N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

23 Apr 2009

Selamat Ulangtahun Sayang..!!

Salam Semua..

Hari ni adalah hari yg ditunggu2.. anak kesayangan kami genap sudah 2 thn usianya pada hari ni.. so mari ramai2 kita nyanyikan lagu besday utk besday boy ni

"Selamat Ulang tahun.."
"Selamat ulang tahun.."
"Selamat ulang tahun Mohammad Amirul Hisham"
"Selamat Ulang tahun.."



Lilypie 2nd Birthday PicLilypie 2nd Birthday Ticker



Happy Birthday Myspace Comments
selamat ulang tahun yg ke 2 thn sayang ibu dan ayah.. semoga menjadi anak yg soleh.. anak yg berguna dan membanggakan keluarga.. insyallah


actually kan bukan Mirul sorang tau yg celebrate besday.. tapi dua pupu Mirul pun celebrate besday hari ni.. diaorg ni lahir sama hari.. sama tarikh cuma berlainan masa.. so selamat ulang tahun gak utk Mia Asha

Semoga kalian berdua menjadi anak yg soleh dan solehah.. mereka berdua ni dua pupu.. Mirul dilahirkan pada jam 3.45 ptg.. manakala Mia Asha dilahirkan pada 5.45 ptg (betul tak Hanim..sepupu aku) pada tarikh yang sama iaitu 22 APRIL 2007


********************************************

Dikesempatan ini gak.. aku nak wish besday utk salah sorang rakan blogger aku yg rajin berkunjung ke blog cutemiut ni..kebetulan besday dia sama ngan budak bulat Mirul ni..

"Selamat Ulang tahun..""Selamat Ulang tahun.."

"Selamat Ulang tahun... kak Sal a.k.a De'sal.."

" Selamat Ulang tahun."

JellyMuffin.com - The place for profile layouts, flash generators, glitter graphics, backgrounds and codes


yg keberapa tak pasti la plak.. apapun semoga Kak Sal aka de'sal dimurahkan rezeki , tercapai segala apa yg diimpikan dan juga semoga kekal berbahagia hingga keakhir hayat.. Kak Sal aka de'sal ni seorang yg baik hati.. peramah...rajin singgah blog aku dan meninggalkan komen2.. skkke g blog Kak Sal aka De'sal ni... so nice tau blog dia



32 ulasan:

De' Sal berkata...

Pertama sekali kak sal nak ucapkan jutaan terima kasih pada rina,ingat juga ya pada akak di sini.

Kak sal terharuuuu sangat.kalau dekat boleh celebrate sama2 kan...apakan daya nun jauh di sana.

HAPPY 2ND BIRTHDAY TO MIRUL

Ena berkata...

~epi besday to mirul dak bolat..
~moga makin mbam..
~moga satu ari akan menjadi kebanggaan ibu dan ayah..
~moga sentiasa dipanjangkan umo dan dimurahkan rejki..
~pezen akan menyusul ihiks...

JIVEBUMZ berkata...

hepi bufday to u...
may allah bless u..
moga cepat2 beso dan jadik org yg berguna tau!

muaaahhhh kiss untuk mirul..

nenekrock berkata...

mirulllll
alalalalaaaaa
meh kat akak ely mehhh...(akak ye bukan nenek =P )

selamat hari lahir sayang
semoga mirul sihat2 selalu
jgn nakal2 tauu
nanti mummy mirul geget mirul hehe

akak sukaa mirull
muuuahhhh
:-*

p/s: kak kiut tlg send flying kiss ely kat mirul eh =D

eDrYaNa berkata...

Hepi besday 2 u...
hepi besday 2 u..
hepi besday 2 Mirul budak molat..
hepi besday 2 u..


~smoga jadik anak yg soleh, yg patuh pd perintahNya, n taat pd kedua ibu bapa, insyaAllah...Amin..

