N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

22 Apr 2009

Jom Menghitung Hari..!!

Salam Semua..
(N3 khas ni adalah sticky mode.. n3 terbaru dibawah n3 ni ya)





Birthday Tickers






Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker



beshday shaya tak lama lagi.. jom menghitung hari bersama shaya..








19 ulasan:

nenekrock berkata...

apala yg mama dia nak buat seperais nanti hiks =D

JIVEBUMZ berkata...

musti amirul tak sabar menanti suprise dpd mama n papanya kan?

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

bday ct 24 april!!

eya berkata...

da stanbai ke adiah tuk mirul?belikan dia ape..

UnGu VioLet berkata...

si comel mirul.. besar dah yer.. ;)

reen berkata...

ni sis...msti nk wt mjlis bsar2an..jngn lupa jmput ye..he..

Ena berkata...

wahh besday dak bolat dah dekat ek... mesti dapat pezen banyak ni

atty's berkata...

kalo buek jamuan,.jomput tau..hehehe.cam ler leh gie..ekekkeke

De' Sal berkata...

Besday kita sama ya miyul...yey yey....

su berkata...

dah besar anak kesayangan ibu kan!

kiss utk miyul gak! muahs3!

~Eila @ Along~ berkata...

wahhh..bola takraw jadi bekal? tinggi iamginasi mirull..selalu tgk astro ceria ke ehh?? rina..anakmu ini genius tau..bijak bestari..

zino berkata...

satu dua tiga empat..... berapa lama nak kira ni hehe

babyluv_ayang berkata...

dik, dah beli presen besday mirul ker....dah 2 thn....cpt masa berlalu yek...

atie berkata...

lagi 2 hari...mirul sudah 2 tahun .besar dah anak mummy

Mak Su berkata...

ada event menarik ker dah dirancang utk besday Mirul tu ?

mummy_ayu berkata...

anak u montelnye...mamam apa? so, esok buzz day dia..happy advance buzz day!!!

~~ciklinn~~ berkata...

hihhihih ciklinn lak tak sabar nak menguungu hari amirul tiup lilin...

Yan berkata...

lagi satu jam 25 minit ke pukul 12...

ape2pun hepi bday mirul...


jadik ke kak mgu ni?

CuTeMiUt78 berkata...

To all my readers komen..

Mekacih byk2 sebab sudi beri idea2 yg menarik utk hadiah mirul tu.. party besday utk dak bulat tu.. berkemungkinan akan dibuat di rumah opah dan atuknya kat JB.. insyallah.. apapun terima kasih sekali lagi..