N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

18 Apr 2009

Mirul Merempit.. ???

Salam Semua...


Uish.. disebabkan keja aku pun dah settle.. makanya.. byk plak aku buat n3 utk hari ni.. heh..heh..heh..heh.. idea tgh ada ni.. harus ler menghapdet cepat2 kan.. karang klu duk simpan lelama.. basi plak..heh..heh..heh.. actually ni semua citer2 masa aku cuti semalam.. dan pelakon2 harus ler budak bulat tu kan.. atenya duk umah melayan budak bulat tu.. so story mory pun pasal budak bulat tu lor. Kali ni nak story mory pasal Mirul ngan beskal lagi.. tapi kali ni lain punya gaya.. kali ni ala2 'mat rempit'..jom layankan gambo2 dia..


mula2 kita lap beskal dulu ya..

lap2 bagi kilat ya...

pastu... kita duk kat area belakang tayar ni ya..
ok....jom mula... vvvrrrrooommm.....wrrreeennngggg...

seee... jom merempit ngan saya...

ok pas tu.. jom ajak kakak posing plak..

pose istimewa utk korang dihujung minggu..

tu la story mory tentang budak bulat masa cuti2 semalam..aku pun dah nak blk ni... so selamat berhujung minggu pada korang semua & selamat bersantai..



25 ulasan:

atie berkata...

ada gaya tu...hihi. nampaknya mummy kena beli beskal tuk bambam nih...

reen berkata...

merempit ar plak!!!x ajak mirul g tngok cubprix ke?

CuTeMiUt78 berkata...

~kaktie~
heh..heh..heh.. klu dah pandai nak mengayuh.. ok la kan.. belikan.. ni pun masih suruh org tolak belakang..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
heh..heh..heh.. tak confirm lagi nak g ke tak.. tgk cik abg akak ler.. klu dia kata nak g.. kami g

Mrs LVoe berkata...

rajin yea amirul lap basikal :-)
cute la anak ko rina.. sha geram tgok pipi huhuuu

Lina berkata...

makin tenbum si mirul ni....

Yan berkata...

ekekekeke... ske pose mirul yg last tu..

De' Sal berkata...

bolehlah beli kat mirul satu, carik yang kecik skit.

[-suziey-] berkata...

hahaha..klako la ank ko ni..dhla tembam..comel jek..buat aksi rempit tu cam sempit jek..kekeke:D

Mamamanja berkata...

nak merempit kemana tu??

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs Lvoe~
heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~lina~
ha'ah.. tak larat dah nak dukung dia

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
pose yg ngades gitu

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
ayah nya takmo belikan selagi dia tak pandai nak kayuh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh.. sempit lagi tu.. besar badan dia dari beskal

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
merempit dlm umah je..

niza berkata...

geramnyer tgk mirul nih!!!!!

JIVEBUMZ berkata...

kecik kecik dah belajo merempit yer kak..hihi

semangat tui anak akak nie geram sayeeee

ct rahani berkata...

comel je gaya mirul merempit.. x menahan nengok badannya yg bolat tuh.. ekekeke..

babyluv_ayang berkata...

alahai si comel n bambam ni....tak leh nak ckp aper dah...kalau k.fara balik johor boleh ler jumpa kejap ni...nak cubit2 buat lepas kempunan....dik kat bt pahat yek...jauh ker dari kluang...heheheh...umah parents in law k.fara kat kluang...taman titiwangsa...kalau tak silap k.fara ler...

CuTeMiUt78 berkata...

~niza~
geram jgn enkau geram.. heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
yup.. kecik2 dah belajar merempit..sok2 klu dah besar...jd lain plak

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~kak fara~
uish.. kluang - bp setengah jam perjalanan je.. klu akak blk.. calling2 kita k.. blh ler jumpa

mummYaeesh berkata...

hamboii bersungguh2 mirul merempit!