N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

29 Apr 2009

Sapa Nak Hadiah..!!!

Salam Semua..
Ok kali ni nak beritahu pasal contest yg akan ada kat blog cutemiut ni.. actually ni last minit punya perancangan.. ada beberapa contest yg akan aku adakan..

utk first contest tu.. berkenaan ngan 'SUPER MUMMY AMAZING AWARD' tu.. baru ni aku terfikir nak beri cenderahati pada sesapa yg paling byk meninggalkan komen kat ruangan komen pada n3 tu.. tapi dgn syarat.. org tu mesti klik gak pada banner tu utk vote blog cutemiut ni.. sambil meninggalkan komen kat blog aku. Sekali klik.. sekali komen..nak klik berkali dalam setiap masa pun blh dgn syarat setiap kali klik.. mesti tinggalkan komen kat n3 pasal award supermummy tu.. (komen dari n3 ni takkan dikira..)Tak kira la seberapa byk dan seberapa kerap korang nak komen.. tarikh tutup sama ngan tarikh tutup utk contest tu.. iaitu 30/4/09.
(kepada yg terbanyak beri komen tu.. akan dpt cenderahati dari cutemiut.. sebagai tanda terima kasih kerana memberi sokongan kat blog aku ni..)
**********************************************
second contest is..

ok.. ni hah.. print screen kan capture 7678 & 7876 salah satu la kan.. ada hadiah misteri menanti..

so tu je la contest yg akan berlangsung kat blog cutemiut ni.. jadi kepada sesapa yg nak hadiah dari cutemiut.. jom join.. good luck for you all..!!




23 ulasan:

~Eila @ Along~ berkata...

eden torai!!

Gieyana berkata...

ko mmg baik hati ar CuteMiut..hehehe

nenekrock berkata...

ushhhhhhh mustiiii cuba nihhh hihihi

eya berkata...

wah..kontes lagik ye..
murah hati kasi org adiah.

atty's berkata...

wah....besh ade contest...

honeysour's blog berkata...

yeyeee, nak try...

[-suziey-] berkata...

waa kretip2..heheeh:p

KV berkata...

akak tak reti nak print screen. Huhu

moMmY miMiL berkata...

wahhh!
kontes..
msti rebut peluang keemasan ini..
hihihi..

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

toraiiii ajorr laaa....

De' Sal berkata...

Akak cuba gak nih.

Yan berkata...

contest yg kedua tu... klu ade luck dapatla.. klu tidak... orang lain punyela.. huhuhuhu

Mamamanja berkata...

kontes no 2 x lama lagi hehehe

honeylanz berkata...

menarik ni...wish me luck ;)

CuTeMiUt78 berkata...

~eila~
try yo..

~gieyana~
emmm just 4 fun..heh..heh.hhe


~nenekrock~
cuba jgn tak cuba..

~eya~
saja suka penghargaan utk kengkawan


~kty~
jom join kak

CuTeMiUt78 berkata...

~honeysour~
try jgn tak try

~suziey~
:D

~KV~
nnti kita buat n3 pasal print screen tu ya

~mommy mimil~
rebut jgn tak rebut ya

~rm~
torai..jgn tak torai..heh..heh..heh

~de'sal~
cuba kak

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
belum try belum tau lor

~mamamanja~
heh..heh..heh.. cepat2

~honeylanz~
insyallah

mummYaeesh berkata...

contest komen terbanyak takde lg ke??adeh2..woohoo

reen berkata...

memng dermawan hartawan la sis!!!...eden pn nk join la....

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
tu yg kat supermummy puny n3 tu.. tgh berlangsung komen terbanyak..heh..he..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
sekadar suka suki je.. :D

ct rahani berkata...

wah sonoknya ader contest...

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
jom join