N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

21 Apr 2009

Kena Tag la Plak..!!

Salam Semua..

Semalam ada la buat blog walking kat blog kengkawan yg sempat diziarah.. tetiba kan terpandang nama tersenarai utk melaksanakan tag.. jd utk pagi ni aku selesaikan dulu hutang tag ni ya.. tag kali ni dari Erdyana aka mumy mimil so nice person.

Mekacih ya Erdyana sebab sudi menyenaraikan nama kita utk buat tag ni..so jom layankan soklan tag kali ni

Apakah Nama Blog Anda Sekarang Dan Kenapa Anda Pilih Nama Itu?
~emmm... nama blog sekarang ni cutemiut78 mummy Amirul Hisham blog

~ sebab blog ni utk kenangan kami sekeluarga.. dan kebanyakan story mory kat blog ni semua berkenaan buda bulat Mirul tu..kiranya diari khas utk budak bulat tu lor..

Apakah link blog anda sekarang dan bagaimana boleh timbul idea untuk menamakannya seperti itu?
~ http://cute-miut78.blogspot.com/
~ emmm... actually timbul idea tu.. sebab senang nak ingat.. lagipun yahoo mail aku pun guna nickname tu.. tu yg jd blog pun nama tu..

Apakah 'method' penulisan dalam blog anda?
~ macam yg aku terang kan kat soklan atas tu.. method penulisan aku.. lebih berkisar kisah anak aku dan juga keluarga serta segala aktiviti aku...

Apakah pendapat anda mengenai blog kepada pemilik blog yang tag anda ni?
~ emm..blog erdyana ni memang sweet.. se sweet tuan punya blog gak.. serta suka tgk gelagat mimil yg keletah gak ler..

10 Person To Tag:
~ emmm... nak tag sapa ya.. disebabkan aku kemalasan hari ni makanya takmo tag sesapa lah.. so terlepas la korang..

heh..heh..heh..heh.. ok selesai sudah.. harap edryana berpuas hati la ngan segala jawapan tu ya..

p/s : ni nak beritahu skit.. utk sapa2 punya blog yg ade widget widgeo...blh tak sila delete/remove widgeo korang tu...ini disebabkan ada masalah nak bukak blog korang tu... so tak dpt la nak membaca story mory korang tu.. serta meninggalkan komen... kerjasama korang amat2 la dialu2kan.. terima kasih ya..



14 ulasan:

eDrYaNa berkata...

wahh!!
bagus2..mekacih ye mummy Mirul a.k.a budak bolat coz luangkn masa menjwb tag2 itew..
nway, keep in touch!

reen berkata...

selamat den!!!tapi ekau x terselamat la sis...coz ad tag lg untuk sis!!!wat tau jngn MALAS!!!he..

[-suziey-] berkata...

hohoh/..rajin buat tag..
erkk widget widgeo tu kat mane? mine xde kot..ade problem ke nk buka?

CuTeMiUt78 berkata...

~edryana~
hah..hah..hah.. just 4 fun kan.. saja sukkee layan kan time free ni

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
wohoo.. kena yo.. okies dah buat dah.. mekacih sudi tag akak enkau ni

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
hanya pada sesapa yg ada widget tu lor.. aku tak blh nak buka..n tak blh nak baca blog yg ada widget tu..

Mak Su berkata...

maksu pun dpt tag ni, dah buat dah :)

widget? tak paham den. maksu nyer ada wiget ker tak ek? maksu buta IT ler.

De' Sal berkata...

Blog kak sal takleh buka juga ker....

Ena berkata...

erk! akua de ke cute?
asenye ade tp ko leh bukak tak?

attyfir berkata...

sapa pakai widget tu..kalo view pakai mozila..okeh..kalo pakai IE..takleh..corti

CuTeMiUt78 berkata...

~maksu~
heh..heh.heh.. yg ada buat widget berkenaan ngan wideo tu je maksu.. yg lain ok

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
ha'ah kak.. mula2 buka ok.. tgh2 sedap baca n3 tetiba blank.. byk kali refesh pun camtu gak..maaf ya kak

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
emmm.. tak perasan plak aku ko ada ke tak.. sebab blog ko aku blh buka cam biasa

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
ha'ah kak.. cam akak punya blog dulu la kan..