N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

31 Mac 2009

Terkini..

Salam Semua..

Ni berita terkini dari abg ipar aku berkenaan kak Ila, tadi doc dah buat X-ray kali ke-3..selepas kak Ila mengatakan sakit dada.. doc mengatakan tulang rusuk kak Ila retak 3 btg.. hampir2 nak patah.. dan seandainya patah blh menusuk ke paru2 kak Ila.. dan keadaan akan jadi lebih parah.. uisshh.. tak blh nak bayangkan ler.. kesian kak Ila, dengan keadaan bahu yg patah.. serta tulang rusuk yg hampir2 patah tu.. menyukarkan pergerakan kak Ila, sekarang ni keadaan kak Ila, tak blh nak duduk.. dan tak blh nak bercakap lama.. sedih rasanya.. Kak Ila ni, seorang yg amat aktif dan lincah gak ler.. Jenis yg memang tak blh nak duduk diam.. tapi bila dah jadi cenggini.. mesti amat sukar nak hadapi gak ler.. sekarang ni doc tak blh nak buat apa.. just beri ubat.. dan suruh kak Ila berehat.. dan mungkin akan mengambil masa yg lama gak ler utk tulang tu bercantum..uiisshhh... aku tak blh nak bayangkan camne la nak duk tunggu tulang tu bercantum.. kesian kak Ila, terpaksa hadapi gak kan.. apapun aku harap Kak Ila tabah dan semoga dia cepat sembuh.. terima kasih pada kengkawan yg mendoakan kesihatan kak Ila, rasa terharu ngan segala komne2 korang tu.. aku hargai sesangat. Sama2 la kita berdoa.. semoga keadaan tak menjadi lebih serius..




25 ulasan:

nenekrock berkata...

mudahan kak ila lekas sembuh
Ya Allahh

atty's berkata...

mudahan k.ila cpt sembuh dan tade apa2..
kena amik pil kalsium..minum air gamat,pati haruan..supaya cpt sembuh..

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
harap2nya begitu la

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
oh.. gitu ya kak, nnti nak beritahu dia suruh minum pati gamat.. biar cepat baik.. insyallah. mekacih kak

sheila berkata...

alamak..ngilunye baca.

apa2 pun disaat camni bagi kite yg jauh2 ni..hanya doa yg mampu diberikan. semoga SIL cepat sembuh..sian anak2 dia...sangat payah hidup tanpa ibu..

reen berkata...

smpati sy ngn nsab kak ipar akak..smoga tabah mnhadapi dugaan ini..doaku agar bliau cpt smbuh..

~~ciklinn~~ berkata...

ya allah kesiannyer..seb baik tak patah kan...semoga dia cepat sembuh

atie berkata...

harap kak ila tabah hadapi segala kesulitan ni ye rina...

Mrs LVoe berkata...

dear, nowadays xleh buka blog u kt opis.. kt umah baru leh..

nmpk u update 'kemalangan' trus sha buka tp xleh dear.

smoga kak ila skeluarga cepat sembuh. u too take care

CuTeMiUt78 berkata...

~sheila~
emm.. tu la kesian kat anak2 dia.

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
insyallah.. harap2 begitu la

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
harap2 begitu la

CuTeMiUt78 berkata...

~kaktie~
insyallah kak

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs love~
oh ya ke.. takpe la asalkan blh buka kan.. harap2 gitu la

[-suziey-] berkata...

sama2la kita doakan kak ila..kesian dia..anak2 masih kecil..perlukan jagaan dia..ish sedih ni:(

mummYaeesh berkata...

uish takutnye... soh dia minum susu and suplement kalsium byk2..sbb kita da tua so pertumbuhan tulang tu sgtla slow...teringat time ahkau accident aritu..smpai da 4 bln tulang still tak cantum...hopefully dia cpt sembuh!

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
emmm.. tu la.. kesian.

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
ha'ah kan.. mungkin tu blh membantu..

nizza-abira berkata...

Aduhai,
sedih sgt niza mendengarnya
tak terbayang rasa kesakitan yg ditanggungnya.

Moga kak illa cepat sembuh

ct rahani berkata...

mudahan k.ila cpt sembuh k.. ngeri lak nk bayangkan..

syareena berkata...

moga cpt2 sembuh... takutnye baca sya mmg fobia bab patah2 ni, sgt x brani msk wad patah, leh pitam tgk darah

CuTeMiUt78 berkata...

~niza-abira~
emmm... tulah.. sukar utk diperkatakan

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
emmm.. tu la kan.. berat lagi bahu yg memikul

CuTeMiUt78 berkata...

~syareena~
insyallah..

Yan berkata...

kesiannya ngan kakak ipar akak tuh..
moga dia kuat..
kite same2 doakan dia cepat sembuh