N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

10 Apr 2009

Award!!!!

Salam Semua..

Wow weeiiii... masa utk menghias rumah diptg Jumaat. He..heh..heh..tadi cam biasa la kan.. jelajah blog kengkawan.. pastu kan ada plak yg duk suruh kutip award.. wah.. berdesup la aku ambil bakul utk kutip segala award2 tu.. heh..heh..heh.. makanya bila dah ambil harus ler menggantungkan kat umah blog aku ni kan.. sapa yg tak suka terima award kan.. heh..heh..heh.. so jom tgk award2 yg dah aku kutip ni..

award ni aku terima dari Kty & Neezareef.. ibarat kata Kty, tanpa followers ni siapa la dia.. lebih kurang lor ayat nya tu..tak gitu Kty... Neeza plak kata.. dia nak kongsikan award ni utk all Loyal followers dia... Disebabkan aku ni followers kat blog mereka berdua ni.. makanya aku ambil la kan.. .. tocei2..

dan ni lagi satu award dari Neezareef gak.. harus kugantungkan sebab ada spot check gitu.. ( heh..heh..takde spotcheck pun aku gantungkan gak..)

emmmm... tu dia.. 2 award utk hari Jumaat yg Indah ni.. (ooppss..baru pas ujan da..) mekacih sesangat pada 2 sahabat aku ni.. sebab sudi kongsi2 kan award ni utk kengkawan yg lain.... so time to share award2 ni.. sapa nak sila angkat tangan..heh..heh..heh. wokey.. all Cutemiut Followers n all Cutemiut memberz yg mana nama2 dia tersenarai kat cute-miut78link (check nama kat situ ya..)tu, dipersilakan ambil dan tempek kat blog memasing yo..






10 ulasan:

neezareef berkata...

aku dtg cekkkkkk...ok lulus

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
ooppss... pengetua check dah.. hoyey2.. lulus.. heh..heh..heh

Mamamanja berkata...

leh amik erk???

x amik pun award kat blog MM

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
ambil la.. ooppss next n3 nnti kita buat psal award dri MM k

reen berkata...

kita trkcuali ye...nk amek pn!!!heeee

De' Sal berkata...

kak sal ambik award ya...

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
nak ambil pun tak kisah..dipersilakan

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
dipersilakan ambil ya kak

eya berkata...

kite pon da dpt award nih,jom gantung sesame..hehe

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
jom..gantung..