N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

18 Apr 2009

Tgk Apa tu..??

Salam Semua..

Emmm..kali ni nak story mory pasal budak bulat Mirul tu..actually ni kejadian mlm semalam.. korang tgk gambo ni dulu..

"ma.. apa ni..??" dialog mirul..uish.. siap cam nak cium plak tu..

begitu kusyuk tau.. dia tgk benda kecik tu.. korang nak tau apa tu... tgk gambo kat bawah ni..

*

*

*

*

*

*

*

*

*

kumbang yg dah mati.. (sorry la gambo terblurr plak.)

hah tu la dia budak bulat tu.. duk kusyuk tgk...dari kumbang tu.. ala2 pening2 lalat..disebabkan dah terhidu gas spray nyamuk tu.. smpi la habis nyawa kumbang tu.. budak bulat tu..duk perhatikan je.. agaknya apa pemikiran dia ya.. last2 bila kumbang tu dah pun mati kat situ.. budak bulat blh kata .. " ma...umbang ati.. anam eh.." (ma.. kumbang mati.. tanam eh) hah gitu la yg budak bulat tu kata..adddooiii ler.. ada ke kumbang yg kecik tet tu.. nak suruh kita tanam.. ko ingat tu kucing ke mirul.. lawak je.. tapi tu la yg dia perkatakan.. heh..heh..heh




7 ulasan:

[-suziey-] berkata...

hahah..lawak arr..geramnye tgk tgn mirul tu:p

reen berkata...

wat suspen jek!!ingt nk jd spiderman td!!

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh..heh..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
wakkakaka.. jd spider man yo..

De' Sal berkata...

Nasib baik tak dimakannya benda tu ya....

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
ha'ah tu la... takut gak klu dia makan kan

ct rahani berkata...

prihatin sungguh mirul nih.. bagus.. bagus..