N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

13 Apr 2009

Tag Gambo Anak

Salam Semua..



Kali ni nak membayar hutang plak.. hutang apa lagi klu tak hutang tag kan... heh..heh..heh.. glamer jap eh sebab asyik ler kena buat tag je... so ni kira tag yg pertama utk minggu ni..tag ni aku buat demi persahabatan yg terjalin dan tag ni dari Mamamanja yg memang suka tag aku setiap kali dia kena tag.. heh..heh...heh.. mekacih ya sudi tag kita.. tu tanda sentiasa ingat kat kita.. hua..hua..hua.. actually MamaManja telah beri 2 tugasan tag tu.. tapi disebabkan tag tentang pregnancy tu aku dah buat.. makanya just tag ni je la kita buat yo... jgn marah aaarr... so jom layankan tag kali ni..






1) Letakkan Gambar Anak yg baru lahir. Gambar kalo boleh mestilah gambar yang masih dalam wad maknanya gambar anak hari PERTAMA.

uissshh... gambo masa hari pertama tak dan nak ambil yo.. sebab tak de sapa nak tlg snap kan masa tu.. ni antara koleksi gambo2 mirul masa dlm pantang..

hah ni ler muka dak bulat mirul masa dah 5 hari kat umah.. tu kena tampal stamps sebab sedu2 gitu kan..

ni plak masa umur dak bulat tu.. dah 2 minggu gitu..tido la kejanya..cam anak jepun plak

ni plak gambo dah sebulan.. masa nak g check kat klinik kesihatan..

hah.. bukan setakat sekeping aku tempekkan.. berkeping2 la plak kan.. heh...heh..heh.. sapa yg tak suka tgk muka anak sendri kan..

2) Letakkan butir ini :
Nama penuh : MOHAMMAD AMIRUL HISHAM BIN MOHAMMAD RIZAL
Nama Panggilan : MIRUL / AYUL /HISHAM /DEBOT
Jantina : LELAKI
Tarikh Lahir : 22 APRIL 2007
Tempat Lahir : HOSPITAL BESAR BATU PAHAT
Berat Lahir : 3.2 KG
Cara Kelahiran : NORMAL


3) last sekali... apakah harapan korang pada anak ini.. dan korang nak anak ini jadi apa besar nanti... dan KENAPA..?senang kan....??
Harapan kami pada Amirul Hisham.. biarlah menjadi anak yg taat kepada org tua.. anak yg soleh, anak yg berguna dan mengingati kedua ibu bapanya..serta menjadi anak yg pandai dan dan membanggakan keluarga suatu hari nanti.. Insyallah.. mesti la nak harapan yg baik2 kan.. ibu bapa mana yg tak nak anak cemerlang dalam hidup kan..

4) Pas kan tag ni..
disebabkan tak tersenarai berapa yg kena kan.. makanya aku nak tag semua ibu2 yg membaca n3 ni.. makanya ibu2.. mak2.. mama2.. mummy2 yg membaca n3 pasal tag ni.. dipersilakan buat yo..

ok selesai sudah.. harap MamaManja berpuas hati ya.. klu ada sesapa yg nak tag aku.. dipersilakan.. mana2 yg belum aku buat tu.. insyallah akan ku laksanakan.. akan tetapi klu dah buat tu.. harap ada pengeculian la ya.. :D



12 ulasan:

De' Sal berkata...

Baca aje....tak buat tag takpe kan...larikkkkkk...

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

huhu.. sowie.. x pandai buat Tag.. Syok tgk muka mirul time BaBy.. CUTE!!!

reen berkata...

demam tag mngetag kmbali lg...klu x de gmbr ms bayi leh x...he..

Mamamanja berkata...

heheheh tq dah jawab

neezareef berkata...

aku lom kna tag nih..nnti aku kering idea aku wat tag ni..hehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
takpe.. takde sapa nak marah...heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~mama Qaypo~
cute kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
emmm.. blh kot..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
welcome

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
heh..heh..heh.. buat tau

Ena berkata...

kalo anak ade 2org, nak letak yg mana satu ek hmmmmmm

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
heh..heh..heh.. letak ler dua2 skali