N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

28 Apr 2009

Calling!! Calling !!!


Salam Semua..


Actually n3 ni ditujukan khas utk seseorg. Dimana aku masih lagi menunggu...tertunggu..tunggu...menanti.. dan terus menanti respon utk ketemu.. supaya dpt kuserahkan hadiah hari lahirnya yg ke 31 thn tu.. (gambo hadiah yg kat atas tu lor..) dari 17hb tu.. hingga kini masih belum dpt jwapan dari dia bagaimana hendak ku serahkan hadiah ni.. hai..la hadiah.. kesian ko ya.. masih menunggu dia utk menerima ko.. apapun seandainya dia membaca n3 ni.. silalah beri respon, samaada msg atau meninggalkan komen kat sini....akan ku hantar kan terus ketangan penerimanya.. :)
p/s: aku akan buat n3 ni sebagai sticky mode.. smpi la penerimanya beri respon pada aku..utk menerima..



41 ulasan:

nenekrock berkata...

wuahhh bestnyaaa
utk siapakah gaknya ehhh

Precious berkata...

eh kalau tak der orang nak, pos ke sini leh gak eh ...

Mas berkata...

ehehe jual mahal lah si penerima tu. Tengok tu sure ada ramai yang berkenan.

RaFFLeSiA MeRaH berkata...

dah x de sape ngaku, biar aku jer la ngaku...abih citer...hikss....

[-suziey-] berkata...

eh sori xrespond..ok ok meh bole anto trus ke opis aku..aku ade kt opis ni..bak mai hadiah tu..ekekek:D (berangan jap)..hahaah;p

Ena berkata...

wakakakak
aku cam tau jek pezen tu utk sape..
pekata ko bg pd yg sudi jek..
terutama owang cam aku ni..
aku sudi sesudi la sesangat kalo org ske bg aku pezen muahahaha

masviona berkata...

hehehe...penerima tuh xtau or tak sudi..kalu tak sudi ramai jer yg sudi nih...ahaksss

honeylanz berkata...

amboi specailnye org tu..tp di mana dia ye..bz kut..x sempat online kali

eya berkata...

yeye..adiah tok sy ke tu..larikssss

De' Sal berkata...

Tuannya tak tau kot.....rina tak bagitau dia ke...

CuTeMiUt78 berkata...

~nenekrock~
utk seseorg yg agak jual mahal utk menerima pemberian yg tak seberapa ni

CuTeMiUt78 berkata...

~precious~
emm... nak ke..??

CuTeMiUt78 berkata...

~masnurin~
emmm.. gitu la.. maklum la pemberian kita ni tak sebarapa nak mahal kan..

CuTeMiUt78 berkata...

~RM~
:) ngaku jgn tak ngaku ya

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh... klu org tu taknak.. ko nak tak..?

Yan berkata...

ni mesti tuk kak neeza kan..

takpe kak.. postponed jek smpai 20hb 12... muehehehehe

CuTeMiUt78 berkata...

~ena~
ha'ah kan na,.. sekurang2nya puas hati org cam ko nak terima

CuTeMiUt78 berkata...

~masviona~
penerima tu.. tau.. tapi tak tau la klu dia buat tak tau.. eemmm mungkin tak sudi kot

CuTeMiUt78 berkata...

~honeylanz~
emmm.. ntah ler.. bukan nya setakat on9 dah call, msg bagai.. still takde +ve respon pun..

CuTeMiUt78 berkata...

~eya~
heh..heh..heh.. ha'ah kan.. blh gak..

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~'
tuannya tau kak.. tapi cam ngelak2 je.. cam tak sudi je nak terima

~~ciklinn~~ berkata...

siapakah gernagan nyer..yg psati bukan linn hahahah

kuIna LadyInRed berkata...

klu tak leh serah lagi meh serah kat saya...
ngeh3x...

moMmY miMiL berkata...

eleh..
pos kt kite je la kt Shah Alam nih...
abes citer..
org kt sini mmg ternanti2 adiah tu..suke sgt!

meh la.
sgn segan2 pos kt sini tua?
heheheh..

atie berkata...

Milik siapakah hadiah itu....hihi

Tukang cerita berkata...

uittttt....
bagi kat saya jer lah kak...

:P

mummYaeesh berkata...

watpe bg pd yg tak sudi...meh sini pas kat org jerk!woohoo...jgn marah dude!dia takde kot..g course katanye..

Mrs LVoe berkata...

wahhh siapa la gerangan org tu? wrapping paper nie cam sesuai gn sha ala2 love nie. mane rina beli yea???

reen berkata...

yg empuny diri bz kot....x pn malu...mcm tau jek sape orngya...kihkihkih...

[S]itie [B]Um [B]Um berkata...

bday kite smlm... hehe!! adiah akak utk top commenter bulan disember 2008 tu br sampai umah kak. macih!! cantik frame gamba tu. nanti ct post kt blog ek.. hehe!!

Mummy Dasy berkata...

orangnye x tahu kot..malu ke...try ah tanya nape xnak klu dia xnak me nak ah

CuTeMiUt78 berkata...

~cik linn~
emmm... sapa tunggu la respon dari penerima utk menerimanya

CuTeMiUt78 berkata...

~Kuina Jentayutiara~
hua..hua..hua..

CuTeMiUt78 berkata...

~mommy Mimil~
heh..heh...heh.. iyo lah

CuTeMiUt78 berkata...

~kak atie~
pemilik yg misteri

CuTeMiUt78 berkata...

~tukang cerita~
heh..heh..heh.. nak ke..

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy yaessh~
heh..heh.. yo tahu dia ada course.. smpi tak blh di disturb ok..

CuTeMiUt78 berkata...

~mrs Lvoe~
heh..heh..heh.. sampul tu.. kita beli kat kedai biasa2 je Sha..

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
emmm.. ntah ler

CuTeMiUt78 berkata...

~ct Bum Bum~
oh ya ke.. happy besday utk ct, heh...heh..heh.. dah smpi ya

CuTeMiUt78 berkata...

~mummy dasy~
emmm... ntah ler, mungkin kot