N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

24 Apr 2009

Keta Tunda versi Mirul

Salam Semua...


N3 kali ni plak.. aku nak story mory pasal budak bulat Mirul ngan keta mainan dia plak.. actually aku dah pernah buat n3 pasal keta mainan Mirul ni.. tapi kali ni nak story mory kan pasal imaginasi dia yg memang tinggi.. jom tgk apa imaginasi dia kali ni..

see... keta yg pink tu.. rosak katanya.. jd dia konon cam bawa keta penunda tu.. bawa keta yg rosak tu la..

neng.nong..neng..nong.. (ala2 cam lampu yg kelip2 kat kepala lori penunda tu.. ) siyes erk.. memang dia siap bunyikan cam tu tau..

pastu kan.. siap suruh kita snap gambo dia ngan keta penunda tu.. ma, ambo yul.. (ma.. ambil gambo mirul) ma.. eta osak ni.. (ma.. keta rosak ni..) hah lebih kurang gitu la dialog dia..

ok smpi bengkel dah.. nak masuk bengkel ni.. undur tgk lepas ke tak..

eemmmm tu la imaginasi dia.. habis satu rumah dia duk round camtu.. asal jatuh je keta belakang tu.. dia suruh kita sangkutkan blk kat keta yg dia naik tu.. eemmm....lawak je kan.. so just utk menghiburkan hati di hari Jumaat..

p/s: memang tgh tensen + sentap + down skit hari ni...sorry la ya..aku bukan jenis yg skkkee nak disturb org tanpa sebab.. :(



20 ulasan:

Nurhayati berkata...

comelnye kete tunda Mirul.. kalau camni la rupanye kan.. hari2 aunty wat rosak kete..nanti dapat tunda ngan kete Mirul yang kalerful tu hihihi

ala nape sentap harini.. sabar ye. be strong!! =)

Yan berkata...

errkkk kak.. sentap nape ni???

bile tgk mirul..
kite tingat dua pupu kite name dia AFIQ
montel cam mirul.. last kite jumpe dia baru 4 taun.. 2 taun lepas.. skang ni tak taula rupe dia cemane..
mak dia kata sebab dia hari2 nak kentang goreng McD.. itula ruji makanan dia especially klu duk dlm kete..

nenekrock berkata...

hahahahhaha
ely pun sentap jg tadi
bila bc n3 sal mirul ni riliz jg hahah
akak ank akk ni mmg kuat daya imagine dia bijak esok besar nanti nih hehe
yg tak thn siap buat bunyik siren haks
lawakla haiiii

akak jgn sentap2 eh ceriaaa ceriaa esk dh coti =D

~~ciklinn~~ berkata...

hadoii mcm2 ha perangai dia.... budak lelakikan mmg camni ade jerk yg dia nak buat....

Ena berkata...

wakakaka
cute, kalo ko beli lg keta spesen camtu kan, mayb leh wat kretapi tau hahahaha...

cute, jgn dok pk mende yg tak pekdah... smile alwiz k!

Mamamanja berkata...

banyaknya kete mirul
kalo MM dah ada 1 xkan beli 1 lagi benda yg sama

[-suziey-] berkata...

hahaha..comel sungguh budk bulat mirul ni pnye kete tunda:p

moMmY miMiL berkata...

hehehe..
bijak btol mirul ni ek?
suke sgt tgk pe'el dia..
hehehe..

p/s : nape sentap ni yang? ape yg membuatkn moody gitew..nway, happy weekend..hava nice day..

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
heh..heh..heh.. wah hari2 buat rosak tu.. habis la keta mirul yg colorful tu kan.. tarik keta auntie yati dia..

mekacih, dah ok skit.. tak berapa sentap dah

CuTeMiUt78 berkata...

~yan~
uish.. makanan ruji dia kentang McD.. perghh.. masak ler klu camtu kan.. kolestrol berlebihan la plak..

sentap pasal ada la something yg tak kena..

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
hah tu la.. bila tgk gambo2 mirul, rasa tenang blk.. memang lawak kan dia..

akan akak sentiasa ceria dik.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
emmm. tu la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
heh..heh.. yg dua tu pun dah serabut umah dibuatnya.. nikan plak nak menambah keta tu lagi.. ada karang ngan aku2 skali duk main ngan dia..

eemmm.. memang tak fikir, tapi terfikir gak

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
actually kita tak belikan pun.. tapi keta2 tu hadiah masa umur dia setahun dulu.. tak sangka plak dpt 2

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh.. tu la kan

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy mimil~
heh..heh..heh.. mirul kan skkee buat lawak kan..

eemmm tadi memang sentap jap, sekarang dah ok skit.. happy weekend 2

mummYaeesh berkata...

jgn da besar nnt jd tonto sudeyyy!whoops

reen berkata...

hahaha...cm sama jek...lbih kurang mcm md adif...men sngkut2 toy car dia...bdk2 skrng lbh bijak dr kita yg dewasa....

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
uish.. harap2 idak la kan..heh.heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
yup..betul tu..