N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

17 Apr 2009

Cuti Lor!!!

Salam Semua..

Hari ni aku bersiaran langsung dari rumah yo.. menyambung cuti aku semalam.. disebabkan kesian kan kat pengasuh Mirul yg nak jaga anak dia tu..So ni nak beritahu ni.. semalam korang ada tertgk berita kat TV3 tak.. berkenaan kemalangan ngeri yg berlaku kat Batu Pahat tu.. hah.. kemalangan tu la yg aku nampak semalam.. kesian tau.. rupanya pompuan yg bawa keta tu... bersama anak2 dia pompuan gak.. kecik2 lagi tu.. baru 6 thn.. ngan 3 thn tu.. adduuss.. kesiannya rentung terbakar kat situ gak.. sadis sungguh la.. masa aku lalu tu.. hanya nampak satu mayat je.. rupanya 3 tu.. Mengikut cerita yg aku dgr.. bas yg melanggar keta kancil tu.. over speed ok.. pastu keta kancil ni memang nak belok masuk ke simpang situ.. tinggal nak belok je.. disebabkan dari arah bertentangan takde keta dah.. tetiba bas eskpress tu.. terus langgar je...keta tu.. kejadian dlm sekelip mata.. rasanya ada keluar surat khabar kot.. disebabkan aku blm tgk surat khabar pagi ni.. tapi aku memang rasa betul2 ngeri aaarr.. sebab aku nampak ngan mata aku sendri.. ish.. rasa cam lemah semangat la.. takmo story mory pasal tu la
So.. cam korang tau kan n3 pagi tadi berkenaan ngan besday Neeza kan.. so insyallah klu berkesempatan.. kami akan berjumpa hari ni.. utk pemberian hadiah hari lahir nya.. dari cutemiut.. so kita tunggu next n3 ya..





18 ulasan:

nenekrock berkata...

alamatnyaaa melekat ajela pan pc akak den sorg nih hahaha kak jgnlupa men bola dgn mirul haks

De' Sal berkata...

selamat bercuti ya...sonotlah miyul tu,ibunya ada kat rumah.

niza berkata...

sonotnyer cuti2...
dah kuar dah paper ari ni psl xcident tuh...ngeri plak tgk...takziah pd keluarga mangsa...

atty's berkata...

kty ade baca paper pagi nie..
sian..al fatihah tuk arwah dan anak2nya

[-suziey-] berkata...

ish ngeri kan eksiden tu..tgk dlm tv3..geram sgt ngn driver bas tu..

eDrYaNa berkata...

wahh2!!
sronotnye bercoti..
hava nice day..

aku bc gak paper pg td..
mmg sah mcm n3 ko pg nih..
smoga roh mereka ditmptkn dikalangan org2 yg beriman..
amin..
al-fatihah utk mereka n takziah utk keluarga mereka...

Yan berkata...

owhh akak ade lalu situ????
ish ish klu yan tgk eksiden dpn mata.. mesti trauma..
penah sekali tgk eksiden kt depan Smart ngan K4 pandan tu.. tgh tgu bas.. tetibe ade kete langgar satu pempuan ni ngan anak kecik dia.. tercampak wooo.. start tu tiap kali nak tunggu bas kat situ mesti tbayang2..

neezareef berkata...

pg td aku lalu hubby ckp..tu arr bekas kete rentung smlm...

aku baca metro pg td..sian nengok laki dia kan...

pakcik tu jd saksi...bus tu mmg tauuu...laju nk mampos pstu salu dam2 kalo org lmbt memotong..dia nk laju jek...g la ko mati sorangg..jgn naya org!

x smpai ati arr

syareena berkata...

yola ade tgk brite...

takziah buat family mangsa

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
oh..oh.. idak ler lekat dpn lappy dik nun ooii.. heh..heh.. tenet kat umah mengong..harus ler main bola ngan budak bulat tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
heh..heh..heh.. memang kak.. habis didera ibunya ni..

CuTeMiUt78 berkata...

~niza~
ha'ah kan.. ngeri tgk..klu tgk dpn mata lagi ngeri..

CuTeMiUt78 berkata...

~Kty~
tu la.. kesian sgt kan

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
emm.. tu la pasal.. biar hukuman yg kena tu.. setimpal ngan apa yg dia dah buat..

CuTeMiUt78 berkata...

~edryana~
emmm.. tu la.. aku yg saksi dpn mata pun.. rasa tak sanggup tgk..kesian yg amat

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
uish... bas rempuh pompuan tu ngan budak kecik.. lagi haru tu.. klu akak kan.. confirm tak duk kat situ dah.. ngeri je

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
hah.. tu la.. aku kan klu berenti kat tgh2 nak belok simpang masuk kg tu.. macam doa aku baca.. takut seeii.. yelah kekadang kan diaorg yg dari belakang laju semacam je.. cam tak nampak keta nak belok kat dpn.. tu yg selalu kena tu.. ish.. minta dijauh kan la.. selisih je..

CuTeMiUt78 berkata...

~syareena~
kesian kan