N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

23 Apr 2009

Mini Party Besday Mirul..!!

Salam Semua..

Semalam masa blk kerja belikan la budak bulat tu... kek utk hari lahir dia. Yg belikan kan haruslah ayah dia yg over excited kan.. kami beli kek yg kecik je dulu.. maklum ler.. nikan just mini party besday mirul. Hanya kami2 je la mkn.. so tak ramai kan.. jd beli la yg kecik. So jom layankan gambo2 mini party Mirul yg tak berapa nak jadi.. disebabkan bateri nak kong..
ni la rupa keknya.. maaf la gambo agak blur2 la plak...
hah.. ni pandangan dari tepi... see apa yg buatkan budak bulat tu.. teruja sgt bila tgk kek ni...

tu ha.. kapal terbang mainan yg ada kat atas kek tu... tu yg dia nak terkam dulu..

pastu.. apa lagi sesi memotong kek.. pas dah tiup lilin dan ngap lor... (abaikan cik abg aku yg keseksian la plak..)

eemmm... tu la mini party mlm tadi utk budak bulat tu.. kek tu.. sedap gak.. budak bulat tu.. memang skkkee mkn kek coklat ni.. tapi kami tak galakkan pun dia mkn kek2 ni.. bahaya utk kesihatan kan.. klu jadi insyallah akan ada party besday utk Mirul pada hujung minggu ni, tapi berkemungkinan akan disambut kat umah mak aku di JB. Insyallah just tunggu next n3 k.



28 ulasan:

honeylanz berkata...

happy birthday Mirul..cantik nye cake..syg lak nk ptg

Nurhayati berkata...

wah meriah la bday cake Mirul.. tgk sayang nak makan hihihi
again, Happy Birthday!!!

Mak Su berkata...

dpt dtg sini, tapi kena datang dari blog sue_purple... hehehe.

tapi gambar tu tak dapat tengok, ruginyer :(

Ena berkata...

adehhh frustttt
aku tak dpt view gambo2 tu la.. nampak kek je yg kuar uhuks..
takpe, akan ku upgradekan EI semata2 nak tgk cik abg ko seksi muahahaha

~~ciklinn~~ berkata...

hihiihihihih tak sabar mirul nak potong kek tu yer... dia berkenna dgn kapal terbang tu ..

De' Sal berkata...

Acik nak ititttt bolehh....mirul tak suka kek ke?Aying suka sangat, selalu mintak.

mummy_ayu berkata...

montelnye mirul...geget cikit leh tak?

ibu_arifa berkata...

happy bestday mirul.. nanti tinggal kan kek siket kat acik yer.. muahh kat budak comel ni!!

[-suziey-] berkata...

anty pn suka sgt mkn kek tauu...nk jadi bulat cam mirul dah ni..mirul bulat comel la..tp kalu aunty bulat.adeiii..ekekek:D

sedap banget nmpk kek itu..hepi besday ye mirul...sgt geram dgn lenganmu itu..ekekke:D

eya berkata...

wah..kek mirul,ala2 tepian pantai gitu..siap pokok klapak

reen berkata...

sedapnya kek tu...tikit boleh??
sis...JB ktne?

Mrs LVoe berkata...

ya ALALH bulat yea pipi amirul nie.. lawa kek tu rina. nak sket..


sorry rina. sha lupa. sha mati2 igt dlm pala otak 24hb. huhuh.. sorry again

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
emmm.. memang pun.. nak mkn cam syg je..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
yg meriah tu.. bab coklat2 tu.. syg je..

CuTeMiUt78 berkata...

~mak su..~
oh ya ke.. alahai kesian maksu.. takpe la.. dpt bca n3 pun jadi la..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
heh..heh..heh.. pas dah upgradekan.. confirm terbeliak biji mata ko nanti..heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
memang pun.. sibuk duk usha kapal terbang tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
mirul pun skee gak mkn kek..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
blh.. nak gigit tang mana tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~ibu arifa~
alamak.. keknya udah habis lor plak..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh.. bulat comel gak kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
ha'ah kek ditepian pantai..heh..heh..heh.. siap ada kapal terbang landing lagi tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
alamak udah habis lor.. JB kat Johor Jaya.. tau ke..

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs Lvoe~
heh..heh..heh.. ala tak pe sha.. just dah wish tu pun kira ok dah..

nenekrock berkata...

akak ely termissed la mirull soliii kebizanan dik...

bestnyaaa mirulll dpt mama n abah yg yg sygkan mirull
umur 1 thn lg dh merasa celeb birth
kali ni seken time plak hiks

apa x terujanya dia kan kak
cokelett bkn takat bebudak akak budak mak budak pun suka haha

hepi besday syg =D

mummYaeesh berkata...

fuyooo siap ada jet pejuang lagi tu!
klu nampak yaeesh haruss berebut ni! little einstein katanye...woohoo

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
yg dia excited sgt tu.. sebab ada kapal terbang landing kat kek tu.. tu yg dia skke sgt..heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummyyaeesh~
ho..ho..ho..little einstein lor plak ya yaeesh