak.. tgk ok je. Tapi bila dah publishkan.. tak jadi plak.. semua straight je.. takde perenggan langsung..
Ada sesapa yg pro pasal ni semua.. meh la tlg aku yg dah blank ni..
Ehh korang faham tak apa yg aku cuba nak smpikan ni..
eemmm klu tak faham pun.. faham2kan je la ya.. :D





15 ulasan:

honeylanz berkata...

sorry.. x dpt nk membantu. kurang arif lg bab2 template ni..ada try google tutorial??

Tihara berkata...

background tu..bukan ke delete kt tpt kite masukkan mule2..mesti kat bhgn add url tu kan..pasal perenggan tu pun aku tk sempat kaji lagi..sory la kalau salah,just nk try bantu ;)

atty's berkata...

kadang kan apa rina..blogger yg tengah bengong..

cam kty nya dulu tak leh nak kecik ke ..besau ke tusannya ..lor ni okeh lak..

ct rahani berkata...

dah settle lum mslh akak nih..

Yan berkata...

takleh wat perenggan?? ermmm camne yer nak tulun..

cam dulu masalah.. klu type entri guna i.e mmg problem skit.. kite type selang sebaris.. tp bile publish.. dia kuar selang sebaris lak.. tension jek nak kene delete balik satu satu line dia..

tp bile yan guna browser lain ok jek..

Nurhayati berkata...

ala sama la tak dapat nak membantu.. tak bape pro jua..huhuhu sadis nye

Zetty84 berkata...

Zati pun time nk puvlish slalu perenggan jadi tunggang terbalik...kena adjust balik bg betul...

kalu template tu rasanya akak kena pilih minima template dlu, baru add template baru rasanya... ;p

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
bab tu kita tak google pun.. bila tgk lagi.. ok la plak.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
ha'ah.. memang betul pasal bg tu.. dah delete kan dah url tu.. tapi tu la still keluar lagi.. tu yg pelik tu.. tapi dah settle dah.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
ha'ah la kty.. mungkin kot..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
hik..hik..hik.. napa nak beri suggestion ke..

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
eemmm dia tgh mengong kot. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
hik..hik..hik.. takpe la

CuTeMiUt78 berkata...

~zetty84~
settle sudah.. :D

Mamamanja berkata...

masalah perenggan nih sama la ngan masalah daku dulu.

bila kita buat perenggan siap2, bila preview ok.. tapi bila publish xde plak perenggannya huhuhu. dah xtau nak godek tang mana. yang daku tau sebelum entry setiap perenggan tu cubo ko masukkan cod tuk perenggan

daku buat gitu jerk tiap kali nak buat perenggan.. tu yg ok jerk jadi perenggan. lelain cara xtau plak. kalo ko dah dapat cara lain bagitau erk!