N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

9 Apr 2009

Uish Demam Tag lor..!!

Salam Semua..



Hah..hah..hah.. demam tag dah melanda.. makanya ngan aku2 skali terkena tempias demam tag ni..heh..heh..heh.. sib baik ler tak berapa bz sgt sekarang ni.. so blh le aku duk melayan tag tig tug ni.. kepada sesapa yg nak tag aku.. eemmmm dipersilakan.. cewah.. mengoffer kan diri la plak.. karang kena tag yg susah..mau terkebil2 nak buat.. heh..heh..heh.. setakat tag yg senang2 ni.. blh la layankan lagi.. so kali ni aku ditag oleh.. MamaManja..



mekacih ya sudi menyenaraikan nama kita utk buat tag kali ni.. tu tanda ingat kat kita la tu.. (perasan jap..) ke saja nak bls blk sebab selalu kena tag..heh..heh...heh.. jgn marah aarr.. so jom layan kan tag dari MamaManja ni





4 names that friends call U:
wah.. lebih kurang cam soklan tag yg mula2 tadi je..
* Rina
* Mai
* Na
* Rin

4 most important dates in your life:
* Besday Aku - 27/8/1978
* Besday Cik Abg Syg - 29/10/1976
* Besday Budak Bulat Mirul - 22/4/2007
* Anniversary Kami - 7/7/2006

4 things you've done in the last 30 minutes:
* Siapkan Sample Hanger
* Buat D/O & Invoice
* Tipon Mak aku
* Tgk Blog

4 ways to be happy:
* Baca blog kengkawan
* Main ngan budak bulat mirul
* Makan
* Lepak2 ngan family

4 gifts you would like to receive:
* Emm.. nak umah idaman
* Emm.. hadiah besday.. tak kira mahal ke tak.. janji hadiah
* Emm.. nak hp baru
* Emmm.. apa lagi ya.. tak terfikir lagi nak apa dah..

4 of your favourite hobbies:
* Blogging
* Baca novel
* Main2 ngan budak bulat
* Jenjalan

4 places you want to go for vacation:
* Emm.. nak gi vacation kat seluruh pulau2 diM'sia
* Emmm.. nak g negara yg ada kanggarooo tu..
*Emm.. nak g Eifal Tower
* Emmm...mana2 tmpt yg menarik seluruh dunia la...kata vocation kan

4 things always found in your bag:

* H/P
* Beg Duit
* Kunci keta
* Kad/ duit lor..
4 u love so much:
* Dah tentu la cik abg syg a.k.a suami ku tercinta
* Budak bulat Amirul Hisham
* Mak dan Ayah
* Semua adik beradik dan juga kengkawan ku..
4 things 'special' for you:
* Menjadi Isteri kepada suami ku yg tercinta
* Menjadi Ibu
* Menjadi adik ipar yg amat ler manja (heh..heh..heh over jap k..)
* Punya ramai kawan seperti korang semua..
4 who you would like to answer this survey:
ho..ho..ho.. masa ni yg best..
* [-suziey-]
* Reen
* Unggu Violet
hah tu dia.. settle sudah.. makanya utk nama2 yg tersenarai.. dipersilakan buat walaupun dah buat.. tetap kena buat..tanda ingatan ku utk korang k..ho..ho..ho.. sekian terima kasih


12 ulasan:

atty's berkata...

sAma..ar..kalo free leh buat tag..lagi kalo tag senang..

Yan berkata...

heheh demam tag la plak..

[-suziey-] berkata...

alaaaaaaaaaaaa saje je tau...ingtkan dh slamat dr ditag..huhu...ngape hr ni ramai yg rajin buat tag eh...adeiiii

Mamamanja berkata...

heheheh dah selesai tugasan erk??? tq sudi menjawab

zino berkata...

yg rajin tu buat la tag.. yg malas tak payah kan hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
ha'ah kan kak.. klu senang tu.. cepat je buat..

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
he..he..he..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
nak buat camne kan..lumrah ler tu.. he..he..he..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
cepat dan ekspress lagi..

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~
yg malas tu.. payah ler nak kata.. senang citer.. tak yah ler kan

Ena berkata...

lor..utk aku takde ke sob...sob...sob...

reen berkata...

adakh Reen 2 dtujukn pado eden??????huhuhu..