N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

3 Apr 2009

Mirul & Cap Drypers

Salam Semua..

Opppss... lupa plak aku nak citer macammana aku blh dpt gift2 dari Drypers tu.. actuallykan masa aku beli drypers ni.. kat dlm pack tu.. siap ada gift ni.. kira beli brg dpt brg percuma la.. tu yg aku dpt gift2 ni.. aku selalu beli Drypers utk Mirul selalunya pack yg besar utk sebulan.. senang... tak yah beli 2 ke 3 kali...tapi kadang2 tu.. sebulan 2 kali beli gak ler...heh..heh..heh.. tapi kan tak semua pack drypers ada gift ni.. hanya certain2 je la kan.. ni kira kes.. sapa cepat dia la dpt.. blh gitu... heh..heh..heh.. so la ni aku nak publishkan plak aksi2 gedik Mirul ngan cap drypers yg baru dpt semalam tu.. jom layan gambo2 dia..

ni budak bam..bam.. yg asyik nak bergaya je sekarang ni.. maklum ler kan dah nak genap 2 thn usianya.. makanya macam2 kerenah la dia.. sekarang ni pantang nampak kemera.. pastinya nak tunjuk gigi.. jom tgk close up skit..

mulanya dia main beskal tu.. tak perasan lagi.. ibu sibuk ambil gambo.. korang perasan tak.. beskal tu dah gondol.. bakul kat dpn tu dah dikerjakan oleh dak bulat ni...
ooppppss.... baru perasan ibu pegang kamera...
pakai blk cap tu.. sambil duk posing.. tunjuk gigi...

seee.. tunjuk gigi lagi.. sib baik la cap tu.. jenis yg blh di adjust2kan.. klu idak.. tak muat plak

posing terakhir utk semua... say cchhheesssee.. sambil tunjuk gigi..
ok la korang.. saja je kan nak hapdet... lagipun cam dah lama je tak publishkan gambo budak bulat ni.. sure korang windu2 kan.. heh..heh..heh.. ok la selamat berhujung minggu utk korang semua.. !!
p/s: esok masih keja aaarrr....boring betul la....



41 ulasan:

alina berkata...

kak cute...umur dia lebih kurang anak aku ker? ishhh beza sungguh na!dah lancar cakap lum?

neezareef berkata...

membeso bagai johann

Ms.Lilies berkata...

mmg bam bam la si mirul ni

Nurhayati berkata...

bole jadi Duta Drypers ni!! geram tgk Mirul debammmm eeiii geramm ;)

ct rahani berkata...

encemnya dia pakai cap tuh.. ooo akak kne kje yer sok.. slmt bekerja yer..

~~ciklinn~~ berkata...

huaaaaaaaaaaaaaaaaaa gerammnyer tgokkk dier cute....... bilalh aku nak pelokk dia nie...... germmmm nyerrrrrrrrrrrrrrr

Tink berkata...

si bad beso2 tu pon pki Drypers tau, hehe tapi jrg lah dpt gif. dulu2 ade lah dapat buku.

atie berkata...

rindu sama budak bam2 nih lah....hihi

De' Sal berkata...

makin bam bam mirul ni,anak sulung akak dulu badan camnilah, sekarang ni dah besar dia dari babanya, nama pun Amirul jugak.

samalah umur mirul dengan Aying,beza 3 bulan jer.mirul dah boleh cakap ke belum,Aying mulut macam mak nenek.

De' Sal berkata...

Eh eh...besday mirul samalah dengan kak sal 22 April,tak sangka ya...

masviona berkata...

kiranya saya anta yg terlambat lah ye...hikss
coz saya pun selalu beli yg pack besar tuh gak yg 84 pcs tuh kan tp tak pernah lak dpt...huhuhuhu

[-suziey-] berkata...

rasa nk geget itu budak...gerammm..tomey btol:p

atty's berkata...

pandai mirul ye.maknya snap je gambo..mirul pun buat gaya..

Mummy Dasy berkata...

salam..i add ur link ya..untung dulu masa pki drypers xpnah pun ada adiah percuma ni

UnGu VioLet berkata...

mirul mmg sentiasa cute..

eDrYaNa berkata...

alahai Mirul..
meh nk jadik menantu aunty meh..
hihihi..

best la uolss dpt gift dr Drypers..
kt shah alam ni susah nk carik drpers yg ada gift..

reen berkata...

ni lg ar..gerrrammmmnyaaaaa....tp mak dia nape x mcm ankny???he..jngn mmare...

zino berkata...

semakin hari semakin bijak... itu lah anak mak.. hehe

Tukang cerita berkata...

Anak sy dua2 pakai drypers...
bleh bayangkan lah berapa byk gift kitorg dpt.....
kekadang, bagi2 jer kat org...
Sebulan, confirm beli 5 pack besar...
kekadang lebih....

UnGu VioLet berkata...

akak, ade tag untuk akak tau!! nnt akak free, akak dtg la ambik n buat yer..

ok kak.. take care.. ws..

CuTeMiUt78 berkata...

~alina~
anak alina umur berapa? mirul 22hb ni genap 2 thn.. buat masa sekarang ni lancar gak ler dia ckp..walaupun kadang2 ambil perkataan yg ujung2 je..tapi faham le apa yg dia ckp..

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
he..he..he.. dan jadi johan

CuTeMiUt78 berkata...

~ms.lilies~
heh..heh..heh.. bam..bam.. kan

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
hua..hua..hua.. jd duta yo..??

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
heh..heh..heh...

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
heh..heh..heh... pelok..jgn tak pelok

CuTeMiUt78 berkata...

~tink~
heh..heh..heh.. oh ya ke.. mungkin sesetengah tmpt je kot yg ada gift...

CuTeMiUt78 berkata...

~atie~
rindu ya kak

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
oh ya ke kak.. blh ler celebrate sama.. eemmm... sama ler mulut mirul pun.. over dari mak nenek..

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~
damia pakai size apa.? Cam mirul ni pakai size XXL tapi pack yg plg besar hanya 32 pcs je..

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
geget..jgn tak geget..heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
ha'ah kak.. tapi tu ler.. ikut mood dia.. klu ok.. ok ler.. klu tak.. susah nak suruh posing2..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy dasy~
oh ya ke.. agaknya sekarang ni baru ada hadiah kot

CuTeMiUt78 berkata...

~unguviolet~
heh..heh..heh.. cute ya.. oh ada tag utk akak.. k nnti free akak buat ya

CuTeMiUt78 berkata...

~edryana~
wah.. dah booking utk jd menantu yo. hua..hua..hua.. kat sini pun hanya sesetengah tmpt je yg ada

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
hua..hua..hua.. ananya muka ikut mak... bdn ikut ayah.. blh gitu.. maknya harus ler cute gak kan...heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~
yup..betul tu

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang citer~
yup blh byangkan.. sedangkan mirul yg sorang ni pun.. beli dah mcm ada anak 2,3 heh..heh..heh..

mummYaeesh berkata...

hmakk aii..memang semangat sungguh dak mirul ni!kusemangat..woohoo

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaessh~
eemmmm.. memamang semangat..hua..hua..hua

CuTeMiUt78 berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.