N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Apr 2009

Apa Citer..???

Salam semua...

Selamat pagi Isnin.. uuuuuuuwwwwaaaahhh... (ceh..konon aksi mengeliat la plak..) so camner ngan hari minggu korang..? Byk aktiviti tak...? Hari minggu aku.. kali ni hanya duk bersantai2 kat umah..sambil layan buda bulat tu.. tak de planning pun nak g jalan kemana2.. lagipun keadaan cocer hari minggu tu.. tak mengizinkan utk berjalan2.. hujan yg amat lebat ler.. sib baik ler tak banjir umah aku kali ni.. besyukur sesangat..so duk umah..makan..lepak2..makan..main ngan budak bulat tu.. layan F1 kat tv.. klu thn lepas..cik abg aku siap g Sepang nak tgk F1 punya pasal kan.. thn ni.. budget kurang skit.. makanya tak jdi ler nak ke Sepang nun... heh..heh..heh.. lain thn kita g ya yang..Hari Sabtu tu je la aku ke bandar BP ngan kakak ipar aku..ambil barang kat Court Mammoth.. akak ipar aku ada order barang kat situ.. dah lama dah.. tapi baru ni ler dpt.. so aku kan adik ipar yg baik.. jdnya aku la yg jd driver utk hari tu.. dlm keadaan hujan lebat yg amat sgt.. smpi tak nampak jalan tu.. aku redah gak ler.. nekad je drive ni.. nak barang punya pasal kan.. ikutkan je.. hua..hua..hua.. Sebab aku ni amat ler bllluuurr klu bawa keta time hujan lebat ni.. lebih2 lagi tak nampak jalan plak tu.. ish..ish..aku bawa keta punya la slow..aku rasa la.. dah mcam labi2 berjalan plak.. lantak situ..kan.. janji selamat smpi udah. Sib baik masa kami smpi kat bandar..hujan dah reda skit.. pas dah setel ambil barang.. so.. apa lagi.. meronda2 jap ler.. heh..heh..heh.. gitu la pompuan kan.. bab2 yg berkaitan ngan shopping2 ni.. tak blh lari dah.. mesti ada kan..tapi aku tak ler beli apa pun.. just window shopping je.. saja je layan kan kakak ipar aku kan..lagipun jalan time belum gaji ni.. tak best la.. tak blh nak sakan sgt.. he..he...he..so tu je la agenda aku masa hari minggu tu.. saja nak hapdet je kan...heh..heh..heh..so..selamat bertugas utk yg berkeja la.. utk yg tak bekerja tu.. selamat menjalan kan tugas gak.. (tugas kat umah... kira keja gak kan.. :D )




14 ulasan:

[-suziey-] berkata...

bkn uwaaahhh menggeliat..bunyinye iiyyyyaahhhh..ekekek:D\
ler layn f1 jgk ke..jarang pompuan mint f1 ni..ke akukh pompuan itu..ekeek:D

kuIna Jentayutiara berkata...

yeahhhh monday blues dtng lagi... sy suka F1 tp jauh la nk g... klu dekat sure sampai wlpun ribut taufan..

~~ciklinn~~ berkata...

selamat bekerja gak utk kau... aku mcm biasa duk umah nie... keje keje dan keje... hehheheh

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh.. tak kira la camne bunyi pun.. janji mengeliat kan.. eemmm... minat gak ler tgk race2 ni..

CuTeMiUt78 berkata...

~kuinajentayutiara~
eemmm... sama ler... tapi thn ni tak dpt nak g.. sebab budget kureeennnggg skit thn ni

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
bak kata... selagi belum tutup mata.. keja..keja..keja..he..he..heh

Yan berkata...

klu yan plak... ari snin besenye bunyi camni..
HUARGHHHHHHHHHHHHHHHHHH....
hehehee

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

kerja x penah abis ni... uwaaaaaaaa!!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
heh..heh..heh.. tu baru bgn tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaqaypo~
ha'ah kan

ct rahani berkata...

baru sempat jenguk nih.. dah ptg pun.. slmt bekerja gak ye kak.. hehehe..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
akak pun dah nak blk ni..heh..heh..heh

reen berkata...

cam kisah sbuah cerpen!!he..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
heh..heh..heh.. cerpen plak dah..