N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

13 Apr 2009

Yea..Yea.. dpt Award..!!

Salam Semua..

Heh.heh..heh.. pas dah buat tag.. harus ler gantungkan award plak kan.. heh..heh..heh.. dgn rasa bangganya aku menggantungkan award ni plak..sila jgn jeles ya korang..



award ni aku terima ngan bebesar hati dari adik yg duk kat Kluang ni.. yg amat ler ramah.. walaupun belum bersua.. tapi cam dah lama kenal kan reen. Mekacih bebanyak ya sudi beri award ni kat akak.. tak sangka tau nama cutemiut tersenarai utk penerimaan award ni..actualy kan nak terima award ni ada rulesnya tau.. so jom layankan rules award ni..

1. The winner can put the logo on his/her awesome blog.
wokey.. sudah digantungkan dan hias kat blog cutemiut ni..

2. Link the person you received your award from.
http://reen-permatahatikusayang.blogspot.com/ a.k.a reen

3. Nominate at least 7 other blogs.
eemmm..nak 7 je ya.. ok ni nama2 blog yg tersenarai..
- attyfir
- diaridsal
- jivebumz
- something
-From MM with love
- My precious Moment a.k.a mektie
- tink

4. Put links of those blogs on yours.

1)http://attyfir.blogspot.com/



5. Leave a message on the blogs of those you’ve nominated!
utk.. blogger yg tersenarai namanya ni.. dipersilakan ambil dan panjang2kan la award ni... utk blogger yg lain plak ya..

pada yg tak tersanarai tu..minta ampun dan maaf.. lain kali klu ada lagi award yg aku terima aku beri plak pada yg tak dapt ya..takmo sedih2 tau...



7 ulasan:

reen berkata...

hikhikhik...mcm teman tp mesra gitu...knknkn...mekacih sis...i luv u!!!

Tukang cerita berkata...

Glamer nya...
kalah anugerah bintang fofular...
:)

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
harap2 cenggitu la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang citer~
oppsss.. tak de la fofular mcm bintang fofular tu..heh..heh..heh.. biasa2 saja..

JIVEBUMZ berkata...

time kasih yer kak.. susah2 aje kasi award kat kite..hiks

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
heh..heh..heh.. sama2

Mamamanja berkata...

huhuhu nama daku tersenarai sebagai penerima award ni erk???
thanks cute ingat kat MM