N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

18 Apr 2009

Kerja..!!

Salam Semua..

Oh..oh.. hari ni minggu aku keja... so aku kilija lor.. semalam dah bercoti2 kan.. eemmmm.. rasa cam nak teruskan cuti je.. tapi tak blh ada benda yg nak kena disettlekan.. makanya harus ler keja hari ni.. semalam tenet kat umah mengong.. tak blh nak on9.. asyik ler keluar error..dan error.. nyampah betul la ngan streamyx ni.. jap2 laju je.. jap2 lemau cam siput.. jap2 hang trus..pagi2 masa aku on9 aku lagi.. bab masuk ptg.. nak on9 tak blh plak dah.. sudahnya aku membuta ngan budak bulat tu.. dah panas yg amat.. adddooosss... smpi kan aku terlupa nak jumpa neeza nak beri hadiah besday tu.. sorry ya za.. nnti aku hantar kat guard house tmpt ko keja je ya.. nak jumpa ko pun agak payah skit.. kena buat appoiment gitu.. heh..heh..heh.. actually ni gambo pagi tadi.. jln dari umah aku nak ketempat keja..

see.. kat dpn tu masih berkabus yo..

pagi sabtu yg dingin.. jln lengang.. ate hari sabtu kan.. makanya lengang ler.. cuba kena hari biasa.. ngan bebudak g skolah la..ngan org nak g keja la.. amat sibuk skit jln kg aku ni..


hah.. ni muka org perasan sendri.. hati riang ketempat keja..

semalam mesti korang dah baca kat paper berkenaan ngan kemalangan ngeri tu kan.. semalam aku pas baca.. kononnya nak upload ler gambo paper tu.. dah tenet nya mengong kan.. tu yg baru hari aku uploadkan.. walaupun korang dah baca kan.. takpe aku still nak tempek gak gambo kemalangan tu..

masih terbayang2 kat mata ni tau.. polis usung mayat2 tu..

hah tu la bas yg melanggar keta kancil tu.. bagus padan muka driver tu kan pas ni mesti kena hukum punya.. biar hukuman tu setimpal ngan apa yg dia dah buat..

kat tepi tu gambo suami mangsa dan saksi kejadian.. al- fatihah utk arwah.. dan takziah utk keluarga mangsa..

pagi tadi masa aku lalu kat tmpt kejadian tu.. masih nampak lagi sisa.. kebakaran kat jalan raya tu.. pilu hati bila tgk tmpt kejadian tu.. ni la kejadian kemalangan paling ngeri aku tgk dpn mata.. ok la.. aku nak settle kan keja dulu.. nnti sambung next n3 pasal cuti2 semalam..




15 ulasan:

nenekrock berkata...

hehehhe cian akk kena kilija hiks
bc news tu sedihnya kakkk amit amittt lahaikan kak
jap gi ely nak gi melaka ni
doakan ley eh

kak ada tag tuk akk
haha sempat lg tuhh
=D

[-suziey-] berkata...

ler org keje hang cuti..org cuti ang keje..kekeek;D

Hayati berkata...

akak keje yek..
camat bekerja...
rajin2 tau...hehe
em...sedih nengok brita kemalangan 2.
pape pon sy sedekahkan Al-Fatihah pd arwah..moga ditempat di dlm golongan yg beriman..

kuIna Jentayutiara berkata...

tem org keja ko coti..
tem org coti ko pulak keja...
tgk jln pun lengang..

takziah utk mangsa kemalangan tu... sedih kn..

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
oh..nak g melaka yo.. bebaik ya. hati2 dijalan raya.. semoga anda selamat tiba..

uish.. tag yo. okies akan dilaksanakan..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh.. nak buek camno.. den kejo private bukan gomen..

CuTeMiUt78 berkata...

~hayati~
heh..heh..heh.. rajin keja ni.. keja sambil blogging blh gitu..

CuTeMiUt78 berkata...

~kuIna Jentayutiara~
heh..heh.. nak buat camne.. aku ni keja swasta.. harus ler ikut law kan..

reen berkata...

sis..sjak bila ekau tukar kerjaya jd wrtawan ni ha?...tp bgus gak...den x boli paper smlm...bc ekau punya report ajo la....:D

Ena berkata...

oooOooo berlaku kat tempat ko ek Cute..
eeee kalo aku pasti demam pastu uhuks..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
baru je nak belajar jd wartawan.. bbllhhh gitu.. hua..hua..hua..bagus2.. baca report eden jo..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
hah..masa kejadian aku lalu kat situ.. still terbayang.. diaorg angkat mayat tu.. ish.. memang rasa cam demam je

De' Sal berkata...

ciannya sabtu pun keje ke?

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
kami kat sini keja alternate kak, klu minggu sabtu awal tak keja.. makanya minggu sabtu berikutnya harus la keja kan

mummYaeesh berkata...

hijau + aman jerk pemandangan kat kg kan..syioknye...

pestt..uols tgk dpn mata??klu weols sure takleh tdo da..seriau tul tgk accident ngeri ni!nauzubillah!