N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

7 Apr 2009

Hujan..Oh..Hujan..!!


Salam Semua..

UUUiiiisshh..hari ni pepagi lagi dah ujan.. lebat yg amat.. smpikan budak bulat tu pun bgn awal pagi ni.. klu bgn tak buat hal takpe la gak.. ni angin kus kus dia mai plak dah.. pepagi dah buat hal.. nak itu ler..nak ini ler.. adddooii.. kelam kabut aku dibuatnya.. sib baik ler.. masih awal lagi, klu tak bertambah2 kelam kabut la aku..heh..heh..heh.. actually takde story mory yg menarik hari ni.. gambo kat atas tu.. yg bebenornya nak tunjukkan gambo ujan.. tapi karang org ingat.. napa la aku ambil gambo ujan kan.. so aku pun interframe la.. hua..hua..hua.. layankan je kesengalan aku pagi ni..tapi tak nampak ler plak ujan nya yg lebat tu.. masa ni aku dah pun smpi office.. nak turun keta..tapi disebabkan ujan yg amat lebat.. makanya tunggu jap ler kan.. biar agak reda skit.. cik abg aku tetap bawa moto.. sib baik dia pakai baju ujan.. klu tak.. memang basah semua la.. (tu la eksen je.. org ajak g keja naik keta tak mo.. klu tak kan senang.. tak yah redah ujan2 tu..) heh..heh..heh.. masa kitaorg gerak dari rumah pagi tadi.. ujan dah berenti yg bebenornya.. tu yg dia sibuk nak bawa moto gak.. tapi tak sangka la kan.. perjalanan ke tmpt keja blh ujan blk selebat2nya.. tak pe la.. apapun kami dah selamat smpi pun. Hujan tu kan satu rahmat.. so ok la.. sambung story mory lagi nanti ya.. selamat bertugas semua..!!




38 ulasan:

neezareef berkata...

tp ujannye sekerat2

reen berkata...

sis!!kt kluang cerah..

De' Sal berkata...

Sini tak ujan,mendung je....nasib baik, dapat gak sidai kain yang berlonggok ni.

CuTeMiUt78 berkata...

~neezareef~
emm..masa aku keluar umah tadi. ujannya dah berenti.. tapi lepas dari pt.karjo.. ujan lebat blk.. smpi ler office tadi ni..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
emmmm..tak semua tmpt ujan kan

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
emmm... kira ok la kan.. dpt gak sidai kain baju

[-suziey-] berkata...

uish bestnye kalu ujan tu hari sabtu..bole titon lagi..tula lebat la ujan..jln toksah ckp la..jem giloss ari ni

~~ciklinn~~ berkata...

mmg hujan jer skrg kan,... kat kalng kan siap petir2 lagi.... sampai nak buakk tv pun takut....

kuIna Jentayutiara berkata...

ujan pepagi buatkn penyakit M dtng..

Ena berkata...

dlm ujan2 pun ko leh sempat lagik snap pict ko ek... kalo aku idak le, mau aku nanes suh laki aku drive ekekeke

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
klu ujan time coti.. makanya harusler tarik selimut lagi..

CuTeMiUt78 berkata...

~ciklinn~
bab petir2 tu yg takut tu

CuTeMiUt78 berkata...

~kuIna jentayutiara~
ha'ah memang betul

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
masa tu dah smpi office.. tgh tunggu ujan reda jap.. sementara nak masuk office

kakLuna berkata...

aku suka hujan....suka sangat...boleh manja2 :)

Ma_sUyinFiqah berkata...

Rina, kat sini dah berapa hari asyik ujan jer...jangan banjir sudah. Ujan2 lapar wo..

CuTeMiUt78 berkata...

~luna~
wah..siap blh manja2 gitu..hua..hua

antalya berkata...

ada nampak air ujan kat tingkap keta tu

CuTeMiUt78 berkata...

~masnurin~
eemm... kat sini tak menentu.. kejap2 lebat ujannya.. kejap2 gerimis je..

CuTeMiUt78 berkata...

~antalya~
heh..heh..heh.. nampak gak ujannya ya

atie berkata...

alangkah malasnya nak g keje ujan2 ni rinaaaaa.....adeeh, kat tempat ktie pun ujan tau.

atty's berkata...

kajang panas lak..

aNIe berkata...

Musim ujan sekarang lah cutemiut...baju berlambak2...kalau pagi panas...kelamkabut mencuci

CuTeMiUt78 berkata...

~kak atie~
hah tu la pasal.. amat malas jadinya kan

CuTeMiUt78 berkata...

~kak attys~
tak semua tmpt ujan kot

CuTeMiUt78 berkata...

~kak lady~
ha'ah kan kak..sana sini ujan..

ct rahani berkata...

kt sini pg td ok lak.. dh ptg sket baru ujan lebat.. hehehe..

sok akak x cuti ker.. huhuhu..

Tukang cerita berkata...

Ujan waktu cuti...
Syokkkkkkk....
Bleh titon!!!
:)

Aleeya berkata...

mmg susah klo ujan tu klo ari keje kan..kt tempat aku jem giler2 pnye...asal ujan je mesti ade kete eksiden, asal eksiden je mesti taim ari ujan hu hu

IdaShah berkata...

hujan pagi lg ssh dr hujan petang
nak buat camne redah ajer lah

babyluv_ayang berkata...

skrg ni asyik hujan petang ajer kat ipoh ni...sampai ke malam...menghadkan sikit k.fara nyer aktiviti berjalan...save duit sikit...hehehe...

alina berkata...

akukan kakcute suke tul hujan pagi nih..cam romantik gitu dengan pepohon hijau fresh kena air pastuh ala-ala sengal sensorang layan lagu kenny g sambil drive.Erkkkk..bule ke kalu camni??

CuTeMiUt78 berkata...

~ct rahani~
uish.. mesti la cuti.. mau kena lempang ngan sultan klu tak cuti..heh..heh..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang citer~
ha'ah betul tu.. amat seronok k

CuTeMiUt78 berkata...

~aleeya~
lor gitu... ke.. makanya asal ujan je.. mesti ko tgk accident kan.. asal accident je mesti ko nampak dan ujan kan.. heh..heh.

CuTeMiUt78 berkata...

~idashah~
hah tu la ler.. walau apapun kena redah gak..

CuTeMiUt78 berkata...

~kakfara~
heh..heh..heh.. takpe buat aktiviti kat dlm umah je lor

CuTeMiUt78 berkata...

~alina~
wah..sgt romantik lor.. blh.. tak salah klu cenggitu kan... layan