N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Apr 2009

Pertemuan Blogger la plak..!!!

Salam Semua..


So ni kira sambungan dari n3 Majlis Mirul tu k.. klu tadi aku dah ceritakan suasana masa majlis.. kali ni aku citerkan plak.. pertemuan rakan blogger yg menghadiri majlis Besday Mirul tu.. korang mesti duk tertanya2 kan.. anak sapa yg comel je duk sebelah Mirul tu kan..hah.. dia ni la yg jadi first guest aku yg dtg masa aku tgh kalut2 buat persiapan tu..dan budak kecik cute yg duk kat sebelah mirul tu.. adalah anak dia.. Qistina yg very2 cute je tau..Mirul pun asyik la.. nak mengusik si Qis ni..

so.. ni la orgnya.. Yan & Qis.. heh..heh..heh.. sorry yan, gambo candid.. Yan ni kan.. actually lebih mengenali mak aku dari aku tau.. disebabkan umah kami kira berdekatan gak ler.. tapi tu sebelum Yan kawin kan Yan..aku pun baru ni kenal ngan Yan.. dan ni la first time kami jumpa tau.. sekarang ni Yan tak lagi duk situ.. dan korang nak tau.. umah ayah ni betul2 kat belakang umah pelakon Sharifah Shahora tu.. ala yg cantik2 gitu..aku pun kenal gak ngan family Sharifah Shahora ni.. mak pah yg jual ragi kat tmn tu.. kan Yan.. dulu atok aku duk sebelah umah Sharifah Shahora tu.. tapi sekarang ni.. makcik aku yg duk situ.. Sharifah Shahora tu pun dah hangkut mak pak dia ke KL so umah tu sekarang kosong lor.. dan utk pengetahuan korang kan.. sepupu aku blh plak kenal ngan si Yan ni.. disebabkan mereka sama tmpt belajar gitu.. klu nak tau.. Yan pun ada gak menceritakan pasal ni.. kat n3 dia..korang blh klik sini utk baca kisah dia tu..heh..heh..heh (sorry Yan, promote la plak..)

Ok.. bila dah citer pasal ibu dia.. jom tgk gelagat bila 2 anak blogger berjumpa..

so ni la besday boy & Qistina.. nak tau apa yg Mirul buat kat Qis..

see.. Mirul siap nak kiss Qis tu...ish..ish.. gatai aarrr anak ibu ni..kacau ana dara org ya..

hah.. close up skit.. uish.. Qis takut erk.. ngan Abg Ayul.. heh.heh..heh..heh..

so tu la first blogger yg sampai umah mak ptg tu.. sorry la Yan, klu layanan tak memuaskan..terima kasih bebanyak.. sebab sudi dtg.. utk pengetahuan korang kan.. Yan dtg ngan Qis je.. disebabkan hubby Yan ni pemalu katanya.. bila diajak masuk dia takmo.. blh la dia g ke CC main game kata Yan.. apapun best dpt jumpa ko Yan.. jgn serik jumpa akak lagi ya.. :) So nnti kan next n3 pertemuan ngan sorang lagi blogger...



29 ulasan:

kuIna LadyInRed berkata...

dah boking wat menantu ker...
hehehe...

Tink berkata...

amboi mesra nye mirul... hik

Ena berkata...

hahaha ikut pangai sape la tu ske kiz anak dara org tu ekekeke

nenekrock berkata...

comeyyla qis ni
pandai dia manja2 dgn miyul
hehe

~~ciklinn~~ berkata...

hamboi222 gataii yerk dier nak cium anak dara tu...... sgt geramm dgn amirull

CuTeMiUt78 berkata...

~kuina jentayutiara~
heh..heh..heh.. tak la.. klu ada jodoh..mana tau kan

CuTeMiUt78 berkata...

~tink~
heh..heh..heh.. mirul ni memang over peramah tau

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
heh..heh..heh.. tu la ikut sapa la tu kan

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
tu la.. ada je gelagat dia nak usik si Qis tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
heh..heh..heh.. kecik2 dh menggatai kan

Tukang cerita berkata...

hahahaaa...
sudah ada calon ker Mirul?

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
wah.. tak pasti la lagi..

niza berkata...

ku mcm kenal jek ngn si yan nih...uhuhuh..jap2..selongkar blog dia...dulu dia blajar maner ye??

[-suziey-] berkata...

uik lagi aksi terlampau nih..ish bahaya:p

De' Sal berkata...

ish ish ish....gatai mirul ni ya...mai sini kiss acik ni ha...

mummYaeesh berkata...

nape cam sedih jerk muka yan tu...whoops..sori yan!

hamboii mirul..ganeh sungguh patut pun qis cuak...

Yan berkata...

waakakakaka... kak buruk bebenor muka yan tu haaa...
baru nak mesej bitau tak yah buh gambo guwe.. sekali upenye dah keluar.. uwaaa uwaaa..
tp awat Qis cam comey lak dlm gambo ni??? hehehehe..

niza berkata...

maceh to cutemiut aka kak rina(baru ku tau nama mu kak)hehehe...kerna ketemukan kwn sy di blog akak....cewaahhh!!!confirm si yan tu kwn sy!!!hahhaha...

sheila berkata...

auwww...
mirul dasat tau...sume dia nak shium....

Mamamanja berkata...

amboi... kekecik dah pandai ngimpit anak dara org erk???
kena wat menantu tuh hehehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~niza~
oppss ya ke... tak sangka plak korang ni berkawan ya.. ni kita blog cutemiut ni as jejak kasih la kan.. tahniah pada korang berdua..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
wakakakaka.. sila tutup mata sambil tgn dijarak kan antara satu sama lain ya.. utk melihat aksi2 melampau tu.. heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
bukan sedih... tapi agak terkezut ate candid kan..ho..ho..ho

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
oopppsss.. terlambat udah.. dah publish la plak.. sorry la yan.. tapi takpe.. sekurang2nya dpt gak bertemu ngan kawan ko niza bila gambo ko terkeluar kat blog akak ni..heh..heh...heh

CuTeMiUt78 berkata...

~sheila~
tu la kan.. dasat woo..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
heh..heh..heh..heh..

ct rahani berkata...

x pat jpe k.yan.. huhuhu..
penyayang betoi mirul yer.. sumer org nk dikiss.. hehehe.. aidil pun kdg camtu gak.. nk2 klu jpe bb.. hehehe..

reen berkata...

amboi mirul....ad aweks baru ke?...seronoknya dia.....:)