N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

14 Apr 2009

Gift Dari Drypers

Salam Semua..


Semalam g la beli pampers budak bulat tu.. ingatkan dah habis promosi gift dari Drypers.. rupanya ada lagi.. kali ni pun dpt topi gak.. kaler yg sama ngan yg pertama dapat tu..blues clues.. disebabkan topi dia kat umah tu dah ada.. makanya aku tinggalkan satu topi kat umah pengasuh dia.. biar senang skit takyah bawa topi yg kat umah.. korang tak caya ada gift dari Drypers.. ni hah aku tunjukkan..buktinya..




see ni la pampers budak bulat tu.. size XXL = 32 pcs hanya utk 3 minggu je k..tu kadang2 dkt2 hujung bulan kena beli lagi..

hah ni gift percuma tu.. topi tu disediakan kat dlm pack tu.. ..

see betul kan.. dpt gift. Masa hari cuti tu.. aku cuba gak tak pakai pampers.. nak kena selalu rajin tanya dia..mula2 memang cam tak blh nak control.. tapi bila dah byk kali diajar.. emmm.. buang air besar.. dia blh ckp.. tapi tu la.. bab buang air kecik blm berapa lagi...maklum ler sekarang ni dia dah pakai size besar dah.. pas ni dah takde size lagi utk dipakai.. so kena la ajar dia dari sekarang kan.. tapi klu tido mlm tu.. memang kena pakai la.. klu tak karang ada yg kena tukar cadar tiap2 hari.. heh..heh..heh.. so tu je la hapdet utk pagi ni...





16 ulasan:

nenekrock berkata...

mirul dapat topi lg hehehe

De' Sal berkata...

size m takde ke? kak sal suka color merah.tapi...kak sal guna pet pet,dari anak no 3 lagi, rasa malas nak tukar yang lain.

~~ciklinn~~ berkata...

wah dapat lagi yerk....

takpe dik pelan2 nati lama2 ok..kalau leh masa kat umah tu tak pyh pakai pampers..tapi 5 minit sekali kena tnayalah.nak kencing ke tidak....

[-suziey-] berkata...

nape aku beli xpnh dpt pn gift..br beli drypers ahad kelmarin..eeee jeles nih...

Mummy Dasy berkata...

dulu beli xpnah dpt pun...

AkMa berkata...

a'ah la suzie..kite dah lame beli draypers..x penah pun dapat..ihhh x aci ni..heheh

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
ha'ah dpt topi lagi.. sama kaler plak tu.. ingat kot ler ada kaler lain kan

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
ada kak.. size M. tu la sama la ngan Mirul ni.. kita dah guna dari awal drypers ni.. tu yg mls nak tukar tu

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
uish..beradik2 la plak ko ya..heh...heh.. memang diajar pun.. nak kena rajin tanya dia.. tapi kadang2 blm sempat tanya.. dah habis dah..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
mungkin sesetengah tmpt je kot yg dpt

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy dasy~
mungkin baru2 ni je kot

CuTeMiUt78 berkata...

~akma~
heh..heh..heh.. tak tahu la.. mungkin sesetengah tmpt je kot yg dpt

reen berkata...

mak ai!!!XXL tu...lpas ni pakai ap lak...mirul ooo mirul...btuah la dak ni...kt kluang x de lak free gft..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
tu yg sekarang ni duk training dia tak pakai pampers.. karang dah tak de size nak pakai dah..emmm.. mungkin kat BP je kot yg ada

Yan berkata...

hehe kesian pulak kat mirul...
klu dia tambah besar sok takde saiz..
skang dah kene belajo ckp nak berak-kecing eh...
mesti cam comel jekan..

su berkata...

nak gak topi percuma!

tp kalau beli sape nak pakai ek?

hehehe..