N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Apr 2009

Apa Kata Korang..???

Salam Semua...

Nak kongsi ngan korang pasal artikel yg aku dpt dari email ni.. mungkin agak cam kotor skit n3 kali ni.. tapi just nak kongsi ngan korang dan pendapat korang..

KENTUT itu membahagiakan..????

Jarang sekali kita dengar pompuan kentut kuat kuat terutamanya bila tengah keluar dengan lelaki. Mereka sanggup tahan kentut sampai biru biru muka semata mata tak mau kentut depan teman lelaki mereka. Padahal, lelaki sikit pun tak kisah jika pompuan terkentut. Adat la tuh dah nak terkentut. Paling kurang lelaki akan berkata ”Eh! Makan apa kentut busuk dan kuat sangat nih???“ Dan secara otomatik lelaki dan pompuan tadi akan ketawa bersama sama. Ini akan menjadikan hubungan mereka semakin ceria. Lelaki secara lazimnya terkentut secara tak sengaja. Dan apabila benda ni terjadi, lelaki dengan secara tak malunya akan mengaku depan teman wanitanya bahawa dia terkentut. Dan teman wanita secara spontan akan berkata ”Tak senonoh la…“ sambil mengejek manja teman lelakinya itu. Dan lihatlah betapa harmoninya hubungan mereka. Jika dahulu pompuan asyik menahan kentut ketika bersama teman lelakinya, namun kini pompuan dengan beraninya memberitahu lelaki bahawa dia nak terkentut. Pendek kata, kentut mintak izin. Tengok…bagaimana kentut mendidik pompuan supaya menjadi begitu tertib. Dan hubungan mereka secara tak langsung akan bertambah baik. Jika dahulu pompuan berkata perbuatan teman lelakinya yang asyik terkentut sesuatu perbuatan yang tak senonoh, namun kini dia semakin mengaguminya dan semakin menghormati…kerana itu adalah trademark teman lelakinya. Mana nak jumpa dah lelaki camtu… Akhir sekali, jangan sesekali malu jika anda terkentut ketika anda berkunjung ke rumah dan menemui ahli keluarga pasangan anda. Ini kerana jika anda terkentut, ahli keluarga pasangan anda akan gelakkan anda secara beramai ramai. Secara tak langsung, ini akan mengeratkan hubungan anda bersama bakal bakal ahli keluarga anda.
Kesimpulan: Kentut itu membahagiakan… .anda setuju???
so apa kata korang tentang artikel tu.. ??

p/s: bagi aku kan lelaki memang kuat bab kentut ni.. rasa cam kebanggaan diaorg klu kentut kuat2 ni.. aku tulis melalui pengalaman.. dimana ayah, adik beradik lelaki,abg2 ipar, budak bulat mirul dan termasuk cik abg syg pun kuat kentut.. dan kekadang tu.. smpi menghasilkan bau2 yg amat memeningkan pala.. akan tetapi.. (cceehhhhcceehhh ada tapi tu..) bagi aku cam ada benar gak tentang artikel tu.. kentut membawa keluarga bahagia.. heh..heh..heh.. :)





32 ulasan:

atie berkata...

haha pengakuan berani tuh...kentut tu kan sihat. kuar angin dalam badan kan....kan.ekeke

~Eila @ Along~ berkata...

ye..mmg membahagiakan..tp yg kuat kentut eila la..bukan my hubby..hahaha..eh..tak busuk ok!!abisla bukak rahsia sendiri..nak wat camne..bdn byk angin..hehe..tp itula mengeratkan hubungan..sebab my hubby suke mengusik hal tu...die kata kalo dgr org kentut teringat kat eila..hah??? hehe..ape2 je laa

Ena berkata...

wakakaka
info ko membuatkan aku gelak giler la cute... aku kalo anak2 n laki aku kentut, kompem aku lari, takde kose nak ketawanye nnt bau kentut masuk molot plak.. tp yg pasti Adik kalo kentut dia susurkan bontot dia bawah kosi agar bau kentut tak meluas wakakak

su berkata...

kentut yg senyap mmg bucukkk!

slalu kene buli dgn abg long mase time kecik2 dulu sbb dia slalu buat "BOM KENTUT!"! pastu letak kat idongku ini!

uwaaaa...xtahannnn! bucukkkk oooo!

..tp tu la kenangan yg paling manis!

Nurhayati berkata...

hubby saya pun sama.. kentut kuat.. tgh syok tgk tv tetiba dengar bunyi pruutttt hihihi..

De' Sal berkata...

