N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

2 Apr 2009

Dari Spital

Salam Semua...

Emmm... berita terkini, aku baru je balik dari spital td ni. Tgk keadaan kak Ila.. alhamdulilah dia dah blh bgn dan dan bercakap2 seperti biasa... mengikut apa yg doc kata.. klu dia ok smpi ptg ni.. makanya dah blh blk la.. tapi still kena jaga gak.. sebab dia tak blh byk bergerak. Takut tulang rusuk yg retak tu.. akan patah plak.. makanya dia kena byk2 berehat. Tak blh nak over gerak. Kiranya ada gak improvement la kan.. dari dia duk terbaring je..alhamdulilah sesangat. Kak Ila di beri cuti selama 3 bulan utk dia berehat. So berehat je la kak Ila kat umah.. sib baik anak sulung blh diharap.. klu tak.. emmm.. tak tahu ler.. camne klu time abg ipar aku g keja. Semoga kak Ila bertambah2 baik hendaknya.



20 ulasan:

atie berkata...

Alhamdulillah perkembangan positif nih. Moga tabah ye kak ila dan keluarga.

[-suziey-] berkata...

alhamdulillah dh bole bgn..sy doakan kak ila awk cpt sembuh ;)

Mamamanja berkata...

moga kak ila cepat sembuh sepenuhnya

atty's berkata...

alhamdulllillah keadaan kakila semakin baik ye..

De' Sal berkata...

syukurlah ya,semoga kak ila bertambah baik.

zino berkata...

semuga terus improve ..

babyluv_ayang berkata...

insyallah everything wil be ok...k.fara doakan k.ila adik sihat seperti biasa...dun worry...

mummYaeesh berkata...

alhamdulillah!
time ni la yg kena jaga tul2..klu byk gerak mmg susah tulang nak cantum!

Cho Zila berkata...

>>salam adik cutemiut...
>>harap2 kak ila awak sihat hendaknyer.. akak ngeri bab patah2ni sebab adik akak accident tahun lepas tapi nasibler dia cepat recover.. masa kat sepitaltu rasa cam gelap masa depan okler kena ikut nasihat doktor dan berdoa banyak222

CuTeMiUt78 berkata...

~kakatie~
alhamdulilah la kak

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
mekacih sebab mendoakan utk kak ila.. harap2 begitu la

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
harap2 begitu la

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
emm... nampaknya camtu la

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
alhamdulilah.. harap2 begitu la

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~
insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~kak fara~
alhamdulilah kak, insyallah dia sihat

CuTeMiUt78 berkata...

~mummyyaeesh~
ha'ah tu la kena jaga betul2..

CuTeMiUt78 berkata...

~cho zila~
tu la.. kita yg tgk ni pun ngeri rasanya.. harap2 dia akan ok sepenuhnya

ct rahani berkata...

Alhamdulullah k.ila dh beransur baik..

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
alhamdulilah