N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

13 Apr 2009

Jom Kutip Award..

Salam Semua..


Wah.. hari ni hari menggantung award kot.. sana sini duk hias umah ngan award2 yg diterima. Aku pun sama gak.. sibuk duk hias umah ngan award lagi.. klu tadi aku dah dpt award dari reen kali ni aku dpt award ni plak







award dari Neezareef & Kty

terima kasih pada kalian berdua.. yg sudi berkongsikan award ni kat pengunjung blog2 mereka.. 2 sahabat yg aku kira agak baik gak.. neeza aku dah pernah jumpa.. atenya kami kiranya duk didalam satu daerah.. cuma berlainan arah.. kty plak.. rajin beri komen2 kat blog aku.. dan juga sifu dlm dunia blog ni.. byk aku belajar ngan kty ni.. mekacih utk mereka berdua. So cam tadi gak ler.. utk menerima award ni ada rules dia gak..
1. Letakkan logo award ini di blog anda.
2. Anugerahkan award ini kepada 10 blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.
3. Pastikan anda menyatakan penghargaan anda melalui 'backlink' blog yang anda anggap paling berinspirasi dan sangat mesra.
4. Informasikan penerima award mengenai award yang mereka terima dengan menyatakan komen di blog mereka.
5. Berbagi cinta dan sayang untuk penghargaan ini kepada pemberi anugerah ini


eemmmm.... tu dia.. rulesnya..so masa utk serahkan award ni..klu mengikut rules nya hanya 10 yg terpilih kan.. tapi kali ni aku nak kongsikan pada semua rakan blogger yg rajin singgah dan komen kat blog aku ni.. sila la ambil dan hiaskan kat umah korang plak.. korang semua adalah yg best blogger..


14 ulasan:

eDrYaNa berkata...

babe, thanx bg sket nasihat kt aku..
mmg tgh blurr giler nih..

~~ciklinn~~ berkata...

akak nak amik leh ker? heheeheh tambah koleksi

De' Sal berkata...

nak ambik gak boleh tak???...

atty's berkata...

thanks rina..sudi amik award tu..
hehehehe..rina pun apa kurangnya rajin komen blog kty..thanks ye to be my friend..satu ari nanti kalo ade rezeki kita ketemuan nya..

mAr@ZiEy berkata...

Nak itu award leh..hehhe

CuTeMiUt78 berkata...

~edryana~
takpe.. kekadang kita perlu gak minta pandangan org lain.. utk mententeramkan jiwa

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
sila..jgn malu2 ambil yo

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
dipersilakan kak

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
heh...heh..heh.. insyallah kak..

CuTeMiUt78 berkata...

~mar @ ziey~
blh.. dipersilakan ambil ya

reen berkata...

dngn rasa x maluny eden pn tolah mngmbilny...mekacih ye..kihkihkih..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
ambil..jgn malu2..

[-suziey-] berkata...

waaa ni dh oscar dh ni...awardss collection :p

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh.. oscar yo.. sila la ambil