Betul tu,orang laki ni memang muka tak malu, asyik kentut aje.

reen berkata...

memang pn...depa kntut..pastu pndang smua fmly..puttttt...kahkahkah..hakhak...hahaha...wakaka....smua ktawa..macam wt lawak ar plak..x ke tu mmbahgiakn...tul x???tp biar kntut bbunyi jngn yg x bunyi...aromanya,mak ai....mau pengsan beb!!!ad orng gak mngatakn...cinta tu,ibarat kntut..malu...tp malu nk lepaskn..tp bila dh lepaskn ad syok woooo...hehehe..

(¯`v´¯)♥nrina♥(¯`v´¯) berkata...

hehe..masa bercinta dulu nak kentut terkemut2 agaknye tp bila dah kawin..ade ke patut bila dia rasa nak kentut dia terus pegi kat saya..kureng asem punye hubby..

tp saya suke dia yg tak malu dan bersikap selambe lepas kawin pasal sebelum tu dia ni mcm konservertif je hehe...

of coz kentut dia membahagiakan sbb lepas dia kentut..kita leh cubit dia dan pukul manja hehe..

nenekrock berkata...

kentot pon jadik isu
mmg isula pon tak tahan kak
si noi bab kentot serah jela kat dia time on da way gi mkn nih sedor2 bauuu je bunyik xde...pastu dia senyum2 pastu teros gelak besar ya Allahhh haiii org yg menghiduuu
naik pitammm dhla berekon phm2 je lah
=))

Mrs LVoe berkata...

agree dear... mmg mbahagiakn.. if sha rindu kt hubby sha slalu trigt kisah2 lucu hubby slalu buat especially kentut.. hubby dh kentut baru nk kasi signal kt sha.. alamat 1 bilik bauu.. hampeh :-)

tp mmg bahagia & ceria dear. sdikit byk leh ilangkn tensen ;-)

aNIe berkata...

Orang laki memang kalau kentut takde cover2 malu punya...

[-suziey-] berkata...

huh bahagia ke...kalu tgh hepi ok la klako je rs..tp cube kalu time tgh serabut tensen2 tetiba bau kentut yg amat busuk,,maunye xhangin satu badan,,hahahah:p

Mummy Dasy berkata...

betul tu kentut ni cam kebanggaan org lelaki..tapi me klu tahan kentut ni nnt perut sebu..

mummYaeesh berkata...

compare dgn tahan kentot memangler kentot tu membahagiakan...woohoo

ala dlu time weols dgn ahkau becinta selamba jerk kitorang nak kentot..siap main dengki2 lagi tu...jenis takde bunyi tiba2 naik bau jerk...tak bgtau sampai member sblh nak termuntah pastu wat2 senyum kambing..woohoo..lalala..bahagianye!

neezareef berkata...

kalo dpt kentut pstu kuo api lg cara..wakakakkaa

CuTeMiUt78 berkata...

~kak atie~
harus gitu.. buat pengakuan berani kan.. hah..hah..hah..

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~
tu la kita pun rasa cenggitu kan..yelah bila dah kentut tu.. mula la gelak mengusik

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
heh..heh..heh.. sempat lagi adik sembunyikan montot dulu sebelum kentut ya

CuTeMiUt78 berkata...

~su~
wakakaka... jadi kenangan ya

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
sama la ngan hubby kita.. klu kentut tu.. siap blh cakap.. eh.. dgr ya..lawak kan

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
satu kebanggan utk diaorg kot

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
yup betul tu.. hua..hua..hua.. kan membahagiakan

CuTeMiUt78 berkata...

~nrina~
masa bercinta skit punya cover... dah kawin siap suruh kita dgr ngan bau lagi kan.. tu yg mengeratkan hubungan kebahagiaan kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
uish.. kentot dlm aircond mau pitam yg menghidu nya..heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs.Lvoe~
hah.. tu la.. membahagiakan

CuTeMiUt78 berkata...

~kak lady~
heh..heh..heh.. tu la kan kak

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh.. hangin memang hangin jadinya

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy Dasy~
dari itu jgn menahan kentut.. sama la kita pun

CuTeMiUt78 berkata...

~mummyaeesh~
uuiiishhh.. dasat tu.. yg tak berbau.. plak tu.. mau pitam org sebelah menyebelah

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
uishh.. keluar api.. tu mkn bom ke apa.. hua..hua..hua

mummy Darin berkata...

tapu sure cam segan kan bila terkentut depan sesapa pun..

di negara Mat Saleh.. kentut takpe, jangan sendawa.. sendawa bagi mereka amat tidak sopan.. maybe sebab kalau kentut, pengudaraannya ke bawah, kalau sendawa, semuanya kat atas.. agaknyalah kot

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy darin~
tu sudah semestinya..ha'ah betul tu