N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Apr 2009

Mirul & Buku la plak..!!

Salam Semua..


Tadi dah kita tgk keta tunda mirul kan.. so sekarang ni time utk belajo plak.. actually kan Mirul ni ikut mood dia gak.. klu time mood dia ok.. makanya ok la dia nyebut A, B, C sambil tulis conteng2 kat buku.. tapi klu mood dia tak ok.. emmmm alamat, habis dia duk conteng segalanya.. kali ni jom tgk aksi Mirul ngan buku..
masa ni dia tak perasan yg ibu asyik duk peratikan dia je.. masa ni yg bebenornya dah mlm dan waktu utk tido k.. tapi dia sibuk la nak menulis A, B, C la kononnya..
see smpi muncung2 mulut tu.. kononnya.. baca A, B, C

tapi.. tu dia.. A,B,C dia.. habis dia duk conteng2 plak..

dan ini la hasilnya.. ntah.. jadi apa ntah ni..

hah.. tu la budak bulat Mirul punya citer.. padahal kan.. masa tu, mata ibu ni dah rasa cam dah dilekat2 dah.. tapi budak bulat tu.. still lagi nak menyonteng.. dah tak kose nak layan dah.. biarkan je la.. So ok la korang.. esok aku bercuti, insyallah akan ada majlis besday utk budak bulat tu kat umah mak aku di Johor Jaya, JB. Ala2 sederhana je buatnya... So kepada blogger2 JB yg ingin berjumpa cutemiut ni.. dipersilakan dtg utk memeriahkan suasana.. (mana yg nak hubungi aku.. blh la emailkan contact no korang utk aku britahu alamat umah mak aku tu ya..kepada yg dah ada contact no aku tu, akan ku berikan alamatnya pasni.. so korang blh emailakan contact no korang tu kat cutemiut78atyahoodotcom) selamat berhujung minggu semua.. dan selamat bersantai2..



26 ulasan:

nenekrock berkata...

alalalaa mirull
leh sgkut baju muncung dia tu haks
kalo dekat ely pi kak rugiii rugii
kalo x leh geget si tembam ni
=D

Yan berkata...

insya Allah......

eya berkata...

wah..pandai da pgg pensel tuh.. ade ciri2 rajin blajo nih

De' Sal berkata...

Alahai tulis ape tu?.....Aying pun camtulah kalau dapat pen dengan buku.

sonotnya kalau dapat pegi, tapi jauh la....

aNIe berkata...

Comelnya mirul...siap muncung2 tu...geram tengok pipi tembam dia tu...

mummYaeesh berkata...

hamboiii...
khusyuk sungguh!

[-suziey-] berkata...

alahai..geram btol aku nengok pp dia yg bulat itu..ekkek;D

blogger kl xleh g ke besday bash mirul? hehee..gatak btol:p

reen berkata...

2 bkn conteng...2 bg tndatngn la...hikhikhik...pandai mirul!!!....SIS!!!sorry...x dpt hadir ke mjlis mirul kt JB...ad jmputan la...huhuhu....mekacih bg SMS jmputan....i'm sowy!!!

Mummy Dasy berkata...

Belum reti lagi tu xpe pelan2 nnt dia pandai..

shiemz berkata...

Same kes ngan anak shiem.. buku dier conteng2 gitu jer la.. br nak belja2 kaler ek... pelan2 yek...:D

Ena berkata...

hahahaha..
mood blajo dia malam buta ek cute..
takpe..asah bakattt n ko asah mata ihiks

masviona berkata...

mirul khusyuk menulis smpai muncung mulut²...ahakss

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
heh..heh..heh.. tu la kan.. panjang je muncung dia tu..

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
heh..heh.. dah jumpa pun

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
insyallah

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
takpe kak.. suatu hari nnti klu berkesempatan blh la kita jumpa plak kan

CuTeMiUt78 berkata...

~kaklady~
heh..heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
heh..heh..heh.. ya..ya o..oo.. je kan

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh... klu nak dtg pun apa salahnya.. takde hal punya la

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
baiknya tandatangan kan.. heh..heh..heh.. ok.. takpe reen.. lain kali plak kita gather2 ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy dasy~
insyallah..

CuTeMiUt78 berkata...

~shiemz~
hah.. tu la kan,.

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
ha'ah gitu la dia

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~
tu over kusyuk tu..heh..heh..heh

sheila berkata...

lepas conteng buku....kite conteng dinding ye plak mirul...kite "berduet" nak????

fengsan ibu dia....hehhe

Mamamanja berkata...

cute mulut mirul