N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

30 Apr 2009

Selamat Bercuti & Pemenangnya Adalah..

Salam Semua..

Uuuuaarrgghhhhhh.....sorry la korang.. hari ni kebizian melanda.. mcm tak cukup kaki tangan plak rasanya.. maklum ler semua perlu disettle kan hari ni sebab sok kan dah cuti.. dan sepatutnya hari Sabtu ni adalah minggu aku bekerja.. tapi akan ku sambung cuti smpi la hari Ahad. So Isnin baru kerja balik.. heh..heh..heh. dah ala2 cam keja gomen la kan.. Cuti panjang.. senin baru start keja.. So apa planning korang.. ?? Aku tak ler kemana2.. cuma duk umah dan berkemungkinan ada la buat makan2 skit kat umah tu.. kononnya perancangan nak buat besday mirul tu..just utk adik beradik belah cik abg syg plak.. kena la adil dan saksama kan.. atenya minggu lepas dah dibuat kat mak aku kan.. sekarang ni tenet kat umah aku mengong la plak.. pas je aku uploadkan IE8 tu.. terus tak blh buka la plak.. ntah apa yg hilang ntah.. tensen aku jap.. tak tau dah apa yg aku nak godekkan lagi... ada sesapa yg blh tlg... so klu tenet kat umah tu ok.. ada la siaran langsung dari rumah ya.. klu tak.. tunggu je la hari Isnin baru aku hapdet kan.. ok.. sebelum tu kan aku nak umumkan pemenang utk Contest komen supermummy tu.. cam yg dah aku britahu kan contest tu dah pun tutup pada pukul 9 pagi tadi... makanya komen2 selepas tu.. idak ler aku ambil kira ya.. maaf la kepada sesapa yg komen selepas waktu tu.. tapi korang still blh vote blog aku ni utk menyenaraikan blog cutemiut ni antara top 10 supermummy amazing award tu..( aku sendri tak pasti samaada terpilih atau tak.. tu bergantung pada puan intan a.k.a supermummy unites punya blog dah.. utk memilih blog aku ni.. )just tawakal dan berdoa la harap2 aku tersenarai ya.. insyallah. Ok ni aku nak beritahu.. pemenang utk pengomen terbanyak telah dimenangi oleh..
NENEKROCK A.K.A ADIK ELLY dgn pungutan mata 160 (tu mata pungutan sebelum kul 9 pagi tadi.. selepas dari itu.. idak la dikira lagi ya..)
Makanya sekaligus adalah pemenang utk pengomen paling top utk bulan April (saja aku buat surprise ok.. utk pengomen top komentar ni..) so tahniah utk adik elly a.k.a nenekrock. Kepada yg tak berjaya tu.. aku berharap sgt.. jgn la berkecil hati dan patah semangat atau merajuk kerana tak memenangi contest kali ni.. anggap la ni just utk suka2 je.. disamping mengeratkan hubungan antara kita...insyallah aku akan buat lagi contest yg senang2 supaya korang2 semua blh sertai.. tak lupa gak TERIMA KASIH sesangat kat
Ena (pesaing terhebat nenekrockdlm contest ni..)
Mummy Dasy
De'sal
Nurhayati
Suziey
Ktyfir
Masviona
KakAtie
Reen
Mrs Lvoe
MamaManja
Ibu Arifa
Ct Bum Bum
Zino
Ct Rahani
CikLinn
Sheila
MakSu
Shiemz
KakLady
Mummy_Ayu
Yan
dan juga kepada korang2 yg mana nama2 korang tak tersenarai kat sini tapi dah memvote blog cutemiut ni utk supermummy amazing award tu..(nama2 tu.. yg dah meninggalkan komen kat n3 tu) aku ucapkan jutaan terima kasih diatas sokongan korang tu.. menang atau tak.. tu kira adat la kan.. yg penting sokongan korang kepada blog aku ni.. memang aku amat2 terharu skali.. mmmmmuuuuaaahhhh.... utk korang semua..
ok.. tamat sudah ya.. kita tunggu kan je pengumuman dari supermummy blog nanti..
******************************************
So disebabkan sok dah pun bermula cuti kan.. makanya.. jom tgk gambo2 budak bulat+gebus+debab+debot+bam bam utk pengubat windu2 korang masa cuti nanti...
eeemmm... budak bulat yg kepanasan.. (abaikan kaki cik abg aku tu..) waktu ni jam udah pun menunjukkan ke angka 12.05mlm tau...tapi budak bulat ni.. still bulat matanya nak main
see.. siap buat up itu moto... siap ckp..ma ambo yul ma.. (ma ambil gambo ayul ma..)siyes k.. memang dia yg sibuk nak posing bagai..
adduusss.. sungguh gebus ini budak.. perut tu.. sama bulat je...korang mesti geram & nak gigit2 kan.. jom kita gigit2 ini budak.. :D
so tu je la hapdet hari ni.. selamat hari buruh.. selamat bercoti2.. kepada yg berjalan jauh2 tu.. bebaik dan berhati2 la ya.. kepada yg duk bersantai2 kat umah tu.. selamat bersantai.. klu tenet aku ok, akan ku bersiaran lagi.. tapi klu tak.. kita jumpa Isnin nanti.. Salam semua.. :D


31 ulasan:

mummy_ayu berkata...

amirul...montelnye kamu..geram mummy ayu tgk..betul la kata mummy kamu..memang rasa nak di geget geget..macam KFC...happie holiday!

