N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Apr 2009

Ooooppsss Skali Tag Da..!!

Salam Semua..

Semalam check2 la kat ruang edit posting ni.. tetiba terpandang ada draft yg still blm dipublishkan lagi.. haaaiitt... skali buka tgk draft tag da... uish.. maaf la tuan yg telah mengtag aku ni.. akak terlupa la dik..aka baru nak menguploadkan gambo yg dikehendaki.. so utk tidak menghampakan dan tidak mau tuan yg mengtag ni ternanti2.. makanya aku ketepikan dulu story mory tentang besday Mirul tu ya.. (yg bebenor nya ada lagi satu n3 perjumpaan ngan kengkawan la plak.. ) tapi takpe.. demi mu dik, akak buat la yo.. jom layankan tag kali ni dari nenekrock

SILA PAMERKAN GAMBAR ANDA KETIKA KECIL (MAXIMUM GAMBAR ADALAH 5 KEPING)

oopppss maaf la ya.. tak menepati syarat2 la plak.. hanya ada 2 keping je dlm simpanan album so ni je la.. yg ada..maaf la gambo enggak berapa terang.. atenya gambo lama kan..


SILA PERIHALKAN GAMBAR TERSEBUT (CTH: TIKA@SEWAKTU BILA, DIMANA, OR ETC)
ooppppsss.. gambo ni klu tak silap la masa umur aku 4-5thn gitu.. ingat2 lupa2 da.. dan bertempat di rumah mak & ayah aku dimana masa tu kami duk menyewa kat area2 Desa Rahmat ala sekarang ni dah jadi Angsana JB tu..
TIKA INI ANDA MERUPAKAN ANAK YANG KEBERAPA DALAM KELUARGA
oh tika ini aku adalah anak sulung aka anak perempuan tunggal yo..
PRIHALKAH TINGKAHLAKU/TABIAT/PE'EL,PERANGAI ANDA WAKTU ITU
eemmmmmm...tingkah laku waktu ni.. klu mengikut story mory mak aku.. waktu ni aku suka berangan sorang2.. skkeee main sorang2.. maklum ler aku blm ada adik waktu ni.. skeee bergaya.. pantang nampak kamera mesti nak posing baik punya.. gitu la yg mak aku beritahu..
KONGSIKAN BERSAMA TAG INI KEPADA RAKAN ANDA (MAXIMUM 15 ORG)
uuiitsss.. nak maximum 15 org yo...so kepada yg tersenarai bersiap sedia la anda utk melaksanakan tugas yo..
  1. Ena
  2. De'sal
  3. Yan
  4. Masviona
  5. Ct Rahani
  6. Ktyfir
  7. Mummy Dasy
  8. Mama Aqilah
  9. Edryana a.k.a mommy Mimil
  10. Jivebumz
  11. Mama Qaypo
  12. Nurhayati a.k.a mummy Zara
  13. Suziey
  14. Reen
  15. Cik Linn

so kepada yg tersenarai jgn lupa utk membuat tugasan ni dan sila la panjang2kan kepada yg lain2 plak ya.. klu dah buat sila sediakan bukti.. akan ku buat sport check plak... hua..hua..hua..(gelak jahat la plak kan..) ada unsur2 paksaan kan..

dan pada nenekrock a.k.a dik elly, akak dah selesaikan tugasan yg diberikan ni.. kira settle utang ya.. mekacih sudi tag akak ko ni.. tu tanda ingatan selalu kat akak ni.. (dik, susah payah tau akak ko ni selongkar blk album lama2 semata2 nak cari gambo2 ni.. heh..heh..heh..) apapun harap berpuas hati la ya.... :D

p/s: ada lagi satu tag yg belum settle ni..



40 ulasan:

Nurhayati berkata...

haaaaa tau dah Mirul ikut sape kuat berimaginasi ni.. sbb ibu dia pun suka berangan2 heheheh

sangat comel ok masa umur 4-5 tahun tu.. pastu gambar2 dolu kan kuning2 suka tau.. skang je lain dah.. hihi

~~zuraiwan~~ berkata...

lain tgk mukanye ek masa kecik...hehe

Ena berkata...

hahaha adehhhh... aku kena TAG ek.. atas skali plak tu.. ni yg malu ni....

