N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

14 Apr 2009

Emmmm.... :)

Salam Semua..

Sebelum sambung next n3 kan.. ni nak publishkan award ni lagi.. heh..heh..heh..asyik duk kutip award je kan.. actually award ni aku dpt dari kty dia dpt awrd ni.. dan dia nak kongsikan award ni.. utk 5 pengomen yg terawal..
"kty nak kasi award nie pada 5 pengomen terawal..layak amik..kenapa 5 jer..sbb suka angka 5.."
hah tu ayat yg aku copy & paste kan kat blog kty jgn marah aarr kty just sebagai bukti la yg saya ambil award tu,kebetulan masa baca n3 tu belum ada yg komen.. sebab tu saya tersenarai utk 5 pengomen yg terawal.. yg first lagi komen tau.. sebab tu la aku ambil dan hiaskan kat blog ni.. apapun mekacih ya kty sudi kongsikan award yg eskulusif ni.. heh..heh..heh..



korang nak tak.. klu aku pun nak kongsikan award ni..klu kty suka angka 5.. aku nak ikut gak ler pemberian award ni.. aku nak beri kepada 7 pengomen terawal n3 ni.. (kasi up skit..heh..heh..heh) so pada 7 org pengomen yg terawal sila ambil ya..



24 ulasan:

[-suziey-] berkata...

hahahha..yeay aku dpt aku dpt:D

neezareef berkata...

sempat x aku mengtujuhkan diri nih

De' Sal berkata...

Hish cepatnya.... berdesup tepek kat blog tu. akak dapat gak...

AkMa berkata...

best nye dapat award..nak gakkkkkkkkk..

Mummy Dasy berkata...

JB kat area Nusajaya,

Ena berkata...

ekekeke aku pengomen ke-6 ke ni?
so aku leh amik la ek ihiks...

Mamamanja berkata...

pengomen yg ke 7. yg last nampaknya
masih leh amik kan? hehehe

reen berkata...

no.8??aku le???uwaaaaaa...x dpt!!!!uawaaaaa...den nk majuk ar cm ni!!!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh.. tahniah la first komen tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
uish.. sempat aje

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
harus ler cepat dan ekspress kan

CuTeMiUt78 berkata...

~akma~
ambil la.. tersenarai tu.. masih dlm kategori 7 pengomen terawal

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy Dasy~
uish.. Nusajaya.. dekat la tu.. blh ler pas ni ketemu ya

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
uish.. dipersilakan

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
yup.. penutup segala komen.. heh..heh..heh.. ambil ya

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
alahai cian dia.. takpe lain kali kita kongsikan lagi ya..

Yan berkata...

alamak terlepas sudah

kuIna Jentayutiara berkata...

eh sy no brapa?

alina berkata...

woi kak cute...aku pengomel yg kebape belas nih masuk list tak?? MANSUH KAN JER LA TUJUH TU ...

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
oppss.. lain kali plak ya

CuTeMiUt78 berkata...

~kuina jentayutiara~
heh..heh..heh.. yg ke berapa ya

CuTeMiUt78 berkata...

~alina~
heh..heh..heh.. gitu plak.. lain kali plak ya

Mrs LVoe berkata...

byk tul pgomen kt cni..sha pun suka la.. camner ekk hehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~Mrs Lvoe~
emmm... maaf la sha.. tunggu lain award ya..nnti kita kongsikan lagi