[-suziey-] berkata...

hapy besday mirul..semoga menjadi anak kebanggaan ibu dan ayha..waa dh sama muka ngn mia..cam adek bradek plak..ekeke;D

p/s: baru balik dr umah kak sal..umh maya yek..hehehe:p

eya berkata...

yeah..mirul da gadang..epi besday to mirul n yg seangkatan dgnnye..(yg menyambut kelahiran pd ujung2 april ni..epi besday)

masviona berkata...

selamat menyambut ulangthn kelahiran yg ke-2 buat amirul hisyam

hiksss....punyalah skema ayat auntie masviona nih...ahaksss

perperpun auntie nak wish supaya mirul membesar jadi anak yg sihat n soleh....biar leh jadi kebanggaan mama n ayah mirul ye

meh sini auntie nak kiss n cobit pipi sket leh...hehehe...auntie geram lah...hari tuh jumpe tak sempat nak cubit pipi bam² dia...hiksss

atty's berkata...

allah selamatkan kamu 3x
selamat hari jadi mirul..
semoga dimurahkan rezeki..sehat selalu..dan berjaya dunia dan akhirat

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
ingat kak.. sebab sama tarikh ngan mirul kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
mekacih na.. wish besday utk mirul..

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
heh..heh..heh... mekacih dik insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
mmmmuuuahhh... mekacih elly

CuTeMiUt78 berkata...

~edryana~
heh..heh..heh.. mekacih ya.. insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
dah nama pun 2 pupu kan.. bukan kupu2 ya..heh..heh..heh.. ha'ah cam adik beradik kan

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
heh..heh...heh.. seangkatann ya.. mekacih eya

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~
heh..heh..heh.. nnti klu jumpa lagi.. cobit2 yo... mekacih viona

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
mekacih kak.. insyallah

Mummy Dasy berkata...

Happy b'day Mirul
semoga mirul manjadi anak yg soleh dan boleh dibanggakan oleh parents, also to Mia Happy b'day.. n kak sal gak..

Tukang cerita berkata...

Hepi besday tuk Mirul..
semoga menjadi anak yg soleh...

aminnnnnn

mummy_ayu berkata...

Happy buzz day Amirul, Mia & Kak Sal..

Semoga panjang umur, murah rezeki, cihat n happy selalu!!!

Amin!

e_ja berkata...

hepi besdey budak mulat mirul..hehehe..semoga pjg umur dan cepat besar yer..;)

atie berkata...

Happy bestday 2 mirul dan mia.Moga jadi anak yang soleh ye.....amin.

UnGu VioLet berkata...

happy birthday mirul comel....

~~ciklinn~~ berkata...

nak nyanyi gak....

hepi besday 2 u
hepi besday 2 u
hepi besday to mirul bambam
hepi besday 2 u

ciklinn doakan amirul berjaya dunia akhirat... aminnn

reen berkata...

HAPPY BESDAY MIRUL!!!&DE'SAL...MIRUL BNYK X DPT ADIAH?....KOTONG KEK BAPE TNGKAT?:D

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy Dasy~
mekacih ya wish besday mirul.. insyallah

~tukang cerita~
mekacih ya wish besday mirul..insyallah

~mummy ayu~
mekacih wish besday mirul..insyallah


~eja~
mekacih wish besday mirul.. :)


~ungu violet~
mekacih dik, wish besday mirul

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
heh..heh..heh.. nyanyi tau.. mekaci ya wish besday mirul

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
mekacih reen wish besday mirul.. uish mirul tak potong kek bertingkat.. tapi potong kek berkali2..hadiah.. buat masa ni belum dpt lagi..

mummYaeesh berkata...

slamat ulangtahun utk kak sal gak!

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
:)

nizza-abira berkata...

Hepi blated besday amirul bolat!
Maaf ye aunty tertinggal ketapi.

Apapun moga amirul sentiasa sihat, dan menjadi anak yg baik pd ibu ayah :)