N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

10 Apr 2009

Selamat Bersantai..!!

Salam Semua..

Hari ni..betul2 buat aku rasa happy n puas hati.. sebabnya.. keja dah habis settle semua.. makanya sok blh ler bersantai2 yaahhoo..

ni gambo masa tghhari td kat surau lepas balik dari pej. Pos.. gambo org puas hati dah laksana segala tugas2..heh..heh..
pas tu tadi tghari g melaksanakan sesuatu yg asyik ler duk tertangguh2...korang nak tau apa dia.. ni ha..

slip pos laju utk proses pengeposan hadiah2 cutemiut tu..

actually baru sempat pos pada 2 org ni je.. yg lain tak dan nak pos la, tapi pada bakal penerima2 hadiah tu.. jgn risau k.. lepas ni akan ada lagi proses pengeposan akan menyusul.. Insyallah. So nak tau.. sapa yg terima hadiah tu.. kita tunggu n3 dari 2 org tuan punya hadiah yg aku pos kan ni.. so selamat berhujung minggu dan selamat bersantai2 ya..



26 ulasan:

nenekrock berkata...

selamat berhujung minggi kakkk
=D

atty's berkata...

happy weekend..rina..take care

neezareef berkata...

wah ko x keja eh sok..
hepi weekend...

Tink berkata...

ceria sungguh muka mu he!!
happy weekend n take care

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
selamat berhujung minggu

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
hpi weekend kak

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
heh..heh..heh.. minggu coti.. harus ler bersantai2 gitu.. any planning..

CuTeMiUt78 berkata...

~tink~
yup.. sebab settle keja dah..

alina berkata...

wah kakcute bersantai??...esok tidakkah dikau bekerja??Daku disini tatap bekerja..........isk iskkk

CuTeMiUt78 berkata...

~alina~
ohh.. esok adalah minggu coti2.. so tak kilija.. sebab minggu lepas dah keja kan.. kami kat company ni ada alternate sabtu.. klu minggu sebelumnya dah keja..makanya minggu dpnnya tak keja.. gitu la.. oh kilija ya.. selamat berkerja ya

De' Sal berkata...

selamat berhujung minggu dik, ade plan nak kemana2 ke?..

atie berkata...

Selamat bersantai rina, akak kena keje sok...huhu

aNIe berkata...

Rajinnya cutemiut ni...

Selamat bersantai...

reen berkata...

adiah untuk kita x de ke sis???huhuhu..

syareena berkata...

uih sempat berposing....

huh siap2 pos hadiah ek? utk sya x deke ekeke

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
selamat hujung minggu kak.. heh..heh.. blm ada plan lagi

CuTeMiUt78 berkata...

~kaktie~
selamat hujung minggu kak..lor ya ke

CuTeMiUt78 berkata...

~kak lady~
saja suka2 kak.. selamat bersantai2 kak

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
kena tunggu coming soon punya contest ya

CuTeMiUt78 berkata...

~syareena~
heh..heh..heh.. saja sekali2 interframe.. hadiah..tunggu coming soon contest ya

cendawanintim berkata...

hepi wiken, jaga diri..

Yan berkata...

betulla kak..
bile setel keje..
lega betul rasenyer
cam nak baring2 lepak2 jek...
cam yan keje melibatkan akaun..
klu dapat siap tu rase cam lega abis.. tp masalahnya keje ni tak penah abis.. huwahuwahuwa

shiemz berkata...

Siap dpt hadiah tue... sape la yg bertuah tu yek... :D

CuTeMiUt78 berkata...

~cendawanintim~
happy weekend to..

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
ha'ah kan cam nak golek2 je...bak kata selagi belum tutup mata.. keja..keja2..

CuTeMiUt78 berkata...

~shiemz~
heh..heh..heh.. nama2 bakal penerima hadiah tu.. ada kat side bar..