N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

5 Sep 2009

Pose ke 15 & Besday Mama Afif

Salam Semua..


Waaallllaaa... hari ni aku keja lorrr...
eemmmm sapa yg skee keja hari sabtu.. angkat tangan.. !!!
cam aku ni sib baik la kilang ni ada alternate Sabtu..
klu tak.. aku pun takmo keja sabtu tau..
okies sebelum aku bebel2 lebih panjang..
jom hayati doa ramadhan utk hari ke -15
(kejap je kan dah 15 hari pose)


Doa Hari – 15

Yaa Allah! Berilah Aku Rezki Berupa Ketaatan Orang-Orang YangKhusyu'. Dan Lapangkanlah Dadaku Dengan Taubatnya Orang-Orang YangMenyesal, Dengan Keamanan-Mu, Wahai Keamanan Untuk Orang-Orang YangTakut.


***********************************

Emmm hari ni kan kat office aku ni dah mcm tongkang pecah tau.. nak tau pasal apa..
nanti aku story mory kan next n3 k..
n3 ni just nak wish besday utk salah sorang rakan blogger gak..
atau senang kata.. ex-blogger la..
dulu dia ni adalah blogger tegar tapi dah bersara katanya...
sekarang ni dia lebih kearah fotopages (FP )
Jom ramai2 kita wish besday utk dia..


Happy Birthday Myspace Comments


" Selamat ulang tahun..."

" Selamat Ulang tahun.. "

" Selamat Ulang Tahun mama Afif "

" Selamat Ulang Tahun.. "



okies ni la puan yg sambut besday dia hari ni.. Zura a.k.a lovelly cornerz

Semoga segala apa yg diimpikan tahun ni tercapai hendaknya...

semoga dimurahkan rezeki dan semoga berbahagia selalu hendaknya..

okies ni la family Zu. Afif anak dia tu.. merangkap cam kembar Mirul.. klu korang tgk anak dia.. memang cam Mirul tau.. dan kebetulan tarikh lahir Afif ngan Mirul selang 2 hari je.. Afif 20hb April 2007. Mirul plak 22 hb April 2007.


p/s: selamat ulang tahun gak buat salah sorang rakan blogger yg dah takmo kawan ngan aku kot.. besday dia semalam... semoga dimurahkan rezeki dan berbahagia selalu..





jom kita buat duit raya..
http://www.danaraya.com/?id=cutemiut78
http://hits-web.com/?ref=579
http://jomrm.com/?ref=277




10 ulasan:

J@J@ / Bini The Rock berkata...

a ah ler..ade rupa iras2 mirul..kembar nih!!!

dia bkn takmo kawan, dia sebok le tu..maklomlah jd FP ni klu ramai pelanggan..tak menang tangan jadi nyer...

Selamat berpuasa utk hari ke - 15..

pehhh...setengah bulan dah berlalu puasa kita..setengah bulan lg raya plk menjelma..dah siap segala ke rina?

miemiey berkata...

happy birthday!!!

JIVEBUMZ berkata...

hepi bufday utk mama afif!

kak sape yg tamoo kawan ngan akak tu? bagitau saye nie..hihi

reen berkata...

epi besday to mama afif..

15 ari....30-15=15...yeah2!!

smpi 30 ari ke pose??

mamafif berkata...

tqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqqq.....hehehhee

CuTeMiUt78 berkata...

~j@j@ bini the rock~
oopps pembetulan, kwan yg takmo kawan tu... bukan dia ni... tapi org lain..

CuTeMiUt78 berkata...

~miemiey~
:D

CuTeMiUt78 berkata...

~jivebumz~
hik..hik..hik.. ada la.. kot la kan dia baca,,

CuTeMiUt78 berkata...

~reen~
ooppss.. tetiba menghitung hari la plak

CuTeMiUt78 berkata...

~mama afif~
sama2