N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

27 Apr 2009

Pertemuan Blogger yg Kedua..

Salam Semua..


Ok sambung lagi... next pertemuan ngan blogger yg ke dua... ni kira tetamu yg last la dtg.. Masa aku tgh sibuk2 msk, tetiba dpt msg dari dia ni.. mengatakan tak dpt dtg mulanya.. katanya takde kenderaan disebabkan cik abe dia kejo la plak kan.. tapi katanya klu mlm tu.. blh la jumpa kat mana2 gitu.. oh...oh.. aku bls la blk kan.. mengatakan.. majlis tu.. tak semestinya pada waktu yg ditetapkan tu.. nak dtg mlm pun takpe...so dia pun kata ok.. akan dia dtg mlm la plak.. wah.. aku dah excited ni.. maklum ler.. aku ni kan ssskkee jumpa kengkawan ni.. memang saat yg dinantikan..
hah.. ni la dia.. member blogger aku yg kedua aku jumpa.. Ct Rahani mama Aidil (heh..heh..heh.. gambo tu actually memasing pandang kamera masing2.. aku pandang cik abg aku... ct pandang cik abe dia.. ) tu la rupa kami..ceh..ceh.. cam dah kenal lama je kami ni kan.. posing ala2 ngades gitu..hua..hua..hua.. apapun ct ni.. lagi sweet dan peramah tau bila jumpa begini.. masa ni.. umah aku dah takde org dtg dah.. makanya... sempat la kami berposing2... sorry la Yan, akak tak sempat nak bergambar ngan Yan..makanya ngan Ct ni.. sempat la ambil sekeping dua.. apapun...pertemuan kita semua..akak hargai sesangat...
so bila dah berjumpa.. makanya anak2 pun beramah mesra gak..
see.. Aidil ngan budak gebus tu..

dan aksi melampau Mirul.. yg merimaskan Aidil.. haip... Mirul over ya... semua budak yg baya2 dia.. semua dia nak kiss tau.. ish... ish.. memang over la Mirul ni..Mirul ni asyik la nak mengusik Aidil je.. di pegang la tgn si Aidil tu.. di genggam la.. tgn Aidil yg kecik tu.. addduuss... bahaya sungguh anak ibu ni tau.. karang tak pasal2 patah plak tgn anak org.. kesian Aidil, cocer yg panas hari tu.. smpi naik ruam seluruh badan dia.. merah2 jadinya.. makanya cik abe Ct, bukakan baju Aidil.. supaya dia tak berpeluh sesangat..

dan.. harus ler berposing2 sebelum ct blk kan.. Ct Rahani n Aidil + Cutemiut n Mirul
heh..heh..heh.. cian Ct, disebabkan ketidak selesaan Aidil smpi terlupa nak bawa blk kasut Aidil..sib baik la umah dekat je kan Ct, blh la ambil blk kasut Aidil tu..
so.. tu je la story mory tentang 2 blogger yg sudi menghadirkan diri ke majlis besday Mirul.. terima kasih sesangat kat korang berdua.. sudi datang.. akak betul2 hargai ngan korang.. maaf la ya klu layanan kurang memuaskan... apapun klu akak blk JB lagi.. kita setkan masa... utk gather2 sama2 lagi ya.. insyallah....



30 ulasan:

Gieyana berkata...

wahhh syoknyer kalau gather2 nie...sy mmg sukeee...putera awak cute ar! mesti x larat nk dukung kan!

nenekrock berkata...

bestnya dpt met dgn kengkawan blogger kan kak..bila la dpt jumpa dgn akk
nampak susah je akk riba si mirul tu haha

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
heh..heh.. heh.. memang seronok tau.. oh ya ke.. mekacih ya

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
emm.. tu la bila la dpt bertemu kan.. heh..heh..heh.. tak la susah mana pun dik

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

huhuhu...bahaya si amirul tu nak sondol budak aidil tu pulak, hahahahaha......jgn dia ingat aidil tu pompuan sudahhhhh....

CuTeMiUt78 berkata...

~RM~
yup..betul tu.. sebab Aidil cute sngt.. tu dia ingat cam pompuan kot.. heh..heh..heh..

moMmY miMiL berkata...

wahhh!!
bestnye dpt jumpe kwn2 blog..
heheheh...
syiok2!!

[-suziey-] berkata...

uish ape mirul nk buat tu? ish jgn buat cenggitu...terlampau sungguh aksi itu//ekekek:D

pttla masig2 cam gaduh je..xsehaluan matanya...ekekek:D

atie berkata...

Rina...bila nak jumpa ktie lak nih...x sabar nak picit dak bambam tuuuuu...hihi

Tihara berkata...

wah..meriah..teringin gak nak jumpe member bloger ni..kalu dpt travel same2 to somewhere kan beshh..tak gitu mama ciut..

De' Sal berkata...

sonotnya.....bila rina nak jumpa kak sal plak ni, rindulah...

aNIe berkata...

Anak ct tu comel aje...banding dgn mirul yang bulat tu...geramnya...hehehhe

mummYaeesh berkata...

klu weols blk jb pun nak set gak la together2...woohoo..

hamboi mirul..bahaya..sejenis tu!whoops

Yan berkata...

wahh bukan men lg korang duorang yerkk...

Ena berkata...

bestnye ko jmp blogger kan...
meh kiter wat perjumpaan blogger nak tp pd yg sudi je la.. pd yg memilih kawan, kiter takyah dulik la ekekeke

sheila berkata...

ha..amik ko..
shium2 lagi..time kecik2 bulehlah ye mirul..dah beso kang jangan..bahyaeeeee

Mamamanja berkata...

memang aksi terlampau mirul nih hehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
memang best..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh.. aksi melampau mirul

CuTeMiUt78 berkata...

~kaktie~
heh...heh..heh.. insyallah satu hari nnti kita bertemu ya kak

CuTeMiUt78 berkata...

~tihara~
yup.. betul tu.. best kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
insyallah satu hari kita bertemu ya kak

CuTeMiUt78 berkata...

~kaklady~
memang nampak jauh beza kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
klu blk jb calling2 la.. mana tau blh gather2 kan

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
sorry la ya.. tak dan nak gambo berdua ngan ko

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
hah..hah..hah.. aku tau ko maksudkan sapa.. uish.. good idea.. utk yg tak mau join.. sila la gigit jari je ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~sheila~
yup betul tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
heh..heh..heh.. terover tu

ct rahani berkata...

akak.. sonok dpt jpe akak.. pak kan la aidil x selesa.. klu x leh lama2 lg.. ape2 pun thanks atas layanan akak.. klu blk jb lg koling2 la.. leh dtg umah sy lak..

reen berkata...

bestnya.....dpt jumpa...sowy la x dpt dtng aritu...msti meriah mjlis mirul aritu kn....:)