Mrs LVoe berkata...

ms kici rina tembam yea.. nape kurus skrg nie?

masviona berkata...

nnti saya balik selongkar album² lama dulu ye kak....:)

Dee berkata...

masa kecik bulat eh muka? lain benor!!

De' Sal berkata...

uwaaaaaaa...kena tag plak dah,tapi takpe akan akak buat nanti ya...harap jangan ilang ingatan plak.

mummy_ayu berkata...

comelnye dia waktu kecil-kecil! tapi tak de la bam bam sangat macam Mirul yer?

[-suziey-] berkata...

ala comelnye..mcm mirul plak.ekekek:D

ouh ank pompuan tunggal yo,..manja la nih..hahah:p

adeii..kena buat ke tag ni...tgk je bole:p

Mamamanja berkata...

kekecik dah kuat berangan :p

moMmY miMiL berkata...

ekekekkek..
comey btol gambo time2 kecik dulu..
mmg nmpk cam Mirul molat..
heheh..

p/s : kite utang dulu tag tu ek? nk kena carik la gambo2 lama yg tersimpan rapi kt bwh katil..
heheheh...

JIVEBUMZ berkata...

uhuhuhu nanti saya jawab sekali ngn nenekrock eh kak

~~ciklinn~~ berkata...

suka nyer TAG ni... nanti kita carik yer gamabr masa kecikk

coemll jer ha ko msa kecik

Yan berkata...

dah agak dah.. mesti den kona..

reen berkata...

cute gak sis ms kecik ek...kita kna tag gak ke..lmbat skit ar wt ye...tngah kureng sihat la....huhuhuhu...

atty's berkata...

salam rina..nanti le kty cari gambo..susah nk dpt gambo masa kecik..kalo ade ..kty buat tau..kalo tkde ampuin..takdpt memenuhi permintaan..

~Eila @ Along~ berkata...

ooo..so now eila tau mirul ikut sape..hehe...

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
wakakakaka.. uish.. jgn citer ngan org lain heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~zuraiwan~
heh...heh...heh.. yelah tu kan masa kecik..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
ko mesti la aku tak kan lupa utk ditag

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs lvoe~
heh..heh..heh..tak tahu nak jawab camne..

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~
selongkar dik.. jgn tak selongkar.. heh..heh..heh.. akak ni pun duk selongkar album lama2 tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~dee~
heh..heh..heh..lain ya

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
heh..heh..heh.. kak, klu lupa ingatan tak blh buat apa dah..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy_ayu~
heh..heh..heh.. idok ler..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
iyo.. hah..hah..hah.. ko nak tgk je ya.. tgk sambil buat la

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
heh..heh..heh.. tu la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
heh..heh..heh.. takpe buat la bila2 pun blh

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
oh.. kena gak ya.. okies.. buat ya

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
keh...keh..keh.. iyo la

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
masa ko kecik2... akak hilang ingatan jap.. lupa muka ko camne.. so kena la buat ya..heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
okies takpe.. take time ya.. cian tak sihat ya

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
ok kty.. takpe..

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~
heh..heh..heh.. ikut sapa..

nenekrock berkata...

macam mirulll sijibikkkkk hahahaha
pe'el pun suka amik gmbo macam mirul jugakkkk hahaha

hebatttt btl la ciptaan Allah kan
thanks kak nak kata ely ternanti ternanti jgla haks

akak ada tag org yg sy tag jg haha
tapi depa x buat2 laie maybe xde gmbo kot...ely ye kan jgla just for fun
=D

mummYaeesh berkata...

wah..very d classic uols...pic yg 1st tu mcm muka mirul la!

ct rahani berkata...

kena tag gak ker.. maceh yer kak.. nti free sy buat.. so, kena peram dulu.. seb baik sng jer.. hehehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
heh..heh..heh.. so dah settle ya utang akak ngan adik.. yup, perasan gak... ada nama yg dah ditag.. tapi akak tag kan lagi.. beri peringatan.. blh

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaessh~
mana tak tumpah kuah klu tak kenasi kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
takpe dik, senang2 nnti buat ya