N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

18 Apr 2009

Wallpaper PC ku..!!

Salam Semua..

Ho..ho..ho.. tadi terbaca kat shoutbox tu.. dia ni telah meninggalkan note mengatakan aku ditag.. oh..oh.. skkee ko ya Reen.. mengtag akak ko ni.. heh..heh..heh.. okies la Reen demi mu akak ko ni sanggup ketepikan n3 lain utk membuat tag ko ni.. heh..heh..heh.. sib baik tag ni sonang je kan.. makanya harus ler secepat kilat dilaksanakan.. (bukan apa takut karang terlupa plak kan.. ) so ni arahan tag tu

Arahan:
1) anda perlu printscreen wallpaper anda yang tengah gune skang jngan tipu2 ek x suke...
hah tu dia.. wallpaper pc aku.. idok ler tipu2 ya.. memang itu la wallpaper nya..

2) bgtau nape anda suke wallpaper anda ituhh...
eemm... sebab aku suka wallpaper ni kerana koleksi gambo2 budak bulat tu.. skkkee sgt.. klu time tensen2 blh gak tgk gambo dia tu..

3) tag 10 people

ada sesapa yg belum buat tag ni.. kepada sesapa yg nak buat.. dipersilakan buat ya.. malas plak nak senaraikan nama2 yg kena buat tag ni..

so reen, akak dah buat yo.. harap hang pueh hati lor.... mekacih kerana memperingati akak mu ni.. hua..hua..hua..






11 ulasan:

reen berkata...

eden puas ati...teng kayu...i lap u!!!he...

Ena berkata...

eh aku nak wat la cute ek...

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
heh..heh..heh..heh.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
dipersilakan klu ko nak buat..heh..heh..heh

syareena berkata...

byk nye gambo mirul yg bulat2 hehe

Mrs LVoe berkata...

cute yea muka amirul huhuh

De' Sal berkata...

Sukeee nengok muka mirul yang bam bam tu.

CuTeMiUt78 berkata...

~syareena~
heh..heh..heh.. memang byk koleksi gambo2 dia

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs Lvoe~
heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
semua org skkkee

ct rahani berkata...

seb baik dh penah wat.. hehehe..