N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

15 Apr 2009

Thanks NenekRock

Salam Semua..

Ewah... bila dpt tau ada award yg kena ambil.. sepantas kilat... berdddeesssuupppp aku g ambil..heh..heh..heh..heh.. seronok weii.. dpt award ni.. skkkkkeee.. award2 ni aku terima dari adik elly a.k.a nenekrock yg amat baik hati menganugerahkan award2 ni.. jom tgk award2 yg aku dpt..


award bestest follower blog nenekrock
disebabkan aku salah sorang dari 65 followers dia.. makannya aku pun terima award ni...
dan award khas ni pun dari elly a.k.a nenekrock
disebabkan nama aku pun tersenarai utk penganugerahan award ni.. makanya dgn berbesar hati aku ambil dan hiaskan kat blog cutemiut ni..
so nice.. mekacih byk ya dik elly diatas pemberian award2 yg amat cantik ni.. semoga hubungan persahabatan kita berkekalan hendaknya.. insyallah.
Rasa terharu tau.. klu kawan memperingati kita.. anyway utk adik elly yg akan buat sport check kurang 24 jam.. katanya.. akak dah pun ambil dan hiaskan kat blog ni..



10 ulasan:

Nurhayati berkata...

mmg gambar nenek tu rock la.. =)

mama mya berkata...

bestnye dapat awards :)

atty's berkata...

kty pun dpt jugak..kreatif & seksi itu nenek..

nenekrock berkata...

kakkkk terharuu sgt sgt lajuu akak tempek hiks sorry lmbat reply sbb keje berderu-deru msk tadi

wahhh vanggaaa sangat vouge nenek berkemban tuhkan hahahaha rock sungguhla =D\
sy bahagia bila kwn2 sy bahagia kwn dgn sy ecehhh hiks

bwd keep in touch eh sayangggg akak

De' Sal berkata...

akak dapat gak award ni,seksi meksi nenek ni ya....

[-suziey-] berkata...

hoh xtepek lagiii..adeiii:p

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
heh..heh..heh.. nenek tu memang rock kan..

~mama mya~
memang seronok klu dpt award ni

~kty~
heh..heh...heh.. ha'ah kan kak..

~nenekrock~
akak pun terharu gak sebab tersenarai kan.. mekacih ya dik.. keep in touch to

~de'sal~
sama2 la kita menghiaskan blog ngan award nenek yg seksi meksi ni..heh..heh..heh

~suziey~
tempek.. jgn tak tempek.. nnti di sport check kan

reen berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
reen berkata...

nenek rock yg sungguh brutal&seksi u!!!he...

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
seksikan nenek yg rock itu.. heh..heh..heh