N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

11 Apr 2009

Award Lagi..

Salam Semua..


Semalam kan.. received komen kat n3 Award.. dia ni kata ada award lagi yg aku tak kutip.. wah.. bila dia ckp cenggitu kan.. makanya ngan pantas aku ke blog dia ni.. dan kutip award ni. Wah so excited k. Bila dpt award ni.. sungguh terharu..tak sangka dpt award ni..





anugerah blog terindah.. walaupun dia hanya mengatakan nak kongsi ngan rakan2 blogger yg lain.. bagi aku amat ler terharu nya terima award ni.. blog indah.. eemmmm indah ke blog aku.. rasa cam biasa2 je blog aku ni.. apapun terima kasih yg tak terhingga MamaManja diatas pemberian award ni.. semoga ikatan persabatan kita kekal hendaknya..



16 ulasan:

atty's berkata...

blog rina..mmg ar indah..kaler biru ..yg mendamaikan.

reen berkata...

biru...sjuk mata mmandang..rs nk tido ar plak..he...dpt piala 2,emas ke...perak ke..gangsa???klu ems leh kita rompak...wakakaka...

De' Sal berkata...

sonotnya dapat gelaran blog terindah ya,memang indah pun..macam2 ada...

Mamamanja berkata...

dah amik erk???
ok... dah amik award.. amik ler tag plak kat blog MM. heheheh sori... musim mengetag skang nih!

zino berkata...

semuga terus menghasilkan penulisan yg indah2 juga..

JIVEBUMZ berkata...

banyak nye akak dapat award ek?? bestnye kak...

go go blue blog..

CuTeMiUt78 berkata...

~kty~
oh ya ke.. mekacih kty

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
heh..heh..heh.. siap nak tido tu.. dpt emas lor.. meh rompak

CuTeMiUt78 berkata...

~de'sal~
uish..macam2 ada.. heh..heh..heh.. mekacih kak

CuTeMiUt78 berkata...

~mamamanja~
heh..heh..heh.. dah ambil dah.. oh tag plak yo.. k nnti kita buat ya

CuTeMiUt78 berkata...

~zino~
insyallah..

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
heh..heh..heh.. rezeki org nak beri kan.. harus ler terima..

[-suziey-] berkata...

waa ncn oscar award tu ha..hahahha:p

atie berkata...

indahnya kan.betul2...very blue eyes kan rina. emm balik kg ke dik...

CuTeMiUt78 berkata...

~suziey~
heh..heh..heh.. org memberi kita menerima

CuTeMiUt78 berkata...

~kak atie~
heh..heh..heh.. mekacih kak.. tak la.. duk bersantai kat umah ja