N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

1 Apr 2009

Tag & Award

Salam Semua...
Terima kasih pada yg memberi sokongan dan berdoa bersama utk kesihatan kak Ila, buat masa sekarang ni masih belum ada apa2 perkembangam yg terbaru.. insyallah klu berkesempatan aku akan ke spital tghari nnti utk mengetahui perkembangan selanjutnya dan akan ku beritahu disini nanti ya.. insyallah.

Ok la hari ni aku nak langsaikan satu hutang.. as a blogger tegar kan.. (eh.. tegar ke..he..he..heh) sure tak lari dari hutang2 tag ni kan.. kira ok la tu kan.. sekurang2nya blh buat menambah idea2 utk menghapdetkan blog kan.. so tag kali ni aku terima dari adik laling yg memang skkkee dan sentiasa ingat kat aku..klu dia kena tag.. makanya akan dipanjangkan tag tu.. kepada org2 yg dia ingat dan sayang.. bukan begitu jivebumz.. heh..heh..heh..so tag ni dari jivebumz. Mekacih dik sudi tag akak.. sentiasa ingat kat akak klu kena tag lagi ya.. hua..hua..hua.. insyallah klu berkesempatan akan akak buat.. so jom layan soklan tag kali ni

1.Letakkan gambar profile anda

ok ni ler gambo profile cutemiut.. yg sememangnya cute kan..

2.Terangkan apa maksud gambar itu?

Oh... nak kena terangkan maksud ya.. emmmm maksudnya so cute..blh tak..nak bersesuaian kan tema blog ni.. cutemiut mummy amirul hisham.. kena ke..?? heh..heh..

3.Kenapa pilih atau letak gambar itu?
Kenapa pilih gambo ni ya.. actually byk bebenor gambo budak mirul yg aku sendri pun pening nak pilih yg mana satu bersesuaian... kebetulan aku ada minta tlg pada mama aqilah a.k.a puteri1 utk buat touch upkan gambo mirul yg aku dah editkan ni.. so gambo ni nampak lain dari yg lain kan.. makanya aku choose ler gambo ni as a profile blog ni sempena tukar template baru kan.. blh kan..

4.Tag 5 lagi blogger ....
oh.. senang.. itu je ke.. k kali ni utk nama yg tersenarai kat bawah ni kena buat gak walaupun dah buat.. (heh..heh...heh.. sesekali kena paksa.. tak salah kan..) aku akan buat sport check k.. so ni ler nama2 penerima tag ni..
5- All cutemiut Followers yg mana gambo2 korang ada tersenarai kat blog cutemiut ni.. kecuali Jivebumz lor.. sebab dia yg tag aku kan.. tapi klu nak buat lagi pun ok gak kan..

ok.. settle dah tag tu.. senang je kan.. pas aku dah buat tag ni.. makanya aku terima plak award ni dari kty.. mekacih byk2 kty sebab kongsingkan award ni pada all followers dia.. as a followers kty.. makanya aku pun dpt gak ler kan award ni..

so pada korang2 yg telah buat tag diatas.. sudi2kan la terima award ni plak k..tanda ingatanku utk korang semua...


24 ulasan:

[-suziey-] berkata...

alhamdulillah xkena tag..ekekek:D

atty's berkata...

yahuu..tak kena .tag ekekeke.suka tgk gambo mirul tuh..

Mamamanja berkata...

mak aii... 3 ari derek cam kena badi tag plak... berturut2 plak dapat tag huhuhu

mekacih cutemiut... baru pas jawab tag org len.. so tag ni esok ler jawab erk? mekacih gak award tu... :)

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
bukan tersenarai as a followers cutemiut.. makanya kena gak la kan.. heh..heh.heh.. jgn marah aarr

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
opppss.. kty kan tersenarai utk followers cutemiut..makanya terkena gak...

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
heh..heh..heh.. takpe.. buat k

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

thanks x tag aku...hikss....

~~ciklinn~~ berkata...

alahai aku tau byk giler hutnag tag aku pada kau... huhuhhuhuhuh ntah bilalh aku ni nak rajin... mihahhahahha

kalu amik jer award tu leh tak? hahahhahah

masviona berkata...

namaku terkena....insyaallah if ada kesempatan saya akan settlekn jugak even lambat tapi insyaallah...:)

eDrYaNa berkata...

nnti iolss bayar utang tags uolss tu ek?? iolss br blk bercuti ni..masih dlm mood bercuti..hehehe...

reen berkata...

kita kena gak ke??...x kena kankanakan....

zino berkata...

tag...alamak.. oops nasib baik tak kena hehe

Tukang cerita berkata...

Ayoooooo.....
namaku kah yg tercatat tu...?
:)
Sy nih, susah beno nak layan tag kak...
Tak sempat....
kalau sempat, sy buat yer...
Anyway... TQ coz ingat pada sy...
:)

mummYaeesh berkata...

uish mana aci dia soh tag 5 blogger jek...ni uols tag sampai 62(follower) - 1 (jivebumz) = 61 + 4 (nama yg tersenarai diatas..makanye sampai 65 hoghang uols tag katanye..ooo tdakkk..lariksss

Yan berkata...

heheh insya Allah yan buat sok2..

kak... sehat????

CuTeMiUt78 berkata...

~RM~
eemmm.. takpe lain kali aku tag ko plak tau..

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
takpe..pelan2 buat k.. ambil la award tu ..

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~
eemmm... ada masa buat la ya

CuTeMiUt78 berkata...

~edryana~
k.. takpe.. nnti free buat la ya

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
as a followers kena buat gak

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~
ooppss.. followers kan.. kena gak buat

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang citer~
emmm... takpe.. ada masa nnti buat ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
dulik.. janji tersenarai utk buat... hua..hua..hua.. buat yo

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
emmmm buat ya... alhamdulilah sihat