N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

16 Apr 2009

Dari Rumah

Salam Semua..

Ni bersiaran langsung dari rumah.. napa dari ruamah plak ya..?? heh..heh..heh.. aku kena half day haru ni.. disebabkan anak pengasuh mirul semalam jatuh dari motor.. hampir separuh mukanya luka.. begitu gak kaki dan tangan.. yg membataskan pergerakan budak tu.. ngeri tgk pun ada. Makanya kesian kan pengasuh mirul tu.. so aku decide utk setengah hari je keja hari ni.. Jadi 12.30 tghari tadi aku pun chow blk kerumah.. dlm perjalanan blk tu.. nampak plak kemalangan ngeri lagi.. menggigil lutut aku tgk keadaan kereta yg putus dua.. dan rentung terbakar ditengah jalan.. berkemungkinan melibatkan nyawa gak kot.. sebab masa aku lalu ada land rover polis kat tepi jalan.. dan diaorg cam tgh angkat sesuatu yg berbungkus.. issshhh.. memang ngeri aarr... dgn berlakunya kejadian tu.. menyebabkan jammed giler dari Pt.haji hassan hingga ke pt.Karjo..(ceh..ceh.. macam la korang tau kan.. takpe.. tak tau.. aku beritahu..heh..heh..heh..) dah macam baca berita la plak kan.. tapi memang ngeerii aarr.. aku yg tgk ni.. nak meneruskan perjalanan rasa macam tak bermaya plak kaki ni nak pijak pedal minyak tu.. aku ni memang phobia ski t klu nampak kemalangan2 ni.. ish.. minta dijauhkan la hendaknya..selisih je.. ok la korang.. aku tgh nak melawat blog member2 ni.. sementara budak bulat tu masih tido..





19 ulasan:

neezareef berkata...

mati kan..3 org aku dgr rentung..langgo ape weh...

Tukang cerita berkata...

Erk... ngeri!

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

takut!!!

nenekrock berkata...

ya Allahh amitt maiittt cabang bayikk chekagetttt (ha kan dh terkelua jawa i)hiksss
makanya masing2 berhatii-hatii
dimana jua kita berada

atty's berkata...

takut nampak accident nie kan..
rina drive carefully okeh.

De' Sal berkata...

Akak pun takut dengan kemalangan nih,kalau lalu buat tak nampak je.

Mrs LVoe berkata...

sha pnh tgok org tu kena penyek gn bas. tersembur otak pala dia.. muka lgsg kempis.. cian :-(

.K.I.T.E. .P.U.N.Y.A. berkata...

Salam,

Pasti ngeri-kan..lately nie sana sinie dok dgr ada accident..keta ,bas, keretapi..

Kekdg kite yg b'jaga2X blh gak jd mangsa olih owang2X yg x b'jaga..

Neway, drive safely tau..kalu nampak accident buat x tahu aje..kalu blh jgn intai sbb nanti rasa tkt lak..

reen berkata...

pt karjo??den tau tu..den lg pobia...jngn pndng belakang!!!!huhuhu..ad kluar paper x??

CuTeMiUt78 berkata...

~neeza~
ha'ah.. keluar kat berita semalam.. kesian weeii pompuan ngan 2 anak dia..

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
ha'ah memang ngeri

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaqaypo~
ish.. memang takut tgk

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
memang berhati2..tapi seandainya dah suratan.. kita yg berhati2 pun tak blh buat apa dah.. kan

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
ha'ah..memang kty.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
tak blh plak buat tak nampak..klu dah lalu..terang2 nampak..

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs lvoe~
ish...ngeri aarr

CuTeMiUt78 berkata...

~k.i.t.a p.u.n.y.a~
yup betul tu... ni pun melibatkan bas ngan keta.. ish..memang ngeri lor

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
iyo.. ada rasanya, semalam dah keluar kat berita tv3

mummYaeesh berkata...

yg weols tahu kat batu pahat mmg femes dgn paritnye... segala jenis parit ado!woohoo