N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

21 Apr 2009

My Hobby a.k.a Tag Reen

Salam Semua..

Bila dah bermula kena tag.. makanya akan berderet2 la yg mengtag aku kan.. heh..heh..heh.. tapi takpe.. sekarang ni memang aku tgh free skit la.. tak berapa bz sgt.. makanya blh la melayan tag2 ni kan.. so kali ni aku ditag oleh dia ni..yg memang skkke menyenaraikan nama aku utk ditag.. apapun mekacih ya reen sebab ingat nak tag kat akak ko ni.. tu tanda sentiasa didalam ingatan kan..heh...heh..heh.. ok jom kita layankan rulesnya
1) A title of your hobby.
emm... nak kena letak tajuk ke.. heh..heh..heh.. ok My Hobby is..
taraaa... see cuba teka apa tu..
*
*
*
*
*
2) A brief story
3) Photos to support of course

ni la dia..

sebahagian paper bag pelbagai size

ni plak.. beg goodies
hah tu dia.. koleksi sebahagian beg2 goodies yg aku kumpul.. actually kan aku memang nak buat pasal n3 hobi aku ni.. tapi tak berkesempatan lagi.. sib baik la ko mengtag akak ko ni reen
so ni kira n3 utk hobi aku tu gak la ya.. ni kira sebahagian je.. ada lagi.. tapi tak dan nak ambil semua.. selain dari mengumpul novel2 aku gak gemar kumpul kan paper2 bag dan juga beg2 goodies yg aku dpt klu time g kenduri kawin ke.. atau apa2 majlis la.. sekarang kan ramai dah beri beg2 ni utk isi segala menda utk kenangan.. especially klu time pengantin kan.. berbeg2 aku dpt tau.. semua aku simpan elok2.. cantik2 je.. macam2 size ada.. kecik, besar.. semua aku ada simpan.. camtu gak ngan paper bag.. aku ni jenis ske simpan seelok yg mungkin.. klu koyak skit2 tu.. aku akan tampalkan.. biar nampak lebih elok kan..
so tu la tugasan merangkap hobi aku.. reen, harap enkau pueh hati yo.. so tugasan akhir makanya

4) Tag others which you think might have an interesting hobby to share. Could be juz one person. Enuff.
emmm... ada sesapa lagi yg nak buat tag ni.. dipersilakan yo..





32 ulasan:

Mak Su berkata...

alamak, tak dapat tgk gamba, agak slow downloadnyer :(

tapi suka kumpul paper bag ker?

mmg kreatif dan lain dari yg lain :)

♥nrina♥ berkata...

wah..saya kumpul gak tp ada budak dok punggah dan jahanamkan hehe..

ada yg masih boleh pakai dan ada yg dah koyak..

tp saya suke yg beg cam kain tu pasal saya selalu bawak g pasau malam hehehe..letak duit dan hp je..amat berguna..

mummy_ayu berkata...

u nie macam my mom, dia pun suka collect paper bag...

eya berkata...

wah..bnyk koleksi tuh. sok2 anak kawen,xyah da beli beg2 tu sume..ekekeke..

De' Sal berkata...

Amboi...punyalah banyak beg tu,dah berapa tahun kumpul tu.

honeylanz berkata...

ohh.. sy pun suka goodies bag. sbb nk bubuh coins, buat sbg pouch make-up..tp my hobbies reading & menjahit cross stitch..nnt sy buat entry pasal cross titch yg dah siap..

reen berkata...

sama2 kacih...eh!!sama la kita pn suka gak wt koleksi paper bag pngntin...tp mls je nk enterprm..karang nnt sis jeles lak...kata kita ciplak idea sis...wakakaka...hikhikhik...

Ena berkata...

cute
aku nak buat r..
tp rajin bebeno ko p kenduri kan sbb beg tu pun byk ihiks..

Nurhayati berkata...

itulah perempuankan.. segala menda berkaitan dengan BEG... pasti suka..hihihi saya pun suak kumpul paper bag.. sampai tak tau nak letak mana dah.. penuh tempat.. huhuhu

en_me berkata...

chomeyyy macam pelangi ghiteww..

kuIna Jentayutiara berkata...

beg kertas nie mcm2 size & warna warni.. selal dpt ms g kenduri...

Tukang cerita berkata...

Sy punya, selalu buang jer...
kalau dekat, dah bagi akak dah...
:)

[-suziey-] berkata...

aku pn ade byk paper bag org kawen..tp bkn hobi aku..aku main sumbat je dlm laci..mals nk buang..ekekek:D ko nak ke?:p

CuTeMiUt78 berkata...

~maksu~
ha'ah memang skke... byk dah kita kumpul.. saja buat lain dari yg lain kan

CuTeMiUt78 berkata...

~nrina~
heh..heh..heh.. senang kan yg kain tu.. blh sumbat apa2

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
heh..heh..heh.. sama ya

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
wakakakaka.. sok2 klu anak kawin dah trend lain plak kot..

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
heh..heh..heh.. tak de la smpi bertahun kak.. tapi klu dlm byk sgt pengantin kan.. tu yg jd byk dpt tu

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
eh.. sama la kita pun minat buat cross stich ni..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
wakakakaka.. akak ciplak idea ko ke.. ko ciplak idea akak.. tak kira lor.. kan

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
heh..heh..heh.. buat la klu ko rajin.. ha'ah memang byk aku kumpulkan

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
tu la melambak2 dah kat dlm almari tu.. byk benor la

CuTeMiUt78 berkata...

~en_me~
heh..heh..heh.. secomel tuannya..

CuTeMiUt78 berkata...

~kuina jentayutiara~
heh..heh..heh.. memang pun

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
heh..heh..heh.. sib baik jauh kan

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh.. ko bermurah hati ke nak beri.. ko beri aku terima..heh..heh..heh

Yan berkata...

tadi sekali lalu tgk gambo igtkan tudung.. rupenye paper beg.. hehehe

rajin akak... klu kite seme dah recycle pastu tah kemana2 peginyer

Mamamanja berkata...

banyaknya bag :)

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
nak dibuang sayang.. sebab cantik dan elok lagi.. tu yg kumpul je

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
buat koleksi .. :>

nurwaheedah berkata...

yg kaler pink tu dr majlis sy..hehe..simpan lg ke kak

CuTeMiUt78 berkata...

~nurwaheeda~
ho.ho..ho.. akhirnya ko muncul pun.. heh.heh.heh.. yelah dari sapa lagi.. klu bukan dari ko