N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

6 Apr 2009

I'm a ACAI BERRY

Salam Semua..

Tadi sempat ler jelajah blog kengkawan..(yg sempat la..ya.. yg tak sempat tu.. insyallah, akan ku cuba jengah gak bila free nnti..) pastu kan terbaca la pasal link ni.. so aku cuba la link ni..nak tau gak kan.. aku ni kategori buah apa.. sekali bila klik.. resultnya.. aku ada lah ACAI BERRY..


ni org2 yg kategori buah ACAI BERRY..

You are an intense, fascinating person with a very strong personality.
You don't shy away from controversy, and you're incredibly independent.
You are cultured, knowledgeable, and worldly.
You have a deep understanding of things.
You are lively and healthy.
You believe your body is a temple, and you treat it as such.

oohhh... believe it.. or not.. terpulang. Tapi ada la gak yg bersangkutan ngan aku.. mekacih kty..sebab sudi kongsi kan link ni..korang nak cuba.. klik sini..


16 ulasan:

Nurhayati berkata...

1st time dengar nama Acai Berry.. ada rasa macam Blueberry ke??!! =)

ct rahani berkata...

acai bery tuh buah ape ye kak.. x penah dngr lak.. hehehe..

Tukang cerita berkata...

Dah jawab tag ari tuh...
:P

Mummy Dasy berkata...

1st time dengo...

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
emmm... tu la.. kita pun baru dgr ni..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
emmm.. buah berry kot..

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
ooohh... bagus2.. clap2..utk tukang cerita

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy dasy~
emm... tu la..kita pun 1st time dgr

reen berkata...

kali ptama dngr,nmpk&tau..he..bunyi mcm orang asli je..he..ACAI???

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
heh..heh..heh.. org asli ler plak

[-suziey-] berkata...

erkk..acai berry?? mcm pencacai jek..ekekek:D

zino berkata...

acai tu macam sama nama dengan fomen kereta zino je hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
hua..hua..hua.. jd pencacai la plak

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~
ooppss..pomen yo

Ena berkata...

cute..
acai berry tu buah pe?
adik badik stroberi ke ekekeke

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
agaknya kot..