N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

17 Apr 2009

Selamat Ulang Tahun

Salam Semua..

Hari ni mari ramai2 kita wish besday girl ni..
" Allah selamat kan kamu.. "
" Allah selamat kan kamu.."
" Allah selamatkan NeezaReef"
" Allah selamatkan kamu.."
kena nyanyi ikut intro ya..
" selamat ulangtahun..selamat ulangtahun.."
" selamat ulangtahun Neeza"
"selamat ulangtahun.."
pun ikut intro nya..









Happy Birthday Myspace Comments


semoga bertambah usia.. bertambah rezeki dan semoga berbahagia selalu..



11 ulasan:

neezareef berkata...

wowowowowowwooo....

brek emergency aku kt entry nie...

tq arr wat n3 khas begini..alahaii..aku x mintak wehh..tp ape2 pun..mekaseh byk2...

n3 ko ni dihargai..

Mummy Dasy berkata...

to neezareef...
Hppy b'day ya..

CuTeMiUt78 berkata...

~neeza~
heh..heh..heh.. saja je kan.. buat surprise di pagi hari.. tapi pelik skit.. aku rasa lain yg ku buat.. lain plak yg jadi..apapun mekacih lor..sudi menghargai

nenekrock berkata...

doakan kak neezaaa capaiii impian dia mudahan insyaAllahhh hiksss
happy birtdayyy mummy neeza
=D

De' Sal berkata...

Happy besday to neezaReef,moga panjang umur murah rezeki hendaknya.

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy dasy~
heh..heh..heh.. semakin bertambah usia kan

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
insyallah mudah2an..

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
insyallah..

reen berkata...

kita pn wt bsday card gak untuk sis neezareef tp dia x amek pn...huhuhu...uwaaaaa!!!

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
eemmm tu kira besday kad kan, akak ni hah.. duk calling2 dia.. nak beri hadiah pezen pun tak diangkat or bls msg tau.. sedih aarrr.. cam tak nak terima hadiah kita yg seberapa je.. :(

mummYaeesh berkata...

pestttt terliur tgk coklat bebanyak tu!happy birthday dude!