N3 Contest d Cutemiut78

Kepada sesapa yg ternampak no2 * 220407 * 270878 * 291076 * yg tertera di side bar pengunjung di blog ni sila print screen dan hantarkan email ke maizaazrina@gmail.com utk penebusan hadiah misteri.. :D

14 Sep 2009

Hadiah2 Dah Dipos..!!!!

Salam Semua...
Adddduusss... penatnya..
aku baru je blk dari Post office..
ramai gilos manusia2 kat sana...
ngan panasnya..
so sekarang alhamdulilah.. settle semua urusan pengeposan..
makanya wahai bakal2 penerima hadiah cutemiut..
tak kira la ... yg lama ke.. yg baru ke..
tunggu la kedatangan abg2 posmen dia didepan pintu rumah/ office anda..
harap maklum.. :D
Sekian.. cutemiut melaporkan..
p/s: nak g merehatkan diri dulu.. haus tekak aku ni ha.. (oooppssss aku dah raya dulu tau.. )



jom la kita buat duit raya...

6 ulasan:

umminabilah berkata...

akak dh raye ke??same lh kite..hik..hik

J@J@ / Bini The Rock berkata...

cissssss kauuuu....
dah beraya dulu erk??? tak aci!

**adeshhh!! air bandung! air bandung!
:P

Mama Shaqeer Wife Khairul berkata...

askunm...
salam lebaran....
Selamat Hari Raya Aidilfitri, Maaf Dzahir dan Batin...
nanti kalau sudi amik le kad raya kat blogged ira yerk...
askum...
moge raya nanti berbahagialah hendaknya keys..
askum...

Tukang cerita berkata...

saya pun tgh tunggu nak 'raya'
:)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr berkata...

akak,

dah dapat kad raya akak,

thanks kak...

akan dibalas secepat mungkin...

=)

e-caR NazRin aka ibuEiymann berkata...

kak Rina..
hdh dh selamat smpai..cume lum slmt pakai jer lagi..hikhik.. thnx!! santekk sgt brooch iteww..

selamat hari raya!!