N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

9 Apr 2009

Tag Tig Tug dari Ieda

Salam Semua..

Kali ni kan.. nak melaksanakan tugasan tag yg diberikan oleh dia ni..actually dia ni adalah salah sorang followers aku.. heh..heh..heh.. dan aku pun kiranya baru je mengenali dia ni.. walaupun tak kenal secara live tapi kenal melalui alam maya ni gak ler.. heh..heh..so terima kasih pada ieda

sebab sudi tag kita ya..walaupun dah buat tag ni.. tapi demi persahabatan yg baru terjalin ni kita gigih kan buat tag ni.. semoga ikatan persahabatan kekal hendaknya.. insyallah.. so jom layankan soklan tag ni..

Nama Timangan anda:
ho..ho..ho.. nama timangan yo.. emmm.. klu kengkawan sek/Uitm panggil Mai.. klu kengkawan keja / kakak2 dan abg2 ipar panggil Rina... klu kat umah mak ayah panggil Ja or Miza.. klu cik abg panggil Ayang.. klu anak2 sedara panggil Cik Rina atau Mak Usu.. hah tu dia.. berderet2 la plak kan.. heh..heh..heh..


Anda seorang yang:
Seorg yg peramah.. skkkee buat2 blurr2..(buat muka simpati ngan cik abg..) Seorg yg friendly.. seorg yg simple but menarik.. (perasan jap)


Insan teristimewa??Describekan dia terlalu Istimewa di mata anda:
Off Course ler cik abg syg ngan budak bulat Mirul tu..
Cik abg syg adalah seorg lelaki yg amat2 prihatin dan bertanggungjawab kepada family.. seorg yg caring.. seorg yg suka memanjakan bini dia.. heh..heh..heh..heh..dan budak bulat Mirul tu la cinta hati kami... pengikat kasih sayang antara kami.. kebahgiaan rumah tangga kami.. memang kedua2nya amat istimewa yg tak terluah ngan kata2 bagi diri aku..

Lagu kesukaan anda:
Dealova.. heh..heh..heh.. lagu cik abg aku tujukan kat aku masa dia aproach aku jadi bini dia..

Makanan kesukaan anda:
ho..ho..ho.. aku bantai semua.. tak kisah.. asalkan sedap. Tolak batu ngan kayu je.. heh..heh..
Warna kesukaan anda:
Sudah semestinya BLUES CLUES... like a blog ni ler.. penuh ngan warna Biru..

Tiga benda mesti ada dlm beg anda:
- I/C (klu takde, karang jd pelarian)
- Duit utk belanja
- H/P lor..

Kali terakhir masa anda menangis & kenapa:
eemmm...bila ya.. tak ingat dah.. bila last nangis..


Tag 6 rakan anda:
emmm.. kali ni aku nak pilih 3 dari followers cutemiut dan 3 lagi kengkawan blogger
- Jivebumz
- Ena
- Ct Rahani
- Mama Aqilah
- Raffelsia Merah
- MamaManja


k.. tu je.. so pada nama2 yg tersenarai dipersilakan buat yo.. walaupun dah buat.. buat la lagi klu korang syg aku..heh..heh..heh.. (paksa la plak kan..) so..enjoy k..!!

20 ulasan:

kuIna Jentayutiara berkata...

samalah kita... tolak batu & kayu & durian.........

eeehhh sama tp x serupa kot!

~Eila @ Along~ berkata...

tu dia...demam tag sudah bermula

Mamamanja berkata...

memang berjangkit2 tag nih huhuhu
esok la MM buat erk :)

Ena berkata...

hahaha aku pun masih igt ko dah wat TAG ni so harus kah aku wat jugak lagi sebab dulu pun rasanye ko yg tAG aku ekekeke

CuTeMiUt78 berkata...

~kuIna Jentayutiara~
heh..heh..heh.. sama tapi x serupa

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~
ha'ah.. mula dah ni

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
okies.. tak kira la bila2 free nnti buat ya

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
yup..kena buat gak.. tak kira.. dan tiada pengeculian.. heh..heh..heh

JIVEBUMZ berkata...

opppsss nanti saya jawab ek

Mama_Aqish berkata...

hye salam kenalan...jom tukar link

[-suziey-] berkata...

waaah header baru..nice;)

reen berkata...

amin alhmdulillah..x kena..he..orng laki2 kt blog cbuk ngn dmm politik,orng pmpuan cbuk lak ngn tag mngetag ek..hahaha...

Ena berkata...

adehh cute.. aku tak pasan ko TAG sama ngan sowang blogger la.. yg kelakonye aku siap TAG utk ko balik wakakaka.. ko deny kan ek ihiks...

CuTeMiUt78 berkata...

~mama Aqish~
Kita dah exchange link.. salam kenal ya

CuTeMiUt78 berkata...

~Jivebumz~
heh..heh.. buat ya

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
header tu adalah header masa contest dulu.. ni header dari pemenang ke 3.. kat side bar tu.. ada link utk header yg akan bertukar setiap bulan

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
lumrah blogging cenggitu la

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
wah.. kena buat tag yg sama lor.. ish..ish.. ko ni

ct rahani berkata...

lor.. kne tag gak yer.. nti yer sy buat.. thanks ye kak sbb ingt kt kiter.. hehehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
nnti buat la ya