N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

2 Apr 2009

Hai!!!

Salam Semua..
Emmm... semlam tak tau nak ckp camne perasaan aku.. bercampur2... diatas apa yg berlaku semalam.. eh..napa semalam ya..? emmm.. biar la hanya aku yg mengetahui nya.. tapi yg pasti aku tak berapa suka akan keadaan itu.. tak suka akan kesibukan org lain yg suka jaga tepi kain org..tak suka akan org yg suka bawa mulut yg macam @$%* dok mengata org.. tak suka..tak suka..tak suka.. sib baik la kan.. ada mak aku yg duk tenangkan perasaan aku.. klu tak.. sememangnya org2 itu.. aku maki.. hhhhhmmmmm... apapun biar tuhan yg membalas segala apa yg telah org2 itu perkatakan.. lantak ler situ...aaahhhh.. malas dah nak pikir..
so hari ni.. mood aku kembali cam biasa... tak caya.. ni gambo aku ambil
masa nak g keja tadi pagi..

eh.. napa jadi pucat je ya.. (heh..heh..heh.. tu kena touch up pas dah diedit yo..)

ok la korang.. sekarang ni dah masuk bulan 4..hah..apa bulan 4..??? alamak dah hampir suku tahun habis gitu je.. tanpa ada perubahan apa2 yg aku buat.. ish..ish.. tak blh jadi ni... kena upkan skit semangat tu.. utk pertingkatkan diri.. cewah.. bersemangat bebenor la tu.. hua..hua..hua.. Bulan 4 ni adalah bulan yg ditunggu sebabnya 2 thn lepas.. bulan 4 ni ler budak bulat tu keluar tau.. hah..hah..hah.. so bulan 4 ni adalah besday budak bulat tu.. ramai gak yg lahir bulan 4 ni kan.. klu dikumpulkan sambut ramai2.. sure meriah giler kan.. heh..heh..heh.. perancangan utk besday budak bulat tu.. insyallah mungkin jadi kot.. tgk keadaan. So.. masuk bulan 4 ni.. makanya header utk blog cutemiut ni pun bertukao gak ler.. korang ingat lagi tak aku ada buat contest pasal header kreatif tu.. so kali ni header dari pemenang yg ke -3 iaitu kty . Cakap pasal contest kan.. aku tau aku masih ada hutang ngan penerima2 hadiah dari blog aku ni.. minta ampun ya.. pemenang2 sekalian..hadiah korang ni semua tgh duk tunggu utk diposkan.. insyallah hadiah2 tu.. akan aku pos ikut peringkat demi peringkat.. byk tu.. emmmm.. korang nak tau sapa yg penerima hadiah tu.. so kat bawah ni adalah penerima hadiah2 dari cutemiut..

1- MamaAfif a.k.a Lovelyz CornerZ - 1 Hadiah - 1st top komentar bulan 12

2- Sadi - 1 hadiah - 2nd top komentar bulan 12

3- Neezareef - 1 hadiah - 3rd top komentar bulan 12 (oopppss neeza dah dpt hadiahnya kan..)

4- Ungu Violet - 3 hadiah.. - top 10 komentar bulan 12 ; komen kreatif ; header kreatif tmpt yg ke 2

5- [s]itie [B]um [B]um - 1 hadiah - top 10 komentar bulan 12

6- Ena - 2 hadiah..- top 10 komentar bulan 12 ; hadiah pertukaran utk persahabatan

7- Eila - 2 hadiah - top 10 komentar bulan 12 ; komen kreatif

8- Reena - 1 hadiah - top 10 komentar bulan 12

9- Zino - 1 hadiah - top 10 komentar bulan 12

10- Eitakz - 2 hadiah - top 10 komentar ; persahabatan

11- Eija a.k.a purple heart 28 - 1 hadiah - capture yg ke 5000 (masa kat template lama)

12- Eya - 1 hadiah - pemenang pertama utk header kreatif

13- KtyFir - 1 hadiah - pemenang tmpt ke 3 utk header kreatif

14- CikLinn - 1 hadiah - saguhati utk header kreatif

hah.. tu dia nama2 yg bakal menerima hadiah dari cutemiut tak lama lagi. Makanya kepada nama2 yg tersenarai tu.. harap dpt bersabar menunggu hadiah yg tak seberapa dari cutemiut ok. Akan ku selesaikan pos secepat yg mungkin.. seboleh2nya akan aku pos kan sebelum akhir bulan ni ya.... harap korang dapat bersabar ya... terima kasih pada korang semua... so utk yg ingin menerima hadiah dari blog cutemiut ni.. nnti contest yg bakal aku buat tak lama lagi k..



16 ulasan:

Mamamanja berkata...

wahhhhhh ramainya yang dapat adiah... best!

[-suziey-] berkata...

uwaa..nk hadiah jgk..hadiah pembaca setia ade x..??ekek:D

eDrYaNa berkata...

wahhh!! bestnye dpt hadiah..
nk jugak msk contest..hihi..

De' Sal berkata...

Sonotnya dapat hadiah,nak masuk contest leh tak.

reen berkata...

uwaaaaaa....kita pn nk adiah gak!!!huhuhuhu...x aci!!!!!huhuhu...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

Lasyat aaa Cute Miut ni.. banyak bajet utk Adiah tu... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
hua..hua..hua. hadiah terkumpul

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
nak gak ya.. nntikan contest coming soon dari blog ni.. emmm.. klu hadiah utk pembaca setia.. karang lagi ramai plak yg nak hadiah..

CuTeMiUt78 berkata...

~edryana~
heh..heh..heh.. nak hadiah tunggu next contest coming soon

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
blh.. tunggu kita buat contest nnti ya

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
heh..heh..heh.. tu hadiah terkumpul la

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaqaypo~
eemmmm.. gitu la nampaknya..

Ena berkata...

hahahah
byknye ko utang adiah...
kayala pejabat pos pasni ekekeke

UnGu VioLet berkata...

tak sangka plak.. mar yg paling byk sekali dpt adiah.. bangga tue.. hik2.. tak sabar nie nak tggu hadiah..

mummYaeesh berkata...

bulan ni taknak wat contest top komentar da ke??woohoo

byk tul peraduannye..

ct rahani berkata...

huhuhu.. lambat knal akak.. x de contest lg ke kak..