Tukang cerita berkata...

Memang rs nak gigit..

:)

honeylanz berkata...

SELAMAT BERCUTI..

[-suziey-] berkata...

waaaa adik elly menang..tahniah adik elly aka nenekrock. elly mmg rock..hehe:p

klako la plak tgk dorang ni mcm berperang komen kt situ..hahahha:p nice contest..

adei budk gebus ni...rindula aunty 3 hari cuti xtgk mirul..ekekek:D

nenekrock berkata...

hehehehhe
kakkk copot jari ely kak :))

apapun alhamdulillah n thanks yg x terhingga utk seronaok2 sebenanrnya bukannya apa hehe

semoga persahabatan kita berkekalan
and send flying kiss tuk muuudaakk miyukkk bam2 tu eh kak
=D

MaMaQaYPo FaMiLy berkata...

MONTEL, MONTOK, GEBU, BULAT.. ahahahaha!! GIGIT perut dia!!!

Gieyana berkata...

Tembam betul anakmu..mmg cute!

~~zuraiwan~~ berkata...

usihh....tembamnya.......kalu cubit tu dia sakit x...hahaha...geram haku..

aNIe berkata...

Cutemiut...selamat bercuti...dan tahniah pada yang menang...aikks!! nama akak pun ade ye.hehehe

Ciumkan sikit pipi tembam si mirul tu...

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy ayu~
happy holiday... geram kan :D

CuTeMiUt78 berkata...

~ Tukang cerita~
:D

CuTeMiUt78 berkata...

~ Honeylanz~
slamat bercuti ya

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
tu la kan.. tapi best tgk komen byk2 camtu.. semangat masing2 tu

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
heh..heh..heh.. apapun tahniah ya dik.. mekacih lah vote akak.. tu tak tau la menang ke tak.. insyallah :D

CuTeMiUt78 berkata...

~mamaqaypo~
jom gigit perut dia..heh..heh.. :D

CuTeMiUt78 berkata...

~gieyana~
:D

CuTeMiUt78 berkata...

~zuraiwan~
confirm sakit.. tapi kental punya pasal.. sakit kejap ja..heh..hhe..heh

CuTeMiUt78 berkata...

~Kaklady~
ha'ah kan akak ada tinggal kan komen kat n3 tu.. tu yg tersenarai tu

Nurhayati berkata...

konpius gak.. pesaing terhebat ke ku ni.hihihih

CuTeMiUt78 berkata...

~nurhayati~
pesaing terhebat tu..ena.. nama yati tu tersenarai utk yg telah meninggalkan komen kat n3.. :D

De' Sal berkata...

Selamat bercoti ya dik,tahniah untuk elly aka nenekrock yang telah berjaya memenangi contest tu.

eeee geramlah nengok mirul ni,macam kfc.

ct rahani berkata...

geram tul nengok perut mirul tuh.. lupa lak nk gegt2 aritu.. ekekeke...

selamat bercuti yer kak..

huhuhu... x sangka nama kita pun ader..

reen berkata...

selamat mngulor sis!!

uwaaaaaa.....jelesnya nenekrck menang!!!anywy tahniah la nenekrck

gendudnya mirullll.....2 kaki sape la yg bbulu ttiba jek entrprm..kaki sis ke?kihkihkih...

mummYaeesh berkata...

puas cari leher mirul tp tak jupe la..whoops..

Mrs LVoe berkata...

gerammmm yea. asal la anak ko montel rina... eee rasa nk cubit2 manja pipi dia

Yan berkata...

hamboihhh seksissss

atty's berkata...

GERAMNYA TGK MIRUL NIE.
HAPPY WEEKEND..RINA.

IdaShah berkata...

owh! amirul sgt gebu :)

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
heh...heh..heh.. kfc pun tak gebus cam tu kan kak

~ct rahani~
heh...heh..heh.. klu hari tu.. digeget confirm tak mo nya dia..

~reen~
hua..hua..hua.. itu kaki bapak mirul lor..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaeesh~
hua..hua..hua.. memang tak nampak kan

~mrs lvoe~
heh..heh..heh.. memang montel kan.. kita pun geram tau

~yan~
heh..heh..heh..

~kty~
menggeramkan kan..

~idashah~
yup.. menggebukan

Ena berkata...

waaaaaaa
cekcinye dak bolat ni..
takle bg si Adik tgk, bahye ni ekekeke