N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

20 Apr 2009

Amirul Hisham VS Afif Zikqry

Salam Semua...

Selamat pagi Isnin.. utk permulaan n3 hari ni.. aku nak wish besday kat anak salah sorang member aku ni.. dulu dia ni kira blogger gak ler.. tapi sekarang ni dah kearah fotopages la plak.. katanya dia dah pencen dari dunia blog ni... walau camne sekali pun dia masih lagi rajin menziarahi kengkawan blogging.. heh..heh..heh.. jom ramai kita wish besday utk anak dia ni..

"Happy besday to u.."
"Happy besday to u.."
"Happy besday to Afif Zikqry"
"Happy Besday to u.."


Happy Birthday Myspace Comments

ni la besday boy yg ke 2 thn..
Semoga menjadi anak yg soleh.. anak yg baik dan bijak serta menjadi kebanggaan keluarga suatu hari nnti.. insyallah

dan.. ini la dia happy family rakan blog aku tu.. mama afif a.k.a Lovelyz Cornerzz..

korang blh singgah kat fotopages dia utk mengikuti citer tentang dia.. heh..heh..heh.. siap promote lagi tu..

dan klu korang nak tahu.. Afif ni beza 2 hari je besday dia ngan mirul.. kiranya tua 2 hari je la Afif ni ngan Mirul.. dan klu korang nak tahu.. dah cam kembar mereka berdua ni.. lebih kurang je mukanya.. walaupun belum pernah bersua.. tapi aku rasa klu dah jumpa saling tak tumpah cam kembar gitu..hheh...heh..heh..

hah..tu la gelagat yg lebih kurang sama je dari hero2 kami..


16 ulasan:

[-suziey-] berkata...

hepi besday afif :)
beso nye sliper tu:p

Mamamanja berkata...

dulu suh dia buat FP xnak... nak belajo wat blog. udah ajo wat blog nak pencen plak... buat FP plak.

nak jumpa dia ker??? ermm....

reen berkata...

epi besdy afif...sampikn slm kita kt mama afif ye sis!

mamafif berkata...

amboi 3...terharunyerrr....leh plak gbar samo erkkk....aduyaiii...kembar x siam nih...ekekekeke...tqqqqqqqq..mamamirullll

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh...heh..heh.. beso kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
oh.. kenal dia ya.. heh..heh..heh.. blm jumpa.. tapi ada gak perancangan tu

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
heh..heh..heh.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaafif~
kembar x siam la plak.. hua..hua..hua.. serupa tapi tak sama gitu ler..

masviona berkata...

aah lah muka lebih kurang jer...hiksss

hepi besday untuk afif ziqri...:)

eya berkata...

leh lak sm posing tuh..

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~
tu la kan.. heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
sama kan..

De' Sal berkata...

A ah, sama je muka mereka berdua tu ya, macam kembar plak.

JIVEBUMZ berkata...

hepi bufday to u... :)

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
heh..heh..heh.. kebetulan kan

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
oh.. jgn lupa besday mirul 22hb ni