N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Apr 2009

Baru Nak Hapdet..!!

Salam Semua..

Emmm.. pagi tadi tak dan nak updated n3 pasal coti2 hujung minggu. N3 utk besday Afif tu pun autopublish yo.. harap maklum.. biasa la kan hari Isnin.. byk benda yg nak kena settlekan.. makanya tak cukup kaki tangan aku rasa heh...heh..heh.. ya ke.. blh caya ke.. apapun aku dah pun berjaya gak menyetelkan keja2 yg urgent2 tu.. heh..heh..heh.. ni pun aku baru je blk dari sini.. menyetelkan sebahagian lagi proses pengeposan hadiah dari cutemiut tu...
see kali ni 4 org bakal menerima hadiah yg tak seberapa dari cutemiut..
so..korang nak tahu sapa yg bakal menerimanya.. kita just tunggu n3 dari mereka nnti ya.. (itupun klu ada yg nak buat n3 pasal ni la kan..) heh..heh..heh..
p/s: masih menunggu dia ni utk menerima hadiah dari cutemiut.. hadiah yg tak seberapa..utk hari lahirnya pada 17hb tu..pada dia ni yg membaca, harap2 sudi2 la terima ya.. walaupun hadiahnya tak seberapa, kita ikhlas dan utk mengeratkan hubungan antara kita..






21 ulasan:

Yan berkata...

kak.. akak keje leh kuar2 ke???
ke saje akak paste gmbar PO tu?? hehehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
napa yan tak blh keluar2 ke..?? akak keluar time rehat ok.. memang tadi ke PO tu.. bukan skkee hati nak keluar..habis yan klu time rehat.. duk je la kat tmpt keja ya

e_ja berkata...

wahh..best ni dpt adiah..:D

eDrYaNa berkata...

bestnye sape yg dpt adiah2 tu nnti..
nway, congratulation tok seme winner..

utk cutemiut78, nnti jgn lupe wat lg ek competition camtu..hehe..

atty's berkata...

sapa le yg bertuah itu..

[-suziey-] berkata...

waa nk hadiah jgk..uwaaaaaa:p baik ko kasi aku hadiah..kalu x aku banned sume hadiah2 ko n surat2 ko...posmen2 sume geng aku tau..ekekekek:D

Nurhayati berkata...

wah skali hantar amik ko.. banyak hihih.. tapi yang pasti bukan untukku huhuhu

CuTeMiUt78 berkata...

~e_ja~
heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~edryana~
emm.. winner yg dah lama duk nunggu hadiah heh..heh..insyallah klu ada masa kita buat lagi ya

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
nama2 yg bertuah tu.. ada tersenarai kat side bar belah kiri.. yg mana dah diposkan dah settle la maknanya..heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
uish... ko nak banned plak yo.. jgn cenggitu.. lain kali aku beri kat ko plak ya..heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
hadiah terkumpul gitu.. heh..heh..heh

reen berkata...

sis...u keje area sri gading ke?dok mana sebenony...ekau ni???

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
yup.. keja kat area sri gading.. duk kat pt.raja.. napa enkau confuse yo..?

De' Sal berkata...

Amboi banyaknya sekali antor,akak punya takde ke,he he....

JIVEBUMZ berkata...

akak nak adiah jugekkkk tak kire nak jugekkkk

hihi

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
heh..heh..heh.. dah hadiah terkumpul kan.. kena la berperingkat2 menghantarnya

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
ho..ho..ho.. nak hadiah ya.. emmm beri tarikh lahir.. klu blm lepas.. blh dpt hadiah.. klu tak.. tunggu la akak buat contest yo

reen berkata...

yo la...opkos la kompius sis...jauh bebeno ke sinun....den dh lamo x blik kg ni...jom g pantai punggur!!!!he...

Eita berkata...

kak ita dah dpt barang tu kat opis my laling laa kak blom dpt tgk esk baru amik hehhehe per2 pun mekaseh muaaahhh tunggu eh entry ita heee :)

mummYaeesh berkata...

uish mcm tau jerk sidia yg 17hb tu!woohoo
utk weols takde ke??