N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Apr 2009

Bakal Penerima Hadiah..

Salam Semua..

Sepatutnya kan n3 ni dipublishkan pagi tadi.. tapi disebabkan kelupaan kan + membuat tag nenekrock tu ...makanya baru ni la keluar ya.. yg bebenornya semalam tghari aku sempat la ke Pej. Pos.. ala pej. pos yg berdekatan ngan tmpt keja aku ni..utk urusan kat bawah ni..


jeng..jeng.. sapa plak yg bakal menerima hadiah dari cutemiut kan..korang nak tau sapa..tunggu je la penerima hadiah tu buat laporan terkini pasal hadiah cutemiut tu ya..


so ni gambo pagi tadi... ala2 gedik la plak snapkan gambo sendiri..heh..heh..heh..


so utk mengetahui sapa yg dah pun menerima hadiah2 dari cutemiut tu.. korang blh refer kat side bar under "Bakal Penerima Hadiah Cutemiut" yg aku highlight kan under Red color bertulisan 'Settle' tu.. maksudnya aku dah pun uruskan pengeposan dan penerima tu dah pun terima hadiah tu..dan dah buat laporan (n3) pasal hadiah2 tu.. nnti akan ku publishkan n3 mereka yg dah menerima hadiah2 tu ya.. just tanda terima kasih dari aku kerana sudi menerima hadiah2 yg tak seberapa dari cutemiut. So pada yg belum buat n3 tu.. sila2 la buat.. jom kita kongsikan pada readers2 yg lain.. apa korang dpt.. :D

Kepada yg namanya tersenarai utk bakal penerima hadiah tu.. tapi still blm terima hadiah2 tu.. korang jgn susah hati ya.. hadiah2 didalam proses pengeposan dan korang bakal menerima dlm masa terdekat ni.. insyallah.

p/s: nntikan ada lagi contest kat blog cutemiut ni.. rerajin la jelajah side bar cutemiut.. ada hadiah misteri menanti.. :P




40 ulasan:

Gieyana berkata...

Ko sempat lg tue snap pic..hehehehe..
~Hadiah I x der ka? huhuhu..

~Eila @ Along~ berkata...

cutemiut,
eila dah dpt hadiah..mmg surprise menjadi..ingatkan td mase rina ckp dpt esok lusa..rupanya2 hari ni jugak..hehe
terima kasih byk..eila dah post kat entry...eila suke sumer hadiah tuuuuu..

De' Sal berkata...

sempat lagi menggedik tu,hi hi....nak juga adiah....

yantz-yeem berkata...

salam ziarah,
jom join contest kat blog saya...

Mak Su berkata...

wow! ada contest!

Tihara berkata...

murah rezki cute..berkongsi kegembiraan dengan semua..awak ni mesti seorg yg caring n loving..kan..

JIVEBUMZ berkata...

akak tak boleh jadik nie nak masuk contest gak!! nak adiahhhh uwaaaa

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

hiksss...bukan gedik tapi syok sendiri, cam aku la biasa amik gambor gitu...huhuhu....

CuTeMiUt78 berkata...

~Gieyna~
heh..heh..heh.. sempat je.. nak hadiah ya.. so print screen kat capture yg kat side bar utk bhgn pengunjung tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~
heh..hehh..dah smpi ya.. alhamdulilah eila skkee ngan hadiah yg tak seberapa tu.. kan kata surprise.. makanya surprise lor :D

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
ha'ah.. sempat je kak.. heh..heh..heh.. nak hadiah.. cepat la capture bilangan pengunjung yg dikehendaki kat side bar tu ya

CuTeMiUt78 berkata...

~yantz-yeem~
mekacih ziarah sini.. eemm.. dah tgk dah.. cam minat nak join.. tapi just utk lembah klang je ke..

CuTeMiUt78 berkata...

~maksu~
jom maksu.. join.. print screen kan capture bilangan pengunjung yg dikehendaki kat side bar tuu

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
kita skeee klu kawan juga skkee... emmm nak kata caring & loving tu.. lebih kurang la kot :D

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
hah.. klu nak.. cepat2 print screen kan capture yg dikehendaki kat side bar tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~RM~
heh..heh..heh..klu aku tak kata gedik karang.. ada plak yg tlg kata kan.. sebelum org duk kata.. baik aku menyedarkan diri dulu..heh..heh...heh

[-suziey-] berkata...

amboih kemain posing:p

huhu yg pasti bkn diriku..//hahahaa;p

atie berkata...

Kali ni nak cubalah contest rina...asyik member je dapat hadiah, turn kaktie bila dik.

babyluv_ayang berkata...

selalu terlambat kalau nak masuk contest adik ni tau....kat ofis k.fara selalu takdpt nak bukak blog adik...tak tau ler kenapa...kali ni takkan kulepaskan...heheheh..

U-jin berkata...

bila nak wat contestlagi....nak gak dpt hadiah..hehe

Tukang cerita berkata...

nak hadiah jgkkkkk....

mummYaeesh berkata...

tetiba rasa berdebar!!motip??woohoo

Mrs LVoe berkata...

manis yea muka rina.

ct rahani berkata...

akak.. nk diah gak.. hehehe..

Yan berkata...

yeah this time nye contest.. yan nak join pulokkk

reen berkata...

entrprm nmpk!!!adiah untuk kita ad x?nk la gak!!!huhuhu...

moMmY miMiL berkata...

sempat lg posing dlm kete tuh..
kekekke..
apa2 pn, tetap vogue gitew..

okay!
next time i'll join d contest..
hehehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh.. sempat aje kan

CuTeMiUt78 berkata...

~kakatie~
join kak.. jgn tak join.. senang je.. just capture kan pengunjung kat side bar tu.. dan emailkan kat kita

CuTeMiUt78 berkata...

~kakfara~
jom.. cepat.. jgn terlambat utk kali ni ya kak

CuTeMiUt78 berkata...

~u-jin~
heh..heh.. dah mula pun.. just see capture yg dikehendaki tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
nak hadiah.. kena cepat capture pengunjung kat side bar tu

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
lor.. napa.. nak terima hadiah gak kot

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs Lvoe~
heh..heh..heh.. biasa2 je

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
jom join contest tu

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
jom join

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
skali2 intrpm la plak kan.. heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
heh..heh..heh.. tu je la tmpt yg blh perasan nak posing sendiri.. jom join..

SaDi berkata...

my dear... sadi dah dapat hadiah tuuuu... thank you so muchhh..... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~sadi~
alhamdulilah dah dpt ya..